Drage cure stvarno je predivan način na koji ste jedna drugoj podrška, žao mi je loše pamtim imena i nadimke ali svakoj od vas želim puno sreće,strpljenja I živaca za svaki problem koji naiđe i da se sve borimo dok ne dođemo do svog cilja 🙏❤
Ja sam nažalost dns počela po malo krvariti mislim da utrići sprječavaju da krene vještica do kraja, javila sam se u Petrovu rekli su da svejedno dođem vaditi krv za betu u srijedu pa eto idemo dalje u nove pobjede… jako mi je čudno to da tolike godine apsolutno niti jednom nisam ostala trudna razmišljam da pitam dr da odraditi od pretraga još i genetiku da vidim jel nešto do toga ako ona uopće bude bila za to 🤔🤔
Jesi radila za trombofiliju? Mozda kariogram da napravite
Ništa od toga nismo radili liječnica to nije niti spominjala 😔
To je inače praksa nakon 3 spontana...pitaj da ti da uputnice za trombofiliju i za kariograme..nemas sta izgubit..jesi vadila vitamin D?
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Drage cure stvarno je predivan način na koji ste jedna drugoj podrška, žao mi je loše pamtim imena i nadimke ali svakoj od vas želim puno sreće,strpljenja I živaca za svaki problem koji naiđe i da se sve borimo dok ne dođemo do svog cilja 🙏❤
Ja sam nažalost dns počela po malo krvariti mislim da utrići sprječavaju da krene vještica do kraja, javila sam se u Petrovu rekli su da svejedno dođem vaditi krv za betu u srijedu pa eto idemo dalje u nove pobjede… jako mi je čudno to da tolike godine apsolutno niti jednom nisam ostala trudna razmišljam da pitam dr da odraditi od pretraga još i genetiku da vidim jel nešto do toga ako ona uopće bude bila za to 🤔🤔
Svakako nastavi terapiju do bete 🙏 imas na prvim stranicama dodatne pretrage koje mozete napraviti. Napravi si popis, pa ako ovaj put bude neuspjesan, pokusaj razgovarati sa dr da napravite nesto od tih pretraga. Ako ti ne bude htjela dati uputnice mozes ih napraviti privatno. Ali navijamo sve do bete 🤞🍀
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Avocado, Asli, Aircon, Tweety, T_Ivy imate kakvih simptoma? Kod mene samo smeđarenje i užasno mi se matra 🤪 ostalo nist. Nikakva probadanja dole nemam
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Stela
Dodatne pretrage-nakon 3 ili više neuspjeha ili spontanih:
-trombofilija/imunologija
- kompletna štitnjača: TSH, fT3 (free), fT4 (većina labosa danas radi te free testove), anti-tijela štitnjače (dakle kompletna)
- kariogram (također nakon više neuspjeha ili spontanih)
- dijagnostička histeroskopija (ako prethodno za njom nije bilo potrebe)
-DNA fragmentacija spermija-tu pretragu ne pokriva HZZO, rade je samo privatni labosi, svrsishodnost te pretrage je upitna i nedovoljno istražena pa se postavlja pitanje da li je uopće potrebna i kad (također nakjon više neuspjeha, al onda kad se embriji ne razvijaju kako treba, uz loš spermio)
NK stanice iz krvi
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
To je inače praksa nakon 3 spontana…pitaj da ti da uputnice za trombofiliju i za kariograme..nemas sta izgubit..jesi vadila vitamin D?
Nop, uvela mi ga je u 11 mj od onda ga uzimam ali nije niti o tome ništa rekla, inače baš nije rječita žena što me ponekad izuzetno živcira nekada imam osjećaj da se sve to polovično radi ako mi ona ne bude dala uputnicu budem vidjela sa svojim ginićem do sada je bio susretljiv 😀 koliko smo samo para bacili na vitamine i sranja po njenoj preporuci a od dragog spermiogram još gori nego što je bio tako sa nisam više pametna....
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Stela
- kompletna štitnjača: TSH, fT3 (free), fT4 (većina labosa danas radi te free testove), anti-tijela štitnjače (dakle kompletna)
-DNA fragmentacija spermija-tu pretragu ne pokriva HZZO, rade je samo privatni labosi, svrsishodnost te pretrage je upitna i nedovoljno istražena pa se postavlja pitanje da li je uopće potrebna i kad (također nakjon više neuspjeha, al onda kad se embriji ne razvijaju kako treba, uz loš spermio)
NK stanice iz krvi
Hvala puno 😍
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Stela
NK stanice iz krvi
Te dodatne pretrage trebaju da se rade odmah a ne nakon 3 spontana. Doktori neće pacijente da upute da rade ove nalaze iz ratloga što štite novac zdravstvenom fondu jer su pretrage skupe a neće da priznaju da je naj naj najskuplje imati jedan spontani pobačaj a ne tri
Stela
NK stanice iz krvi
Hvala puno 😍
Nema problema 😊 a za popravit spermiogram nek proba pit profertil, macu, omega 3, Q10, magnezij, vitamin c, vitamin D, vitamin B..to je moj sve pio...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
MissIvy hvala ti. Žao mi je što te korona zeznula, ali probaj gledati da se sve odgađa zbog tvog višeg dobra. Ja sam pizdila radi odgode moje op., ali sad sam zahvalna, jer što se sve izdogađalo u međuvremenu (potresi i silne privatne, poslovne peripetije i muke sa zubima, stres na stres), zahvalna sam da nisam onda operirana, jer bih crkla od muke. Drži se. 💜
Vuky sretno na histeroskopiji. Neka jesen bude plodna. ❤️
GPgirl tako nekako. 🤭🙉
Napakica žao mi je jako. 💔 Biokemijska je vrlo rana trudnoća, embrij se implantira, pa odmah odustane. Ja sam imala bete po 15, 35, nisam to smatrala biokem., jer je moguće i ostatak od štoperice i boostera ako si primila (ja jesam i prerano sam vadila betu), tako da u mom potpisu uvijek stoji 0, iako nikad nije bila 0. Možda je i bila trudnoća, ali lakše mi je misliti da nije, jer je druga beta uvijek za 2 dana pala. Oporavi se brzo i drži se. 😘
Beba4321 moguće je da se 1 blastica podijelila, pa 1 odustao, ali šanse i sama znaš da nisu velike. Sad ti nema druge nego pričekati srijedu. Baš mi je žao, jebemu. 😭
Ma znam da nisu velike šanse..već sam se pomirila nekako s tim. Ipak ću u petak ići ponovno vaditi betu da u privatnom labosu ne dobijem te drugačije vrijednosti pa da me zbune, a moja gin.prati upute mpo-vca tako da ću izdržati nekako do petka..
Nekako mi je samo čudno što me ništa ne boli, nisam procurila(a inače sam zadnja 2 uvijek procurila bez obzira na utriće i sve).. Al vidjet ćemo u petak..
1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
FET 4/21-2 blastice
1.beta 80,krvarenje.
2.beta 5,5 biokemijska
FET 16.07. - 1blastica
1.beta 12dnt - 170,3🙏
2.beta 17dnt - 216
3.beta 19dnt - 431,3
18.08.missed ab. - kiretaža
Stela
NK stanice iz krvi
Hvala puno 😍
Nema problema 😊 a za popravit spermiogram nek proba pit profertil, macu, omega 3, Q10, magnezij, vitamin c, vitamin D, vitamin B..to je moj sve pio…
Pije to sve ali nama se pokazalo da nema koristi 🤔
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
Sortiraj odgovore
Najstariji