Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Asli 🌱
    02. Kolovoz 2021. 20:12

Lorena3009

Sad sam dušu iz sebe izbacila😵

Ja isto ne podnosim ništa praškasto niti šumeće, ja imam od Solgara tablete Magnezij + B6

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

Tweety88🐞
    02. Kolovoz 2021. 20:40

Peggy PUPO uzivaj i cuvaj svoje mrvice 🍀🤞🏻
    Lita super za 🐧🐧, samo pozitivno dalje 💪🏻
    Vidim da imamo i tuznih vijesti 😔
    Nakapakica jako mi je zao, ne znam sto drugo reci 😔
    Beba, drzi se, u petak ces sve znati 🤞🏻❤
    Sunny ni ja bas nemam simptoma osim osjetljivih cica i bradavica kao antena 🙈, a boju nisu promijenile 😆. I vec me 3 dana u kontinuitetu boli glava i cesto mi se vrti kad se ustajem. Ne znam moze li to biti od trudnoce 🤷🏻‍♀️. Bolova u trbuhu i mucnina nemam u zadnjih 2 dana. Nastojim se ne brinuti 💪🏻 i jedva cekam iduci UZV.
    Mislim da prije 6og tjedna nije ni uobicajeno imati simptome, tako da ne brini 💪🏻💕

💛🧡

• ribic
    02. Kolovoz 2021. 21:03

UpitnicaSt Koju si stimulaciju sad imala?

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

leona81
    02. Kolovoz 2021. 21:17

GPgirl

anchy321

GPgirl

Stela1987

anchy321

Stela1987

Drage cure stvarno je predivan način na koji ste jedna drugoj podrška, žao mi je loše pamtim imena i nadimke ali svakoj od vas želim puno sreće,strpljenja I živaca za svaki problem koji naiđe i da se sve borimo dok ne dođemo do svog cilja 🙏❤
    Ja sam nažalost dns počela po malo krvariti mislim da utrići sprječavaju da krene vještica do kraja, javila sam se u Petrovu rekli su da svejedno dođem vaditi krv za betu u srijedu pa eto idemo dalje u nove pobjede… jako mi je čudno to da tolike godine apsolutno niti jednom nisam ostala trudna razmišljam da pitam dr da odraditi od pretraga još i genetiku da vidim jel nešto do toga ako ona uopće bude bila za to 🤔🤔

Jesi radila za trombofiliju? Mozda kariogram da napravite

Ništa od toga nismo radili liječnica to nije niti spominjala 😔

u KBC Ri to rade nakon 3 neuspjesna transfera ili 3 sp'ontana.

Mislim da je to u većini klinika praksa..ali naravno ako uspiješ užicat mozes i prije napravit pretrage..ili otić privatno ko ima mogućnosti..ja sam se ubacivala i preko reda i zicala uputnice jer mi muz ima azoo i ja sam sva jadna i necu nikad imat djecu 🤣🤣 nekad treba igrat i na kartu sažaljenja 🤷🏽‍♀️🤣

Zicala ja ali nista🙄 Sada dobila nakon 3 nesupjesna. Danas mi vadili 11 epruveta krvi🤣 Nalaz za mjesec dana cca.

GPgirl
    koje pretrage mogu napraviti u Ri odnosno koje nude nakon 3 neuspješna? probala bi se žicati možda na račun godina pa onda u 9 možda probat na jedan prirodni ciklus prije ivf zg

43🙍‍♀️ Amh 2021 5,9 2022 10.1 2023 3.9 TSH 0,05 👨 normo 07/20. Hssg neproh.jajovodi 04/21 nakon lpsc prohodni
    KBC RI 12/20. 1.ivf gonal 150, D, 7 js ET 1 8st. 0🐧 ❌
    02/21 1. Pr.ivf-odustanak (ovulirala)
    07/21 2.ivf menopur 150, org. 5 js ET 1 7st. 0🐧 ❌
    IVF POL. 01/22 histero
    01/22 3. ivf gonal 150+menopur 150, ctr, 4 js, 2 zrele opl. ET 2 trodn, beta 5😞
    06/22. 4. Ivf gonal 225, ctr, 13 js ET 2 trodn. 0 🐧❌
    MB 09/23 5. Ivf gonal 225, ctr, 6 js ET 1 8 st. 0 🐧 ❌
    leonna1981@gmail.com

