Točno mi dođe da odem privatno izvaditi betu u srijedu, da znam na čemu sam.. Ovako me samo muče do petka bez razloga..
a da ipak zamolis dr da ti da uputnicu za srijedu? jer će ti vrijednost iz drugog laboratorija odstupati pa neces imati realnu sliku
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Evo mene sa UZV. Endometrij je 9mm. Transfer je planiran za petak. Nadam se da će tada i biti, da se neću u međuvremenu zarazit koronom. Trenutno me toga najviše strah 🙄
Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Evo mene sa UZV. Endometrij je 9mm. Transfer je planiran za petak. Nadam se da će tada i biti, da se neću u međuvremenu zarazit koronom. Trenutno me toga najviše strah 🙄
Sad se izoliraj od svih 🤭😬
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Drage cure stvarno je predivan način na koji ste jedna drugoj podrška, žao mi je loše pamtim imena i nadimke ali svakoj od vas želim puno sreće,strpljenja I živaca za svaki problem koji naiđe i da se sve borimo dok ne dođemo do svog cilja 🙏❤
Ja sam nažalost dns počela po malo krvariti mislim da utrići sprječavaju da krene vještica do kraja, javila sam se u Petrovu rekli su da svejedno dođem vaditi krv za betu u srijedu pa eto idemo dalje u nove pobjede... jako mi je čudno to da tolike godine apsolutno niti jednom nisam ostala trudna razmišljam da pitam dr da odraditi od pretraga još i genetiku da vidim jel nešto do toga ako ona uopće bude bila za to 🤔🤔
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Drage cure stvarno je predivan način na koji ste jedna drugoj podrška, žao mi je loše pamtim imena i nadimke ali svakoj od vas želim puno sreće,strpljenja I živaca za svaki problem koji naiđe i da se sve borimo dok ne dođemo do svog cilja 🙏❤
Ja sam nažalost dns počela po malo krvariti mislim da utrići sprječavaju da krene vještica do kraja, javila sam se u Petrovu rekli su da svejedno dođem vaditi krv za betu u srijedu pa eto idemo dalje u nove pobjede… jako mi je čudno to da tolike godine apsolutno niti jednom nisam ostala trudna razmišljam da pitam dr da odraditi od pretraga još i genetiku da vidim jel nešto do toga ako ona uopće bude bila za to 🤔🤔
Ma kakva genetika to nema šanse. U većini slučajeva to je samo neka sitnica ali treba je naći. Recimo moji prijatelji 10 godina nisu imali djecu i bezbroj pokušaja VTO i znate šta je bilo na kraju ? antitjela.
Ja sam nažalost dns počela po malo krvariti mislim da utrići sprječavaju da krene vještica do kraja, javila sam se u Petrovu rekli su da svejedno dođem vaditi krv za betu u srijedu pa eto idemo dalje u nove pobjede… jako mi je čudno to da tolike godine apsolutno niti jednom nisam ostala trudna razmišljam da pitam dr da odraditi od pretraga još i genetiku da vidim jel nešto do toga ako ona uopće bude bila za to 🤔🤔
Jesi radila za trombofiliju? Mozda kariogram da napravite
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sad se izoliraj od svih 🤭😬
Hodam sa maskom po kući i di god idem i perem sve sa alkoholom, sama sebi izgledam nenormalno😂. U obitelji mi se javila korona i baš se bojim, ali bi valjda nakon 7 dana razvila neke simptome. Ići ću se na svoju ruku testirat da vidim da slučajno nisam pozitivna a bez simptoma
Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Joj cure ja sam danas totalno koma, sve lađe su mi potonule. Danas sam imala pregled i nakon estrofema, flastera, cikle na 12. Dan endometrij samo 7.2, u četvrtak bio 6 i nešto! Sad mi je povećao estrofem na 3x2 i u petak opet pregled. Ako se do tada ne zadeblja odustajemo od transfera ovaj mjesec. Jel ima neke šanse da će se ro pokrenuti ili da se ne nadam previše 😭
Koliko si do sad pila estrofema?
Ja sam od 3dc pila 3×2 bez cikle i ananasa.
I 11 dan mi je bio 10.
Tako da mislim da ti jednostavno treba više estrofema, puno više. Čula sam da neke cure piju i 4×2
3x1, očito mi treba više da 🤷 nadam se da će se sad zadebljati.
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Hvala vam cure. Nadam se da će se zadebljati sad uz sve to. Ja sam si bila računala da će danas biti ok i u subotu transfer, a u biti tek u petak opet pregled pa mi taj fet izgleda miljama daleko 🤦
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Jesi radila za trombofiliju? Mozda kariogram da napravite
Ništa od toga nismo radili liječnica to nije niti spominjala 😔
👩36 pcos, hipo, hashi, IR, Amh 37,3 PAI 4G/5G, MTHFR
🧔33 asthenonecrozo.. ➡️ normo
1 IVF (Petrova) 16 🥚- et 2 blaste👎
2 IVF (Ivf pol) 15 🥚 - 8 🐧
10/22 FET 1 🐧 beta 12
02/23 histero
03/23 FET 1 🐧 beta 8
04/23 FET 2 🐧 + heparin i prolutex 11 dpt beta 246, 13 dpt beta 642, 15 dpt beta 1667 ➡️ 09.6 uzv ❤️❤️➡️uzv 23.6 ❤💔
Sortiraj odgovore
Najstariji