Neke žene jednostavno imaju više sreće, i znate šta baš sam sretna zbog njih 🥳 meni je koma što ne možemo fino u krevetu napraviti bebu već moramo ići sa guzom na pozornicu 😂
Ali nagrada je velika pa sve može. Ja se tjesim da barem ima lijeka i da će to biti kad tad.
Realno što kasnije rodimo to čemo duže biti mlade ☺️😜
Ja sam uvijek presretna kad god je netko trudan.. Evo moja vjenčana kuma ulazi idući tjedan u termin i jedva čekam da rodi, dosta kolegica mi je trudno.. Ali mogu vam reći nekad sam ljubomorna s onim riječima "joj mi se ovaj mjesec samo jednom keksali i evo me trudna".. Odmah mi dođe u glavu kako ću ja svom djetetu objasniti jednog dana sve to kako je napravljen 😂😂 nemam ni riječi kako bih to rekla 😂😂
1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
FET 4/21-2 blastice
1.beta 80,krvarenje.
2.beta 5,5 biokemijska
FET 16.07. - 1blastica
1.beta 12dnt - 170,3🙏
2.beta 17dnt - 216
3.beta 19dnt - 431,3
18.08.missed ab. - kiretaža
Ivevk trodnevni su isto odlicni zametci. Kazem ti da mi je Maricic sada oredlozio da vracamo trodnevne. Puno su vece sanse da se zametak nastavi razvijati u maternici nego u labosu zbog uvjeta. Tak oda pozitivno. Moja frendica ima sina iz prvog pokusaja od trodnevnog iz eta i sada je htjela ooet bebu i isla na fet i opet iz prvog pokusaja trodnevnog (oba puta vracen samo jedan embrij) tako da samo naprijed. ❤️
Ooooo ajde super..sad si me malo umirila😁
Kako si ti, jel ti danas aspiracija?
Da, sutra. Ugl kuzim da te muci broj oplodenih. I meni je to ono uzas. Toliko se namucimo oko tih jajnih stanica i strepimo na kraju od 8 samo tri. Ali nazalost to i je tako neki prosjek. Od te tri po meni je sigurna jedna beba. Drzim ti fige!! I pozitivno, znam da je tesko. evo zato sam ti i ispricala pricu od frendice koja se doslovno izdogadala ovaj drugi dio prije dva tjedna. I zajedno s njom sam je prolazila. Tako da pozitivno ❤️
Nemojte zaboravit da je jedan trodnevni nasoj Piccoli donio dva deckica 🙂🙂🙂
Auf🙄🙄🙄... U mom slucaju to bas ne bi bilo dobro obzirom na stanje moje "maternice" (oprosti na detaljnom izrazu) 🙈
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Avocado jel prezivljavas na poslu? 😁
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Cure jel prati koja znakove po cervixu? Ja to pratim i malo sam u bedu, znam na vol 4 i vol 5 da su clanice pisale kad krene da se spusta odn da je sve teze i uze dolje kad krenemo ubacivati utric da znaci da dolazi menga…a ono kad ostaje ‘siroko’ i sluzno da su bile trudne… meni je jutros ‘uze’ nego juce, bas se vidi razlika 🤯 tako da sam bas tuzna…
👩🏽34god
Beba te kaj su samo jednom, e te se stepaju uzduž i poprijeko.
Normalno da ti neće reći da se seksa svakom prilikom nego izigravaju svetice. U njihov koš mi idu one koje su slučajno ostale trudne.
NAKAPALUCA mislim da nema ovako i onako dolazi mjesecnica ali mi lijekovima sprujecavamo.
Moram biti iskrena da sad i ja prstom osjetim cerviks ali za ljepljivost prirodnu ne znam jer sam sva podfutrana od ultrica.
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Cure jel prati koja znakove po cervixu? Ja to pratim i malo sam u bedu, znam na vol 4 i vol 5 da su clanice pisale kad krene da se spusta odn da je sve teze i uze dolje kad krenemo ubacivati utric da znaci da dolazi menga…a ono kad ostaje ‘siroko’ i sluzno da su bile trudne… meni je jutros ‘uze’ nego juce, bas se vidi razlika 🤯 tako da sam bas tuzna…
Ja sam u prošlom neuspješnom postupku primjetila prilikom stavljanja utrića da se promijenilo stanje dolje i skužila sam da dolazi menga. Ali mislim da se radilo o položaju, kao da je bio nagnut, spušten, ne sjećam se jel bilo šire, uže. Ali se promijenilo. Naravno da primjetimo kad smo dolje 3 puta na dan.
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Razumna al sam ja ocekivala da nem menge ovaj put 🤣 crni humor 🤦♀️
Asli a u ovo dobitnom nisi primijetila to spustanje?
👩🏽34god
Ako je po cervixu gledati i suditi, meni dolazi mjesecnica 🤷🏻♀️
Testove ionako neću raditi jer mi se neda sikirati.
Avokado drago mi je da si dobro ☺️mogu misliti kako ti je raditi a znaš da beba dolazi 🥰🥳
Meni je dosta za danas posla...
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Razumna baš mi je žao šta se tako osjećaš, ali to je sve normalno… ja sam stvarno bila uvjerena da nista od ovoga, pa vidi sad… a i opcenito od kad radimo na bebi sam isla iz totalnog očaja do euforije/biram kolica i sve zivo jer beba dolazi 😁 Sve je to normalno. Ali nemoj da prevladaju ovi loši dani… drži se ❤
Sunny jooj guram, nije mi bas najugodnije sjediti. I spava mi se 😅 A i koncentracija mi je uzasna 😅
Zamisli, ja trudna! Ko bi ostao koncentriran! ☺
Jel se smanjuje krvarenje? 🤞
Ajme vjerujem 😂 ali ti si trudnaaaaaa 🥰🥰🥰 jos par dana pa ides na GO 💪
Evo da kucnem ovo mi je prvi dan bez krvarenja...inace bi dosad vec 2 uloska promijenila 🙈 nadam se da ce tako ostat do kraja dana. Cak sam se usudila i otusirat. trajalo je pola minute, ali uspjela sam 😅
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Razumna al sam ja ocekivala da nem menge ovaj put 🤣 crni humor 🤦♀️
Asli a u ovo dobitnom nisi primijetila to spustanje?
Nisam, ali ne znam koliko je to pouzdano. Još jedna stvar uz testove za trudnoću da zakomplicira čekanje bete 😂 Samo hrabro 🥰
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Sortiraj odgovore
Najstariji