Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunny_🐣
    04. Lipanj 2021. 11:39

ma2013 divno  baš mi je drago. Uživaj i odmaraj do ponedjeljka 
    Roxy navijamo za lijepu betu 
    Tea_0501 super, čestitam 
    svim curama sretno danas ❤️

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

Tweety88🐞
    04. Lipanj 2021. 11:55

Iscekivanje jako mi je zao:( ne mogu ni zamisliti kako ti je tesko, drzi se 😔❤
    Peanut super za 6🥚 i da se sva oplode 🤩🤞🏻🍀
    Ma2013 braaavo 🤩🤩 sretno sutra 🍀🤞🏻
    Tea bravo za 14 🥚, a sada party 😉 sreeetno 🍀
    Sretno i svima ostalima

💛🧡

• Ssanjas
    04. Lipanj 2021. 11:55

ma2013 bravooooo 🥰🥰 
    Tea_0501 suuper 😊

sanjass322@gmail.com

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    04. Lipanj 2021. 12:21

Peanut, Tea divni brojevi 🥚 ,da dočekate svoje maleno pilence u nekima od njih 🐣❤
    ma2013 🥳❤
    Sanjich ja sam mislila da sam ja luda jer me šoraju takve misli, i nisam sigurna dali to radi strah ili podsvijest zbog čitanja svih ovih iskustava koje su imale sve ove nesretne lavice u borbama za svoje maleno... u našoj priči nažalost sve mora dan po dan s najvećom nadom u najljepše ishode...no ne treba sve gledati ni na negativu.. zdrave smo i bebe su zdrave i zasada sve tako lijepo napreduje da nema razloga da bude drugačije 🥰❤ 

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    04. Lipanj 2021. 12:25

IščekivanjeDS ,molim te ne odustaj ... dokle god ima volje, načina i sredstava pokušavaj...mi nismo ni svjesne naše snage . Imale smo slučajeva gdje tek u 10.pukusaju uspije ,a osobno poznajem ženu kojoj je 20.postupak bio dobitan i ima već sina školarca. Znam da je iscrpljujuće i vjerujem da sam u istoj situaciji kao ti,da bih pokleknula na putu ka cilju i to je normalno..daj si vremena koliko trebaš, malo otpuhni, uzmi zraka ,glavu gore i piči dalje 🥰❤
    Ako treba mi ćemo te svaki dan gurati i podsjećati na to da si žena i da si jaka ❤❤❤❤❤

endometrioza

VM
    04. Lipanj 2021. 12:26

Pozdrav cure,

rastužio me post od IscekivanjeDobrihStvari. 
    Draga žao mi je, uzmi si vremena ali slušaj nas, nemoj odustati. 
    Ja sam sad 6.put u postupku i ni blizu nisam odustajanja, rekla sam idem dok mi imaju kaj izvaditi i oploditi.
    Imam 39. god. stanje ko da mi je više, dečko puno stariji ali nema predaje. JA ŽELIM DIJETE  i samo to mi je bitno u životu.
    Idem dok se ne raspadnem i dok ne ostanemo gladni kruha. Kad mi postupak ne uspije, padnem u depru, plačem, smak svijeta mi je, ali druge nema, ako nešto želimo moramo se boriti, nažalost takve smo sreće i često puta to drugi ne razumiju koliko je to teško. Tješim se sa vama, to me najviše hrabri.

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

VM
    04. Lipanj 2021. 12:29

Cure, zašto mi potpis neće ažurirati, zar imam previše podataka, hoću dodati FET na koji sad idem.

39 god., AMH low, on OAT, Dr. Lučinger
    02/20 1. ICSI -4 js, opl. 2,ß-0, 05/20 - 2. ICSI -3 js, opl. 2,ET-2, ß- 6.1, 09/20 -3. ICSI-6js, opl. 5, ET- 2, ß- 3.9, 11/20 - 4. ICSI- 9js- opl. 6, ET- 2, 3🐧, ß- 6.0
    03.02. FET - 3🐧,beta 93 ×, 04/21 - 5. ICSI - 4js, ET 2, 2🐧,ß- 6, 06/21 FET - 2 🐧, ß- 3,45, 10/21- 6.ICSI - 3 js,1 embrij, B-16.36, 02/22 7.ICSI-ET 2, b: 203.40,UZV 5+6 GV, UZV 7tt💓, Nifty ✅️, Mamin dečkić 💙

ma2013 👣
    04. Lipanj 2021. 12:35

Sunny, Tweety, sanjass, Dada, hvala ❤️😍
    IščekivanjeDobrihStvari, ne odustaj. Hrabro dalje po svoju bebicu. 💪😘

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

NikiPiki
    04. Lipanj 2021. 12:36

VM

Pozdrav cure,

rastužio me post odIscekivanjeDobrihStvari.
    Draga žao mi je, uzmi si vremena ali slušaj nas, nemoj odustati.
    Ja sam sad 6.put u postupku i ni blizu nisam odustajanja, rekla sam idem dok mi imaju kaj izvaditi i oploditi.
    Imam 39. god. stanje ko da mi je više, dečko puno stariji ali nema predaje. JA ŽELIM DIJETE i samo to mi je bitno u životu.
    Idem dok se ne raspadnem i dok ne ostanemo gladni kruha. Kad mi postupak ne uspije, padnem u depru, plačem, smak svijeta mi je, ali druge nema, ako nešto želimo moramo se boriti, nažalost takve smo sreće i često puta to drugi ne razumiju koliko je to teško. Tješim se sa vama, to me najviše hrabri.

❤️❤️❤️❤️
    Ovako sam i ja razmišljala. I dogodilo se čudo da sam spontano ostala trudna. ❤️ Isto imam 39. Držim ti fige! 🤗
    Ali kužim sve koje nemaju snage. 💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    04. Lipanj 2021. 12:40

VM divan savjet i vjetar u leđa . Pravilan stav i razmišljanje ali eto svima se desi da padnu . Vjerujem da će se sabrati i da neće odustati. Drago mi je da vidiš snagu za dalje nakon svega ❤❤
    .
    Ja inače kad popis ažuriram,obavezno moram dva puta pisati jer mi nikada ne potvrdi od prve. Neznam dali si pokušala još jednom .
    Ako ne ide onda je možda predug pa si malo skrati za koje slovo 😅
    Ja otkako sam stavila lilypie trakicu, još manje prostora ima pa sam odlučila skroz ga skratiti .
    Nije mi teško ponoviti svoju priču ako nekoga bude zanimalo :) 😀❤ nego kad je fet? 🥰😅🥰🐧❤

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.