Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lita.1234
    02. Kolovoz 2021. 18:08

Hvala!!!! Zamijenila sam!!

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Arnoldica
    02. Kolovoz 2021. 18:09

Razumna

Arnoldica

Razumna

Arnoldica

Joj cure ja sam danas totalno koma, sve lađe su mi potonule. Danas sam imala pregled i nakon estrofema, flastera, cikle na 12. Dan endometrij samo 7.2, u četvrtak bio 6 i nešto! Sad mi je povećao estrofem na 3x2 i u petak opet pregled. Ako se do tada ne zadeblja odustajemo od transfera ovaj mjesec. Jel ima neke šanse da će se ro pokrenuti ili da se ne nadam previše 😭

Koliko si do sad pila estrofema?
    Ja sam od 3dc pila 3×2 bez cikle i ananasa.
    I 11 dan mi je bio 10.
    Tako da mislim da ti jednostavno treba više estrofema, puno više. Čula sam da neke cure piju i 4×2

Stela1987

Drage cure stvarno je predivan način na koji ste jedna drugoj podrška, žao mi je loše pamtim imena i nadimke ali svakoj od vas želim puno sreće,strpljenja I živaca za svaki problem koji naiđe i da se sve borimo dok ne dođemo do svog cilja 🙏❤
    Ja sam nažalost dns počela po malo krvariti mislim da utrići sprječavaju da krene vještica do kraja, javila sam se u Petrovu rekli su da svejedno dođem vaditi krv za betu u srijedu pa eto idemo dalje u nove pobjede… jako mi je čudno to da tolike godine apsolutno niti jednom nisam ostala trudna razmišljam da pitam dr da odraditi od pretraga još i genetiku da vidim jel nešto do toga ako ona uopće bude bila za to 🤔🤔

3x1, očito mi treba više da 🤷 nadam se da će se sad zadebljati.

Ja sad nakon transfera pijem 3×1. Tako da samo rokaj 💪
    Arnoldica ja bi si na tvom mjestu povećala broj ultrica. Meni je doktor rekao da smijem 4×2 A ako krvaris onda ih popi i lezi spavati. I popi normabel da se ne grcis

Ma ja nisam još ni imala FET nego pijem Estrofem i stavljam Estramon flastere za zadebljanje pa ako se dovoljno zadeblja endometrij do petka onda idući tjedan FET

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

• Ivevk
    02. Kolovoz 2021. 18:15

Cure.. Da Vas pitam.. Bazim oko malo malo na forum pa me zanima.. Jel sam ja jedina koja je imala transfer i koja je PUPO i nema ama bas nikakvih simptoma nrkakve trudnoce osim sto mi je stomak ako da sam 4 mjeseca trudna i sise kao da dojim😂🙈
    Apsolutno nemam nikakvog osjeta, boli, icega.. Jel to normalno ili 🤔😂🙈

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

Z-MARTA
    02. Kolovoz 2021. 18:19

Drage online frendice, koliko je ovdje bilo uspješnih potpomognutih kod žena koje imaju sve nalaze OK ali njihovi muževi imaju oligoastenozospermiju? 

🧘🏻‍♀️35

(izbalansiran TSH 1.5, prohodni jajovodi, AMH 0.64)

👨🏻‍💻41

( oligoasthenozoospermia)
    IVF: 28.1.23. Gonal, Femara, Cetrotide, Ovitrelle/11.2. aspiracija 4JS/16.2. transfer 2blastociste/27.2. Beta

Sunny_🐣
    02. Kolovoz 2021. 18:38

T_Ivy

Sunnyja toliko nemam nikakvih simptoma, da me to rastuzuje pa svako malo mislim da se unutra nista vise ne dogadja. Malo me bole grudi i jedino sto mi se uzasno spava. Spavam po 10-11 sati dnevno. Nemam grceve, nemam mucnine, nisam nesto specijalno gladna - uopste uzev nekako se ne osecam trudno. Al opet se sve nadam da nisu sve zene iste i da ima zena koje nisu imale simptome, pa je opet sve bilo okej

Ako smo nesto na ovom forumu naucile onda je to da smo stvarno sve razlicite. Nijedna valjda nije imala iste simptome 😅 meni da beta ne raste nema sanse da bi pomislila na trudnocu. Jedva cekam da sutra cujes srceko ❤

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Sunny_🐣
    02. Kolovoz 2021. 18:40

MartaZ12

Drage online frendice, koliko je ovdje bilo uspješnih potpomognutih kod žena koje imaju sve nalaze OK ali njihovi muževi imaju oligoastenozospermiju?