Lita.1234
    02. Kolovoz 2021. 21:58

Ivevk tako ti je meni. Doslovno nista. Ono dizem se sto puta dnevno znaci sto trbusnih napravim onako u skoku skoro 😂 .. jednsotavno znam da nisam t.. bas znam. Znam da cete mi rec da nem ogu to znat, al vjerujte mogu, jer svaku trudnocu koju sam prosla racunajuci i spontani, znala sam da sam trudna i da moram pripaziti i usporiti. Tako da sam sigurna. Iskreno, i toliko sam se zadnja dva dana svadjala sa muzem, proplakala puna dva dana, zato sam vas i pitala za normabel , jer sam koma, i bas sam onako razocarana.. i jer sam shvatila u ovoj situaciji on gleda samo svoju guzicu i sada je nasao vrijeme za to. Bijesna sam na sebicnost eto. Ma sram ga moze bit. Eto ako citas. SRAM TE MOZE BIT. 😂 Moze mi bit i pet puta muz! Tako da od toliko stresa kojeg sam prosla zahvaljujuci njemu sigurna sam da je otjeralo i najmanju nadu da sam trudna. Bas sam bijesna. Drzite se lavice. Vrlim ❤️

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Samara
    02. Kolovoz 2021. 22:00

MartaZ12

Drage online frendice, koliko je ovdje bilo uspješnih potpomognutih kod žena koje imaju sve nalaze OK ali njihovi muževi imaju oligoastenozospermiju?

🙋‍♀️
    OAT visokog stupnja
    Malac od 2 mj spava kraj mene ❤️
    Želim ti isto. Sretno

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

GPgirl
    02. Kolovoz 2021. 22:19

leona81

GPgirl

anchy321

GPgirl

Stela1987

anchy321

Stela1987

Drage cure stvarno je predivan način na koji ste jedna drugoj podrška, žao mi je loše pamtim imena i nadimke ali svakoj od vas želim puno sreće,strpljenja I živaca za svaki problem koji naiđe i da se sve borimo dok ne dođemo do svog cilja 🙏❤
    Ja sam nažalost dns počela po malo krvariti mislim da utrići sprječavaju da krene vještica do kraja, javila sam se u Petrovu rekli su da svejedno dođem vaditi krv za betu u srijedu pa eto idemo dalje u nove pobjede… jako mi je čudno to da tolike godine apsolutno niti jednom nisam ostala trudna razmišljam da pitam dr da odraditi od pretraga još i genetiku da vidim jel nešto do toga ako ona uopće bude bila za to 🤔🤔

Jesi radila za trombofiliju? Mozda kariogram da napravite

Ništa od toga nismo radili liječnica to nije niti spominjala 😔

u KBC Ri to rade nakon 3 neuspjesna transfera ili 3 sp'ontana.

Mislim da je to u većini klinika praksa..ali naravno ako uspiješ užicat mozes i prije napravit pretrage..ili otić privatno ko ima mogućnosti..ja sam se ubacivala i preko reda i zicala uputnice jer mi muz ima azoo i ja sam sva jadna i necu nikad imat djecu 🤣🤣 nekad treba igrat i na kartu sažaljenja 🤷🏽‍♀️🤣

Zicala ja ali nista🙄 Sada dobila nakon 3 nesupjesna. Danas mi vadili 11 epruveta krvi🤣 Nalaz za mjesec dana cca.
    GPgirl
    koje pretrage mogu napraviti u Ri odnosno koje nude nakon 3 neuspješna? probala bi se žicati možda na račun godinapa onda u 9 možda probat na jedan prirodni ciklus prije ivf zg

imas mail pa ti posaljem fotke sta sam ja radila danas?

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

• ribic
    03. Kolovoz 2021. 06:58

-6kg, krvna slika savrsena 😀 U petak redovni ginekoloski obavljam pa cemo vidjeti kakvo je i tamo stanje.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Sunny_🐣
    03. Kolovoz 2021. 07:01

Pogodite ko je opet sinoc prokrvario 🙋‍♀️ dr kaze da ne mozemo nista napravit, da vec uzimam maksimalnu dozu progesterona dnevno i da samo lezim. Poslao me danas jos jednom izvadit betu i progest da vidimo jel se i dalje pravilno dupla 🤯 #psihijatrija

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Sunny_🐣
    03. Kolovoz 2021. 07:07

Cure sretno svima danas 🍀🍀🍀🍀
    T_Ivy, aircon za velika mala srceka 🤞🥰

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.