Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Marta82
    04. Lipanj 2021. 09:38

IscekivanjeDobrihStvari

Sretno cure, sretno trudnice :)

Ja da vas pozdravim i pozdravim se s vama .. Nazalost moj test je negativan i deveti dan nakon transfera dvije blastociste bilo mi je to jasno i bez testa budući da nemam nikakve bolove a na neki način ih je trebalo biti zbog hipera ..
    Betu sam mislila raditi sutra ali neću nego u ponedjeljak kako su rekli da im javim… Ali znamo mi sve svoje tijelo… Meni je ovo 6 transfer da nije uspjelo i znam da ima vas koje ste tu duze ali činjenica je da ako ne uspije u par prvih puta da i nece.. Naravno da postoje iznimke i da se dobre stvari događaju samo meni ne… Ne vjerujem da cu se oporaviti od ovoga a mislim i da ne želim, lakse je ne nadati se nego dati se sav nadati se i onda dočekati ovo
    Za sve vas borilice zaslužujete medalju i za hrabrost i što ne odustajete . Sretno❤️

A daj nemoj zezat, tako i meni dođe, ovo mi je isto 6x, a opet dva puta sam uspila, a još sam 7g starija od tebe, pliz nemoj odustati

🧔1990.,spermiogram dobar
    👩‍🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
    2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
    2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
    2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
    2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
    2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
    Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2

• BugaDuga
    04. Lipanj 2021. 09:58

Roxy odlicna crta! Sretnooo!
    IscekivanjeDobrihStvari nema odustajanje! Mlada si! Mozda bi ti dobro dosao odmor i odmak od svega?!
    Ma2013 moguce da je temperatura od stresa i iscekivanja

26.4. 7+1 ❤️

Peanut👒👼
    04. Lipanj 2021. 10:05

Aspiracija gotova, 6js dobiveno. Sad slijede biolozi, embriolozi i njihov zadatak.

Zanima me nakon aspiracije jeste imale kakvih bolova? Što trebam smatrati ozbiljnim? Iako su mi sve rekli, ipak su mi vaši savjeti jako bitni 
    Osjećam kao menstrualne bolove. Sva sreća, slijedi vikend koji ću odmarati.

Ps čestike svima, a curama u postupku sretno ❤️

👒35god - AMH 38,5 - RVF maternica - sve OK
    🎩 34god - oligoteratozoospermia/oligospermia
    1. IVF/ICSI - 5.2021 - Menopur (150), Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st - b<1,2 - nema ❄
    2. IVF/ICSI - 12.2021 - Rekovelle (8)/Menopur, Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st i 7st - b 107; b 264; 1.UZV sve OK, 2. UZV miss ab (8tt 😇) - ostala 1❄
    3. FET - 6.2022. - mamin princ stigao 3.2023. 💙

ma2013 👣
    04. Lipanj 2021. 10:09

Peanut

Aspiracija gotova, 6js dobiveno. Sad slijede biolozi, embriolozi i njihov zadatak.

Zanima me nakon aspiracije jeste imale kakvih bolova? Što trebam smatrati ozbiljnim? Iako su mi sve rekli, ipak su mi vaši savjeti jako bitni

Ja sam imala grozne bolove, al ja sam imala i 17 js, tebi možda ne bude tako, ja sam imala aspiraciju prekjučer, još danas imam neke bolove, sas su postali ko menstrualni tek 🙈
    Odmaraj danas ❤️

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

Kacusha
    04. Lipanj 2021. 10:13

Marta82

Kača 🌺

IscekivanjeDobrihStvari

Sretno cure, sretno trudnice :)

Ja da vas pozdravim i pozdravim se s vama .. Nazalost moj test je negativan i deveti dan nakon transfera dvije blastociste bilo mi je to jasno i bez testa budući da nemam nikakve bolove a na neki način ih je trebalo biti zbog hipera ..
    Betu sam mislila raditi sutra ali neću nego u ponedjeljak kako su rekli da im javim… Ali znamo mi sve svoje tijelo… Meni je ovo 6 transfer da nije uspjelo i znam da ima vas koje ste tu duze ali činjenica je da ako ne uspije u par prvih puta da i nece.. Naravno da postoje iznimke i da se dobre stvari događaju samo meni ne… Ne vjerujem da cu se oporaviti od ovoga a mislim i da ne želim, lakse je ne nadati se nego dati se sav nadati se i onda dočekati ovo
    Za sve vas borilice zaslužujete medalju i za hrabrost i što ne odustajete . Sretno❤️

Jako mi je zao… 💔 I ja sam jutros bila takvog razmisljanja… Nadam se da ces ipak mozda nakon nekog vremena skupiti snage za jos koji pokusaj… Znaj da smo uz tebe kako god bilo. Drzi nam se ❤️

Kačo imaš li koje simptome, jel i ti stavlja utrogestane?

Stavljam 😊 ma nesto nista, kao da krece menga 😐 drzi se 😘

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Roxy ✨
    04. Lipanj 2021. 10:13

Peanut

Bravo, drzimo fige da se svi oplode 🙏
    Meni je sutradan tek bilo malo bolje nije me previse bolilo ali je bolilo. Sutradan su mi bili kao menstrualni bolovi i malo mi je bilo teze piskit i to je to... Nista strasno. Danas lipo odmaraj 😘 kada ces znati rezultate oplodnje? 

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

ma2013 👣
    04. Lipanj 2021. 10:14

🥰🥰🥰🥰🥰🥰
    Ima ih dosta 🥰🥰🥰 lijepi su. 🥰🥰 U ponedjeljak transfer. 🥰🥰🥰🥰
    Presretna 🥰🥰🥰❤️

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

04. Lipanj 2021. 10:19

Nina92

Sretno curke danas 🤞
    Roxy super tamni 😍
    Sanjich ja isto kazem muzu da mi je isto sve nestvarno nakon 5 godina da se to stvarno dogada , sad cak i osjetim malo bebicu ko neke valove doktor mi je rekao da je to to , ali mislim da dok ne rodim necu vjerovati 😄

Ja uvijek tebe imam nekako u mislima ne znam zasto al kad se sjetim da si trudna bas mi bude drago jer prolazili smo tu te  bete s tobom svi i ipak je dosla ona prava 🙏💝💝🍾

• Tea_0501
    04. Lipanj 2021. 10:27

Cure evo i moja aspiracija prošla. Kod mene ima 14 js. Sad ćekam dalje što će reći, kakvi su... Bol je bila podnošljiva, bolilo je, al su mi dali dosta protiv bolova pa me i ne boli sad toliko.. Bitno da je prošlo i nadam se da će se naći barem neki dobri 🙏🙏

Ja: 33, On: 38
    🧒-8 god.
    FET 8/21-terapija estrofem.
    Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
    UZV 2.9.-Imamo ❤️

Koka33
    04. Lipanj 2021. 10:30

Bok cure, pratim iz prikrajka,  kod SeniSummer sam pročitala da je dugo debljala endometrij, imam isti problem pa ako bi mi mogla reći koju terapiju si uzimala, jer sam ja svaki mjesec samo na Estrofemu 3x2, nekako mislim da to nije jedina opcija. Ne znam kako ju mogu tagirati da vidi 

Ja: 30 god (PCOS, AMH 65,anovulatorni ciklusi)
    On: 33 (tvrdoglav, ostalo sve super)
    2godine pokušavanja
    AIH 10/20 -
    AIH 11/20 -
    01/21 IVF (ovaleap, cetrotide, ovitrelle) ET odgođen

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.