Tocan broj ti ne moze nitko reci 😊 ali vasa dijagnoza se svrstava među lakse dijagnoze u potpomognutoj. Tako da samo hrabro. Bitnije od njegovog spermiograma je da si ti mlada i da je kod tebe sve ok. Nekoliko kvalitetnih spermija se uvijek nade 🤞

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

• Upitnica_st
    02. Kolovoz 2021. 18:41

MartaZ12

Moj muž ima oligo-šit. Ja kao niži AMH, al sve drugo savršeno i redovne ovulacije pa recimo da problema nemam.
    Upravo sam trudna iz 3.postupka. 😊
    Prva 2 smo bili u bolnici gdje je pacijenata 2 milijuna pa ne krivim nikog za neuspjeh osim loše pogođe j terapiju. Sad smo bili privatno i imalo odličan rezultat - 11js, 8 oplođeno i sve došle do blastociste. 
    U godinu dana pauze koju smk uzeli planski i zbog covida, dragi se bacio na sport, ništa pretjerano, izgubio 7-8 kg i popravio malo spermiogram. ;) sve oplođene stanice uz metodu IVF, a ne ICSI što on boli napomenuti - nemam spermija na bacanje al su odlični 😂

33👩‍❤️‍👨32

Stela_M
    02. Kolovoz 2021. 18:43

anchy321

GPgirl

Stela1987

anchy321

Stela1987

Drage cure stvarno je predivan način na koji ste jedna drugoj podrška, žao mi je loše pamtim imena i nadimke ali svakoj od vas želim puno sreće,strpljenja I živaca za svaki problem koji naiđe i da se sve borimo dok ne dođemo do svog cilja 🙏❤
    Ja sam nažalost dns počela po malo krvariti mislim da utrići sprječavaju da krene vještica do kraja, javila sam se u Petrovu rekli su da svejedno dođem vaditi krv za betu u srijedu pa eto idemo dalje u nove pobjede… jako mi je čudno to da tolike godine apsolutno niti jednom nisam ostala trudna razmišljam da pitam dr da odraditi od pretraga još i genetiku da vidim jel nešto do toga ako ona uopće bude bila za to 🤔🤔

Jesi radila za trombofiliju? Mozda kariogram da napravite

Ništa od toga nismo radili liječnica to nije niti spominjala 😔

u KBC Ri to rade nakon 3 neuspjesna transfera ili 3 spontana.

Mislim da je to u većini klinika praksa..ali naravno ako uspiješ užicat mozes i prije napravit pretrage..ili otić privatno ko ima mogućnosti..ja sam se ubacivala i preko reda i zicala uputnice jer mi muz ima azoo i ja sam sva jadna i necu nikad imat djecu 🤣🤣 nekad treba igrat i na kartu sažaljenja 🤷🏽‍♀️🤣

Hahahah pametna ideja 😁😁😁

👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
    🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
    1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
    2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
    10/22 FET 1 🐧 beta 12
    02/23 histero
    03/23 FET 1 🐧 beta 8
    04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔

• Upitnica_st
    02. Kolovoz 2021. 18:45

Ivevk

Cure.. Da Vas pitam.. Bazim oko malo malo na forum pa me zanima.. Jel sam ja jedina koja je imala transfer i koja je PUPO i nema ama bas nikakvih simptoma nrkakve trudnoce osim sto mi je stomak ako da sam 4 mjeseca trudna i sise kao da dojim😂🙈
    Apsolutno nemam nikakvog osjeta, boli, icega.. Jel to normalno ili 🤔😂🙈

Osjećala sam apsolutno ništa osim bolnih grudi radi utrogestana. Da mi testovi nisu bili pozitivni (doslovno radila par dnevno jer nisam virovala 😂) vjerojatno bi zaboravila i betu vadit. 
    Anegdota nakon transfera - savjet je bio da mirujem taj dan al da onda živim normalno. Iz klinike doma išla autobusom da ne gnjavim muža i skočila sa zida na autobusnu stanicu da mi ne pobjegne. Kad sam sila u bus.... pa skužila šta sam napravila 😂😂

Ugl, sam sad i trudna s minimalnim simptomima. Ljudi me pitaju kako sam i jesam uzbuđena, a ja se moram sitit na šta misle 😂

33👩‍❤️‍👨32

GPgirl
    02. Kolovoz 2021. 18:49

Upitnica_st

MartaZ12

Moj muž ima oligo-šit. Ja kao niži AMH, al sve drugo savršeno i redovne ovulacije pa recimo da problema nemam.
    Upravo sam trudna iz 3.postupka. 😊
    Prva 2 smo bili u bolnici gdje je pacijenata 2 milijuna pa ne krivim nikog za neuspjeh osim loše pogođe j terapiju. Sad smo bili privatno i imalo odličan rezultat - 11js, 8 oplođeno i sve došle do blastociste.
    U godinu dana pauze koju smk uzeli planski i zbog covida, dragi se bacio na sport, ništa pretjerano, izgubio 7-8 kg i popravio malo spermiogram. ;) sve oplođene stanice uz metodu IVF, a ne ICSI što on boli napomenuti - nemam spermija na bacanje al su odlični 😂

Koliko niski AMHa? Jer je meni sve osim njega OK a muzu normo pa  nikako. A ja dobijem jako malo stanica (2-3)

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.