Stani cesto te se sjetim. Moja iskrena sucut 😪😪😪😪😪 ako sta trebas javi se molim te 🙏
Tea, super vijesti! 🌹
Lindsay, kako si ti,kad je pregled?
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Lindsay čestitam na odličnoj drugoj beti 🤭 jesi dogovorila pregled? Jesu već bili svatovi ili?
Tea čestitaam..nek se dupla 🤞 kako to da ne vadis u srijedu mego tek u petak?
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Asli zao mi je 😔 sad lezi i ne mrdaj i mazi bušu..skupi snage i vjeruj da ce bit sve dobro 🤞🤞🙏
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Rebeka, je, 1.postupak je bio u Sparca, terapija je bila bemfola 225+menopur, ukljucen cetrotide i stoperica, od 6 stanica, 3 nisu bile dobre, i imala sam povisen preovulacijski progesteron radi cega smo morali ici u fet, ostala 1 blastica i beta negativna. Bila sam pomalo razocarana rezultatom, makar znam da je 1 put vise pogadanje..Poslije sam sam pod pritiskom okolice otisla u Cito, ali ni tamo nije bilo srece (blagi protokoli i nikad nista), makar mislim da je konstatno bio problem u tom preovulacijskom progesteronu kojeg dr Poljak nije ni mjerio. Nakon toga sam otisla za Zg, i dr Radoncic je detektira i povisen prolaktin (ukljucio bromergon) i suprefakt od prije pocetka ciklusa (pomaze da ne dode do prijevremenog porasta lh odnosno povecanog progesterona), vidim da je i tebi amh problem, moj topli savjet, pokusaj jos koji put u Sparca, a onda pravac Repromed, Lucinger, Ivf ..Zg je Zg :)
Da, to je plan, jos 1x Sparac a onda preko hzzo-a u Ivf. Nizak amh je kod mene 'jedini problem'.. idemo na kvalitetu JS jer kolicine nema.. uzimam dheu vec duze i manje vise sve preporuceno. Meni je progesteron nizi: 27.0 nmol/L..
E dobro si odlucila, ma ovo je progesteron koji se digne prije ovulacije (kad ne treba).haha.pa ta pojava valjda stvori ne optimalan endometrij..a i mm je imao normalne nalaze pa nikad nista prirodno, dakle taj amh nas ocito zeza..
I sad si ostvarila trudnocu?
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Peggy kako si ti?
Avocado i Beba 🤞🤞🙏🙏
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
Anchy a ne znam, rekla mi je medicinska sestra da ne trebam u srijedu nego u petak. Jedino ako baš ne mogu izdržati
Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Rebeka, je, 1.postupak je bio u Sparca, terapija je bila bemfola 225+menopur, ukljucen cetrotide i stoperica, od 6 stanica, 3 nisu bile dobre, i imala sam povisen preovulacijski progesteron radi cega smo morali ici u fet, ostala 1 blastica i beta negativna. Bila sam pomalo razocarana rezultatom, makar znam da je 1 put vise pogadanje..Poslije sam sam pod pritiskom okolice otisla u Cito, ali ni tamo nije bilo srece (blagi protokoli i nikad nista), makar mislim da je konstatno bio problem u tom preovulacijskom progesteronu kojeg dr Poljak nije ni mjerio. Nakon toga sam otisla za Zg, i dr Radoncic je detektira i povisen prolaktin (ukljucio bromergon) i suprefakt od prije pocetka ciklusa (pomaze da ne dode do prijevremenog porasta lh odnosno povecanog progesterona), vidim da je i tebi amh problem, moj topli savjet, pokusaj jos koji put u Sparca, a onda pravac Repromed, Lucinger, Ivf ..Zg je Zg :)
Da, to je plan, jos 1x Sparac a onda preko hzzo-a u Ivf. Nizak amh je kod mene 'jedini problem'.. idemo na kvalitetu JS jer kolicine nema.. uzimam dheu vec duze i manje vise sve preporuceno. Meni je progesteron nizi: 27.0 nmol/L..
E dobro si odlucila, ma ovo je progesteron koji se digne prije ovulacije (kad ne treba).haha.pa ta pojava valjda stvori ne optimalan endometrij..a i mm je imao normalne nalaze pa nikad nista prirodno, dakle taj amh nas ocito zeza..
I sad si ostvarila trudnocu?
Jesam hvala Bogu, iz 6. tog postupka (7 transfera), samo jednom sam imala smrzlica i to trodnevnog (ne perspektivnog), dotad nikad nista, ni sjena na testu. Treba bit uporan i ne gubit vrime jer nije na nasoj strani, ja sam od panike zbila sve postupke u godinu ipo dana🙄
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Hvala vam cure od srca❤️❤️
Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji