Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nakapaka
    27. Srpanj 2021. 14:13

Asli 🌼

Nakapakica

Razumna al sam ja ocekivala da nem menge ovaj put 🤣 crni humor 🤦‍♀️
    Asli a u ovo dobitnom nisi primijetila to spustanje?

Nisam, ali ne znam koliko je to pouzdano. Još jedna stvar uz testove za trudnoću da zakomplicira čekanje bete 😂 Samo hrabro 🥰

Uh 🤦‍♀️😘

👩🏽34god

• Beba4321
    27. Srpanj 2021. 14:15

Razumna

Bebate kaj su samo jednom, e te se stepaju uzduž i poprijeko.
    Normalno da ti neće reći da se seksa svakom prilikom nego izigravaju svetice. U njihov koš mi idu one koje su slučajno ostale trudne.
    NAKAPALUCA mislim da nema ovako i onako dolazi mjesecnica ali mi lijekovima sprujecavamo.
    Moram biti iskrena da sad i ja prstom osjetim cerviks ali za ljepljivost prirodnu ne znam jer sam sva podfutrana od ultrica.

Joj ma znam ja da ih ima svakakvih, ali stvarno znam i slučajeve onih kao ajde možda bi mogli na bebu i onda kao ajde jednom ćemo i ostanu trudne.. Valjda pogodne trenutak 😂😂
    Meni su gore one kao joooj mi radili na bebi i ja prvi mjesec - na testu, jaooo mislila sam da ću umrijeti od tuge, hvala Bogu drugi mjesec smo uspjeli, ne znam šta bi da nismo..uf to me nekako posebno iritira, samo se nasmijem, a najrađe bi pitala "hoćeš se mijenjati s mojih 5 godina negativnih? Ili s nekim drugim ženama koje još duže pokušavaju?"..
    Ne želim ispasti zločesta, ali stvarno me ponekad to naživcira 🙈🙈

1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
    FET 4/21-2 blastice
    1.beta 80,krvarenje.
    2.beta 5,5 biokemijska
    FET 16.07. - 1blastica
    1.beta 12dnt - 170,3🙏
    2.beta 17dnt - 216
    3.beta 19dnt - 431,3
    18.08.missed ab. - kiretaža

• Beba4321
    27. Srpanj 2021. 14:16

Sunny neka se i nastavi bez krvarenja!! 🥰🥰

1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
    FET 4/21-2 blastice
    1.beta 80,krvarenje.
    2.beta 5,5 biokemijska
    FET 16.07. - 1blastica
    1.beta 12dnt - 170,3🙏
    2.beta 17dnt - 216
    3.beta 19dnt - 431,3
    18.08.missed ab. - kiretaža

Razumna
    27. Srpanj 2021. 14:18

Beba skroz si u pravu.
    Neki ljudi se možda na vrijeme sjete.  Ja sam se sjetila sa 34 a to baš i nije neka mladost. 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Trecasreca
    27. Srpanj 2021. 14:25

Andela cekamo dobre vjesti 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻

👱🏻‍♀️ 35 god 👨 30 god
    2 neuspjela postupka (kratka)

3 postupak(dugi) plus na testu 🥰🥰 3 bete pozitivne
    Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
    url=https://lilypie.com]

• Lorena3009
    27. Srpanj 2021. 14:26

Sunny_

Avocado

Razumna baš mi je žao šta se tako osjećaš, ali to je sve normalno… ja sam stvarno bila uvjerena da nista od ovoga, pa vidi sad… a i opcenito od kad radimo na bebi sam isla iz totalnog očaja do euforije/biram kolica i sve zivo jer beba dolazi 😁 Sve je to normalno. Ali nemoj da prevladaju ovi loši dani… drži se ❤
    Sunny jooj guram, nije mi bas najugodnije sjediti. I spava mi se 😅 A i koncentracija mi je uzasna 😅
    Zamisli, ja trudna! Ko bi ostao koncentriran! ☺
    Jel se smanjuje krvarenje? 🤞

Ajme vjerujem 😂 ali ti si trudnaaaaaa 🥰🥰🥰 jos par dana pa ides na GO 💪
    Evo da kucnem ovo mi je prvi dan bez krvarenja…inace bi dosad vec 2 uloska promijenila 🙈 nadam se da ce tako ostat do kraja dana. Cak sam se usudila i otusirat. trajalo je pola minute, ali uspjela sam 😅

Ja sam pomalo zaboravna postala, zbog čega ti imaš ono krvarenje? Jel hematom? 

