Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kacusha
    04. Lipanj 2021. 13:00

VM

Pozdrav cure,

rastužio me post odIscekivanjeDobrihStvari.
    Draga žao mi je, uzmi si vremena ali slušaj nas, nemoj odustati.
    Ja sam sad 6.put u postupku i ni blizu nisam odustajanja, rekla sam idem dok mi imaju kaj izvaditi i oploditi.
    Imam 39. god. stanje ko da mi je više, dečko puno stariji ali nema predaje. JA ŽELIM DIJETE i samo to mi je bitno u životu.
    Idem dok se ne raspadnem i dok ne ostanemo gladni kruha. Kad mi postupak ne uspije, padnem u depru, plačem, smak svijeta mi je, ali druge nema, ako nešto želimo moramo se boriti, nažalost takve smo sreće i često puta to drugi ne razumiju koliko je to teško. Tješim se sa vama, to me najviše hrabri.

Rasplaka me 💔❤️💪 Tako sam i ja rekla dok ima i jedna stanica ima nade 🍀 cure sa aspiracija sretno za puno embrija 🦋

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• Tea_0501
    04. Lipanj 2021. 13:23

Peanut

Tea_0501Sutra bih se trebala čuti s biologom da vidimo rezultate.
    Hvala svima na odgovorima ❤️
    Pokupila sam i tablete koje su mi propisali. Danas odmaranje na najjače.
    Sretno svima. Zaista, tko god nije prošao ovim putem, ne može shvatiti kolike ste/smo lavice! 🦁

Mene će sutra zvat iz Cita pa će mi reći kakvo je stanje i kako napreduje. 

Ja: 33, On: 38
    🧒-8 god.
    FET 8/21-terapija estrofem.
    Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
    UZV 2.9.-Imamo ❤️

razigrana
    04. Lipanj 2021. 13:27

Kača 🌺

VM

Pozdrav cure,

rastužio me post odIscekivanjeDobrihStvari.
    Draga žao mi je, uzmi si vremena ali slušaj nas, nemoj odustati.
    Ja sam sad 6.put u postupku i ni blizu nisam odustajanja, rekla sam idem dok mi imaju kaj izvaditi i oploditi.
    Imam 39. god. stanje ko da mi je više, dečko puno stariji ali nema predaje. JA ŽELIM DIJETE i samo to mi je bitno u životu.
    Idem dok se ne raspadnem i dok ne ostanemo gladni kruha. Kad mi postupak ne uspije, padnem u depru, plačem, smak svijeta mi je, ali druge nema, ako nešto želimo moramo se boriti, nažalost takve smo sreće i često puta to drugi ne razumiju koliko je to teško. Tješim se sa vama, to me najviše hrabri.

Rasplaka me 💔❤️💪 Tako sam i ja rekla dok ima i jedna stanica ima nade 🍀 cure sa aspiracija sretno za puno embrija 🦋

Kako si ti? Jesi radila test? Vidim da smo na isti dan.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

VM
    04. Lipanj 2021. 13:33

ja sam danas bila na folikulometriji, endometrij je dobar, 8mm, 12 dan ciklusa, inače su mi duži ciklusi od 28-37 dana pa je doktor mislio da će i ovulacija kasniti ali se do danas nije izdvojio vodeći folikul. Kolko sam ja shvatila ako se ne izdvoji vodeći folikul nema ovulacije (tako sam na internetu pročitala) ali bitan je endometrij. Doktor je rekao da nam ti folikuli ne sprečavaju za FET jer je endometrij debeo. Sutra dolazim da odluči kada ću početi sa progesteronom. Ovo je prvi prirodni FET jer nisam koristila nikakve hormone od početka. Vidjet ćemo. Iza toga ako ne uspije mislim da ću ići u još neke klinike na konzultacije ali ne znam gdje. Betaplus su mi 2 minute udaljeni, možda ŠKVORC, IVF? To me muči jer se osjećam ko da ću ići totalno iz početka i da je to ustvari teže jer ovaj doktor već zna kak mi šta reagira a ovi novi moraju sve ponovno istraživati. Možda griješim.

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

Peanut👒👼
    04. Lipanj 2021. 13:35

Tea_0501

Peanut

Tea_0501Sutra bih se trebala čuti s biologom da vidimo rezultate.
    Hvala svima na odgovorima ❤️
    Pokupila sam i tablete koje su mi propisali. Danas odmaranje na najjače.
    Sretno svima. Zaista, tko god nije prošao ovim putem, ne može shvatiti kolike ste/smo lavice! 🦁

Mene će sutra zvat iz Cita pa će mi reći kakvo je stanje i kako napreduje.

Sretno Javljaj simptome, kako se osjećaš. Odmori i puno sreće  Mene grčići hvataju malo. Propisali su mi Andol 100, Folacin 5mg, Normal 2 po potrebi te Duphaston i Utrogestan po 3 dnevno.
    Za sve cure koje čeka aspiracija, kratki osvrt. Bila sam, tj trudila sam se biti, maksimalno opuštena. Sama apiracija je malo neugodna, ali nije bila bolna. Dali su mi koktel koji me dobro ošamutio 

👒35god - AMH 38,5 - RVF maternica - sve OK
    🎩 34god - oligoteratozoospermia/oligospermia
    1. IVF/ICSI - 5.2021 - Menopur (150), Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st - b<1,2 - nema ❄
    2. IVF/ICSI - 12.2021 - Rekovelle (8)/Menopur, Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st i 7st - b 107; b 264; 1.UZV sve OK, 2. UZV miss ab (8tt 😇) - ostala 1❄
    3. FET - 6.2022. - mamin princ stigao 3.2023. 💙

• šesnica
    04. Lipanj 2021. 13:47

Pozdrav, u srijedu sam imala FET, dva su vraćena.
    Od srijede imam iscjedak kao da sam se pomokrila, a danas mi čak kao da ima miris. Pa me zanima da li je itko od vas imao slicno ?Prijateljice koje su također u procesu kao ja imaju iscjedak ali bez mirisa.  Hvala na odgovoru. 😊

• šesnica
    04. Lipanj 2021. 13:53

šesnica

Od srijede imam iscjedak kao da sam se pomokrila, a danas mi čak ima i miris. Pa me zanima da li je itko od vas imao sličnu situaciju? Hvala 😊

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    04. Lipanj 2021. 14:01

šesnica

Od srijede imam iscjedak kao da sam se pomokrila, a danas mi čak kao da ima miris. Pa me zanima da li je itko od vas imao slicno ?Prijateljice koje su također u procesu kao ja imaju iscjedak ali bez mirisa. Hvala na odgovoru. 😊

Pozdrav i tebi..neznam ti konkretan ti odgovor ali znam da imam iscjedak čitavu trudnoću, nekad ima jači miris,nekad ga nema ,tj imao je jači kada sam bila na progesteronu i estrifamu. Svaki urin je bio sterilan i apsolutno je sve u redu .
    Možda da za svaki slučaj odeš provjeriti, svaki laboratorij će ti to nabrzaka napraviti a ti ćeš biti mirnije glave 🤗🤗
    Sretno i da je postupak dobitan 🥰

endometrioza

Roxy ✨
    04. Lipanj 2021. 14:05

Cure moja beta 138 

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

• Lorena3009
    04. Lipanj 2021. 14:09

Roxy 🌟

Cure moja beta 138

Odličnooooo👍❤️ Koji dan je danas? 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.