Sunny ja toliko nemam nikakvih simptoma, da me to rastuzuje pa svako malo mislim da se unutra nista vise ne dogadja. Malo me bole grudi i jedino sto mi se uzasno spava. Spavam po 10-11 sati dnevno. Nemam grceve, nemam mucnine, nisam nesto specijalno gladna - uopste uzev nekako se ne osecam trudno. Al opet se sve nadam da nisu sve zene iste i da ima zena koje nisu imale simptome, pa je opet sve bilo okej
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Drage cure stvarno je predivan način na koji ste jedna drugoj podrška, žao mi je loše pamtim imena i nadimke ali svakoj od vas želim puno sreće,strpljenja I živaca za svaki problem koji naiđe i da se sve borimo dok ne dođemo do svog cilja 🙏❤
Ja sam nažalost dns počela po malo krvariti mislim da utrići sprječavaju da krene vještica do kraja, javila sam se u Petrovu rekli su da svejedno dođem vaditi krv za betu u srijedu pa eto idemo dalje u nove pobjede… jako mi je čudno to da tolike godine apsolutno niti jednom nisam ostala trudna razmišljam da pitam dr da odraditi od pretraga još i genetiku da vidim jel nešto do toga ako ona uopće bude bila za to 🤔🤔
Jesi radila za trombofiliju? Mozda kariogram da napravite
Ništa od toga nismo radili liječnica to nije niti spominjala 😔
u KBC Ri to rade nakon 3 neuspjesna transfera ili 3 spontana.
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Joj cure ja sam danas totalno koma, sve lađe su mi potonule. Danas sam imala pregled i nakon estrofema, flastera, cikle na 12. Dan endometrij samo 7.2, u četvrtak bio 6 i nešto! Sad mi je povećao estrofem na 3x2 i u petak opet pregled. Ako se do tada ne zadeblja odustajemo od transfera ovaj mjesec. Jel ima neke šanse da će se ro pokrenuti ili da se ne nadam previše 😭
Koliko si do sad pila estrofema?
Ja sam od 3dc pila 3×2 bez cikle i ananasa.
I 11 dan mi je bio 10.
Tako da mislim da ti jednostavno treba više estrofema, puno više. Čula sam da neke cure piju i 4×2Drage cure stvarno je predivan način na koji ste jedna drugoj podrška, žao mi je loše pamtim imena i nadimke ali svakoj od vas želim puno sreće,strpljenja I živaca za svaki problem koji naiđe i da se sve borimo dok ne dođemo do svog cilja 🙏❤
Ja sam nažalost dns počela po malo krvariti mislim da utrići sprječavaju da krene vještica do kraja, javila sam se u Petrovu rekli su da svejedno dođem vaditi krv za betu u srijedu pa eto idemo dalje u nove pobjede… jako mi je čudno to da tolike godine apsolutno niti jednom nisam ostala trudna razmišljam da pitam dr da odraditi od pretraga još i genetiku da vidim jel nešto do toga ako ona uopće bude bila za to 🤔🤔
3x1, očito mi treba više da 🤷 nadam se da će se sad zadebljati.
Ja sad nakon transfera pijem 3×1. Tako da samo rokaj 💪
Arnoldica ja bi si na tvom mjestu povećala broj ultrica. Meni je doktor rekao da smijem 4×2 A ako krvaris onda ih popi i lezi spavati. I popi normabel da se ne grcis
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Drage cure stvarno je predivan način na koji ste jedna drugoj podrška, žao mi je loše pamtim imena i nadimke ali svakoj od vas želim puno sreće,strpljenja I živaca za svaki problem koji naiđe i da se sve borimo dok ne dođemo do svog cilja 🙏❤
Mislim da je to u većini klinika praksa..ali naravno ako uspiješ užicat mozes i prije napravit pretrage..ili otić privatno ko ima mogućnosti..ja sam se ubacivala i preko reda i zicala uputnice jer mi muz ima azoo i ja sam sva jadna i necu nikad imat djecu 🤣🤣 nekad treba igrat i na kartu sažaljenja 🤷🏽♀️🤣
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Mislim da je to u većini klinika praksa..ali naravno ako uspiješ užicat mozes i prije napravit pretrage..ili otić privatno ko ima mogućnosti..ja sam se ubacivala i preko reda i zicala uputnice jer mi muz ima azoo i ja sam sva jadna i necu nikad imat djecu 🤣🤣 nekad treba igrat i na kartu sažaljenja 🤷🏽♀️🤣
Zicala ja ali nista🙄 Sada dobila nakon 3 nesupjesna. Danas mi vadili 11 epruveta krvi🤣 Nalaz za mjesec dana cca.
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Zicala ja ali nista🙄 Sada dobila nakon 3 nesupjesna. Danas mi vadili 11 epruveta krvi🤣 Nalaz za mjesec dana cca.
Ja jos nisam obavila to za trombofiliju..to planiram uzicat kad se potvrdi trudnoca ili ako slucajno ne uspije prvi put..onda dizem kredit i vadim sve 🤣🤣
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Onda ću i ja to tražiti kad ni ne uspije treći transfer 😔
Danas sam sva u crnim mislima
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Samo me zanima da li je od 5mg il 2mg.. jer nisam gledala koji je a postoje dvije jacine, pa nezz koji se daje u mpo postupcima
Lita od 2 mg.. 😁
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Stvarno!? Sad me dr zvao i kaze 5mg!!? Da se preporuca..
Ivevk ti si u ifvu di i ja .. od koliko mg imas recept za normabel? Tj od koliko ti je normabel..
ludilo brate.. 😂😂 puklo me odjednom
Ahahaha koja si ti kraljica 😂😂😂😂
2 mg... 😁
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Ok, sada imam od 5mg, ali cu prepoloviti tabletu na pola. Pa je to, to. Samo prije soavanja da me malo umiri. Hvala
Od 2mg daju u Ivf-u. I ja sam tamo ;)
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