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

Sunny_🐣
    27. Srpanj 2021. 14:31

Lorena3009

Sunny_

Avocado

Razumna baš mi je žao šta se tako osjećaš, ali to je sve normalno… ja sam stvarno bila uvjerena da nista od ovoga, pa vidi sad… a i opcenito od kad radimo na bebi sam isla iz totalnog očaja do euforije/biram kolica i sve zivo jer beba dolazi 😁 Sve je to normalno. Ali nemoj da prevladaju ovi loši dani… drži se ❤
    Sunny jooj guram, nije mi bas najugodnije sjediti. I spava mi se 😅 A i koncentracija mi je uzasna 😅

Evo da kucnem ovo mi je prvi dan bez krvarenja…inace bi dosad vec 2 uloska promijenila 🙈 nadam se da ce tako ostat do kraja dana. Cak sam se usudila i otusirat. trajalo je pola minute, ali uspjela sam 😅

Ne znam...krenula sam krvarit prije bete. U petak idem na prvi UZV, tad bi beta trebala bit oko 1000, pa dr zeli iskljucit mogucnost vanmatericne 🙏 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Hope33
    27. Srpanj 2021. 14:32

Razumna

Beba 🥰♥️ to je odličan stav, ali ja sam ti sva u misilma da ja ne zasluzujem takvu sreću… u svaku od vas vjerujem 200x više negu u sebe.
    Lorenahvala ti na odgovoru ♥️🥰

Svima nam je tako, pogledaj mene (6 transfera i svaki put me nalaz zalipi beta manja od 1.2), uvijek malo stanica, a to sta  bi dobili ostale bi dvije (lijepe, najcesce trodnevne, bilo je tu od petostanicnih do morula), isto sta kazes, sve prijateljice mi trudne, pa i na forumu gledam, rijetko tko je ima toliki broj neuspjelih postupaka, postala sam ljuta na samu sebe, i onda jedan dan, nikakvih specijalnih simptoma (beta na 10 dnt. 388), hvala Bogu, sad mi je zao sta sam zadnje godine braka provela tako (negativna)

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

MMMartinaaa
    27. Srpanj 2021. 14:32

Pozdrav drage žene! Evo i moj prvi post na ovom forumu (iako vas čitam i pratim već neko vrijeme). Imam nekoliko godina neuspjelog pokušaja trudnoće, borim se s hipotireozom (hashimoto), prije 2mj sam počela s Euthyrox terapijom, TSH pada što je odlično. 
    Ostali nalazi su u redu, osim nesretnog AMH koji mi je u 6mj bio 8, a mjesec dana kasnije je već pao na 5.6  Ginekologica je rekla da se nema šta čekati tako da krećem s prvim postupkom IVF-a (u prirodnom ciklusu) u 10/2021, KBC RI. Partnerov spermiogram je odličan (barem nešto). 
    Puno mi pomaže čitanje foruma, velika ste podrška jedne drugima, ali i onima koje (kao ja do sada) su samo čitale iz "sjene". 
    Svima koje i dalje pokušavaju: 🍀💕

• Lorena3009
    27. Srpanj 2021. 14:39

Sunny_

Lorena3009

Sunny_

Avocado

Ne znam…krenula sam krvarit prije bete. U petak idem na prvi UZV, tad bi beta trebala bit oko 1000, pa dr zeli iskljucit mogucnost vanmatericne 🙏

Ahaa, molimo boga da je mali hamatom onda koji će do pregleda iscurit a sa bebom bit sve savrsenoooo🙏🙏🙏 Sretno ti i samo pozitivno koliko god mozes😘

🙎‍♀️34 neprohodni jajovodi🧔35sve ok
    1.ivf postupak:Poliklinika Škvorc
    11.01.21.stimulirani protokol
    22.01.21.punkcija folikula(5 folikula-6jajnih stanica)
    27.01.21.Et-1 blastocista
    08.02.21. Procurila😥
    2.ivf postupak-Pol. Škvorc
    09.05.21. aspiracija (8 jajnih stanica)
    12.05.21. Et-(2 zametka vracena 8-stanična) Imamo jednu 🐧 blastocistu
    24.5.21. Beta.... 12.dan-437,9
    26.05.21.Beta...14.dan-906,9🙏
    10.06.21. Prvi uzv🙏🙏https://lbdm.lilypie.com/6GtSp2.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.