Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Beba4321
    27. Srpanj 2021. 13:02

Razumna

Neke žene jednostavno imaju više sreće, i znate šta baš sam sretna zbog njih 🥳 meni je koma što ne možemo fino u krevetu napraviti bebu već moramo ići sa guzom na pozornicu 😂
    Ali nagrada je velika pa sve može. Ja se tjesim da barem ima lijeka i da će to biti kad tad.
    Realno što kasnije rodimo to čemo duže biti mlade ☺️😜

Ja sam uvijek presretna kad god je netko trudan.. Evo moja vjenčana kuma ulazi idući tjedan u termin i jedva čekam da rodi, dosta kolegica mi je trudno.. Ali mogu vam reći nekad sam ljubomorna s onim riječima "joj mi se ovaj mjesec samo jednom keksali i evo me trudna".. Odmah mi dođe u glavu kako ću ja svom djetetu objasniti jednog dana sve to kako je napravljen 😂😂 nemam ni riječi kako bih to rekla 😂😂

1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
    FET 4/21-2 blastice
    1.beta 80,krvarenje.
    2.beta 5,5 biokemijska
    FET 16.07. - 1blastica
    1.beta 12dnt - 170,3🙏
    2.beta 17dnt - 216
    3.beta 19dnt - 431,3
    18.08.missed ab. - kiretaža

• Ivevk
    27. Srpanj 2021. 13:08

Ruska1986

Lita.1234

Ivevk

Lita.1234

Ivevk trodnevni su isto odlicni zametci. Kazem ti da mi je Maricic sada oredlozio da vracamo trodnevne. Puno su vece sanse da se zametak nastavi razvijati u maternici nego u labosu zbog uvjeta. Tak oda pozitivno. Moja frendica ima sina iz prvog pokusaja od trodnevnog iz eta i sada je htjela ooet bebu i isla na fet i opet iz prvog pokusaja trodnevnog (oba puta vracen samo jedan embrij) tako da samo naprijed. ❤️

Ooooo ajde super..sad si me malo umirila😁
    Kako si ti, jel ti danas aspiracija?

Da, sutra. Ugl kuzim da te muci broj oplodenih. I meni je to ono uzas. Toliko se namucimo oko tih jajnih stanica i strepimo na kraju od 8 samo tri. Ali nazalost to i je tako neki prosjek. Od te tri po meni je sigurna jedna beba. Drzim ti fige!! I pozitivno, znam da je tesko. evo zato sam ti i ispricala pricu od frendice koja se doslovno izdogadala ovaj drugi dio prije dva tjedna. I zajedno s njom sam je prolazila. Tako da pozitivno ❤️

Nemojte zaboravit da je jedan trodnevni nasoj Piccoli donio dva deckica 🙂🙂🙂

Auf🙄🙄🙄... U mom slucaju to bas ne bi bilo dobro obzirom na stanje moje "maternice" (oprosti na detaljnom izrazu) 🙈

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

Sunny_🐣
    27. Srpanj 2021. 13:15

Avocado jel prezivljavas na poslu? 😁

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Nakapaka
    27. Srpanj 2021. 13:21

Cure jel prati koja znakove po cervixu? Ja to pratim i malo sam u bedu, znam na vol 4 i vol 5 da su clanice pisale kad krene da se spusta odn da je sve teze i uze dolje kad krenemo ubacivati utric da znaci da dolazi menga…a ono kad ostaje ‘siroko’ i sluzno da su bile trudne…  meni je jutros ‘uze’ nego juce, bas se vidi razlika 🤯  tako da sam bas tuzna… 

👩🏽34god

Razumna
    27. Srpanj 2021. 13:32

Beba te kaj su samo jednom, e te se stepaju uzduž i poprijeko. 
    Normalno da ti neće reći da se seksa svakom prilikom nego izigravaju svetice. U njihov koš mi idu one koje su slučajno ostale trudne. 
    NAKAPALUCA mislim da nema ovako i onako dolazi mjesecnica ali mi lijekovima sprujecavamo. 
    Moram biti iskrena da sad i ja prstom osjetim cerviks ali za ljepljivost prirodnu ne znam jer sam sva podfutrana od ultrica. 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Asli 🌱
    27. Srpanj 2021. 13:43

Nakapakica

Cure jel prati koja znakove po cervixu? Ja to pratim i malo sam u bedu, znam na vol 4 i vol 5 da su clanice pisale kad krene da se spusta odn da je sve teze i uze dolje kad krenemo ubacivati utric da znaci da dolazi menga…a ono kad ostaje ‘siroko’ i sluzno da su bile trudne… meni je jutros ‘uze’ nego juce, bas se vidi razlika 🤯 tako da sam bas tuzna…

Ja sam u prošlom neuspješnom postupku primjetila prilikom stavljanja utrića da se promijenilo stanje dolje i skužila sam da dolazi menga. Ali mislim da se radilo o položaju, kao da je bio nagnut, spušten, ne sjećam se jel bilo šire, uže. Ali se promijenilo. Naravno da primjetimo kad smo dolje 3 puta na dan. 

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

Nakapaka
    27. Srpanj 2021. 13:47

Razumna al sam ja ocekivala da nem menge ovaj put 🤣 crni humor 🤦‍♀️
    Asli a u ovo dobitnom nisi primijetila to spustanje? 

👩🏽34god

Razumna
    27. Srpanj 2021. 13:53

Ako je po cervixu gledati i suditi, meni dolazi mjesecnica 🤷🏻‍♀️
    Testove ionako neću raditi jer mi se neda sikirati.
    Avokado drago mi je da si dobro ☺️mogu misliti kako ti je raditi a znaš da beba dolazi 🥰🥳 
    Meni je dosta za danas posla...

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Sunny_🐣
    27. Srpanj 2021. 14:05

Avocado

Razumna baš mi je žao šta se tako osjećaš, ali to je sve normalno… ja sam stvarno bila uvjerena da nista od ovoga, pa vidi sad… a i opcenito od kad radimo na bebi sam isla iz totalnog očaja do euforije/biram kolica i sve zivo jer beba dolazi 😁 Sve je to normalno. Ali nemoj da prevladaju ovi loši dani… drži se ❤
    Sunny jooj guram, nije mi bas najugodnije sjediti. I spava mi se 😅 A i koncentracija mi je uzasna 😅
    Zamisli, ja trudna! Ko bi ostao koncentriran! ☺
    Jel se smanjuje krvarenje? 🤞

Ajme vjerujem 😂 ali ti si trudnaaaaaa 🥰🥰🥰 jos par dana pa ides na GO 💪
    Evo da kucnem ovo mi je prvi dan bez krvarenja...inace bi dosad vec 2 uloska promijenila 🙈 nadam se da ce tako ostat do kraja dana. Cak sam se usudila i otusirat. trajalo je pola minute, ali uspjela sam 😅

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Asli 🌱
    27. Srpanj 2021. 14:06

Nakapakica

Razumna al sam ja ocekivala da nem menge ovaj put 🤣 crni humor 🤦‍♀️
    Asli a u ovo dobitnom nisi primijetila to spustanje?

Nisam, ali ne znam koliko je to pouzdano. Još jedna stvar uz testove za trudnoću da zakomplicira čekanje bete 😂 Samo hrabro 🥰

🙋🏻‍♀️ '92 ✔️ 🙋🏻‍♂️'81 teratozoo.
    3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
    1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
    2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
    3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
    12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
    9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
    14 + 6 💙 mirovanje doma
    2/2022. 👶🏻💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.