Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tweety88🐞
    03. Kolovoz 2021. 07:07

Ribic braaavo 💪🏻🤩 samo tako naprijed 🔝
    Sunny baš ti ne da mira 😔🙄. Drži se, mogu misliti kako ti je teško ❤💪🏻.
    Sretno svim curkama danas 🤞🏻🍀
    T_Ivy ❤❤

💛🧡

• Ivevk
    03. Kolovoz 2021. 07:52

Lita.1234

Ivevk tako ti je meni. Doslovno nista. Ono dizem se sto puta dnevno znaci sto trbusnih napravim onako u skoku skoro 😂 .. jednsotavno znam da nisam t.. bas znam. Znam da cete mi rec da nem ogu to znat, al vjerujte mogu, jer svaku trudnocu koju sam prosla racunajuci i spontani, znala sam da sam trudna i da moram pripaziti i usporiti. Tako da sam sigurna. Iskreno, i toliko sam se zadnja dva dana svadjala sa muzem, proplakala puna dva dana, zato sam vas i pitala za normabel , jer sam koma, i bas sam onako razocarana.. i jer sam shvatila u ovoj situaciji on gleda samo svoju guzicu i sada je nasao vrijeme za to. Bijesna sam na sebicnost eto. Ma sram ga moze bit. Eto ako citas. SRAM TE MOZE BIT. 😂 Moze mi bit i pet puta muz! Tako da od toliko stresa kojeg sam prosla zahvaljujuci njemu sigurna sam da je otjeralo i najmanju nadu da sam trudna. Bas sam bijesna. Drzite se lavice. Vrlim ❤️

💞

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

• RebekaB
    03. Kolovoz 2021. 07:52

Pozdrav zene, pratim vas tu i tamo jer sam nakon neuspjelog pokusaja napravila odmak nuzno potreban a sad se lagano pripremam za novi postupak krajem 8og mj. Jos ovaj put cu kod Sparca a onda ako ne uspije za Zg. Bas gledam kako sam jedna od najstarijih medu vama.. Danas 37 :) dali ima koja mojih godina da me malo "utjesi" .. Opet idem na polustimulaciju, letrozol pa nesto od injekcija... Sretno nam svima, saljem Veliku 💋

👱‍♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
    (Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
    -Gonal 300/Cetrotide
    -6js/3 oplodene, jedna odustala
    -8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

🌼TiKi🌼
    03. Kolovoz 2021. 07:58

Samo da se javim da smo ok. Malo se mucimo s dojenjen jer je mala pa se umori. Izdajam se i tako ju hranim. Navikavamo se jedna na drugu jos uvijek. Sve u svemu... Zelim vam svima jednu takvu malu strucu. Isplati se podnijeti sve za ta nasa mala cuda. Samo hrabro cure, ne odustajte. Sretno svima u kojem god stadiju bile. Ako je bila neka pozitivna beta, cestitam. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Tpu91
    03. Kolovoz 2021. 08:07

Jutro cure drage🌼
    Prvo želim danas svima koje idu na pregled da sve bude u najsavršenijem redu i tko vadi betu da bude savršena 🌸🌸🥳
    Mene malo muče i mozgam si kako šta 😂
    Već sam bila napisala da sam imala transfer na 3 dan 8 staničnog embrija. Od simptoma šta sam imala su dole grčevi, u jednom trenutku kao da sam osjetila baš implataciju….napravila sam test ujutro na 11 dnt clearblu i vidila se svjetla crtica što je kao pozitivan… Jutros sam radila od duchesse tako neš trakicu i ništa nije pokazalo. Pa sad sam sva zbunjena 😲🤔🐤🐥menstruacija mi kasni 1 dan, i nemam spotting uopće koji inače dobim čak i 5 dana prije menstruacije, boli me u križima i nekada u nogama i preponama🌸

Asli 🌱
    03. Kolovoz 2021. 08:15

Sretno svima danas 🍀
    Sunny 🤦🏻‍♀️ baš ti ne da mira, javi nam rezultate bete i progesterona 🤞🏼🥰
    Tpu91 kad vadiš betu?

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

Tpu91
    03. Kolovoz 2021. 08:21

Asli 🌼

Sretno svima danas 🍀
    Tpu91 kad vadiš betu?

Iz ri su mi napisali 11.08💣💣💥
    Bila sam je vadila ja jer sam bila užasno ne strpljiva 8dnt ali su mi rekli da je rano to i bila je neg... Pa sam onda 11dnt taj clear blue i bio je poz. Pa sad neznam da li da se nadam🤰 🤷‍♀️🤷‍♀️
    A stvarno jedino mi čudno da nemam taj spoting 

Asli 🌱
    03. Kolovoz 2021. 08:24

Tpu91

Asli 🌼

Sretno svima danas 🍀
    Tpu91 kad vadiš betu?

Iz ri su mi napisali 11.08💣💣💥
    Bila sam je vadila ja jer sam bila užasno ne strpljiva 8dnt ali su mi rekli da je rano to i bila je neg… Pa sam onda 11dnt taj clear blue i bio je poz. Pa sad neznam da li da se nadam🤰 🤷‍♀️🤷‍♀️
    A stvarno jedino mi čudno da nemam taj spoting

8 dnt je prerano možda, ali od 12 do 14 bi se trebala beta vec pokazati. Probaj ponovo, tko bi dočekao 11.8., baš vas muče u RI. Meni na otpusnom pismu čak piše od 10 do 14 dana izvaditi betu hcg.

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

• Ivevk
    03. Kolovoz 2021. 08:32

Upitnica_st

Ivevk

Cure.. Da Vas pitam.. Bazim oko malo malo na forum pa me zanima.. Jel sam ja jedina koja je imala transfer i koja je PUPO i nema ama bas nikakvih simptoma nrkakve trudnoce osim sto mi je stomak ako da sam 4 mjeseca trudna i sise kao da dojim😂🙈
    Apsolutno nemam nikakvog osjeta, boli, icega.. Jel to normalno ili 🤔😂🙈

Osjećala sam apsolutno ništa osim bolnih grudi radi utrogestana. Da mi testovi nisu bili pozitivni (doslovno radila par dnevno jer nisam virovala 😂) vjerojatno bi zaboravila i betu vadit.
    Anegdota nakon transfera - savjet je bio da mirujem taj dan al da onda živim normalno. Iz klinike doma išla autobusom da ne gnjavim muža i skočila sa zida na autobusnu stanicu da mi ne pobjegne. Kad sam sila u bus…. pa skužila šta sam napravila 😂😂

Ugl, sam sad i trudna s minimalnim simptomima. Ljudi me pitaju kako sam i jesam uzbuđena, a ja se moram sitit na šta misle 😂

E pa tako nekako i ja😂🙈
    Kad ubrzam, onda se sjetim i sama sebi kazem alo uspori malo 😁😜

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

• Ivevk
    03. Kolovoz 2021. 08:34

RebekaB

Pozdrav zene, pratim vas tu i tamo jer sam nakon neuspjelog pokusaja napravila odmak nuzno potreban a sad se lagano pripremam za novi postupak krajem 8og mj. Jos ovaj put cu kod Sparca a onda ako ne uspije za Zg. Bas gledam kako sam jedna od najstarijih medu vama.. Danas 37 :) dali ima koja mojih godina da me malo "utjesi" .. Opet idem na polustimulaciju, letrozol pa nesto od injekcija… Sretno nam svima, saljem Veliku 💋

Ja sam blizu tebe, 2 godine mlađa 🙈🙈🙈🙈🙈

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    07/21 neuspjeli postupak

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.