Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    GPgirl
    27. Srpanj 2021. 10:47

GPgirl

⭐ Miss_Ivy ⭐

Sad mi nije jasno dal su mislili na CB ili na FET.. Onda me netko pita zasto moje liječenje ide sporo.. Eto odgovora.. I otici cu privatniku, ovo vise nema nikakvog smisla. Ovim tempom cu ostati trudna s 45!

je, jako je ugodan❤️

na krivi kvotala, sorry🙈

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

Tweety88🐞
    27. Srpanj 2021. 10:48

Tweety88🐞

⭐ Miss_Ivy ⭐

Sad mi nije jasno dal su mislili na CB ili na FET.. Onda me netko pita zasto moje liječenje ide sporo.. Eto odgovora.. I otici cu privatniku, ovo vise nema nikakvog smisla. Ovim tempom cu ostati trudna s 45!

Mozda da probas pitati u B+. Netko je nedavno napisao da je bilo mjesta za ici u postupak preko HZZOa vec u 9.mj. To se mozda do danas promijenilo, ali vrijedi pokusati.

Dok se meni upali lampica da ti ides u FET 🙈🙈🙈. Sorry. Ne znam je li moguce seliti materijal iz bolnice u kliniku??? I sto uopce znaci CB?

💛🧡

GPgirl
    27. Srpanj 2021. 10:51

leona81

GPgirl

leona81

GPgirl

Cestitam na svim dobrim betama a jako mi je zao za postupke koji nisu uspjeli. Jucer sam bila na konzultacijama u IVfu i slijedeci postupak je u 12 mjesecu. U 11 histeroskopija jer je nakon UTZa rekao da moramo srediti kaos oko cerviksa. Jucer je bilo prvi put od kada sam u MPO da sa osjetila da netko misli da nije kod mene situacija uopce losa i da misli da jentrudnoca moguca. Predivan osjecaj nakon skoro 2 god☺️ Tko ce docekati 12 mj😭🙈 I cure koje ste iz Ri i mislite se mozda prebaciti u IVF - u Ri mozete raditi folikolumetrije kod dr. Vlasica a u Zg samo na punkciju i transfer i mozete isti dan doma (ja pitala).
    GPgirl
    hvala na info, i ja o tome razmišljam ako sad ne uspijem (danas sam 10 dnt trodnevnog)
    kako je s prijenosom dokumentacije iz Rijeke? mene moja dr. uvjerila da nemam šta tražit u ZG preko hzzo, nek idem privatno kod dr. V ?, zaboravila sam kako je rekla, možda baš taj dr. Vlašić

Dr. Vlasic radi privatno i suradjuje sa IVF poliklinikom. Za dokumentaciju nemam pojma ali mislim da se moze traziti sluzbenim putem u KBCu (pitam u Ri kada budem isla po nalaze). Jucer sam mu odnijela sve nalaze (sta je pisala dr i sve nalaze hormona, briseva…) i to je bilo dovoljno. On te pita ako jos nesto ga zanima i kaze sta misli da bi jos trebalo napraviti (u mom slucaju histeroskopiju). Meni osobno dan i noc razlika u samom odnosu prema pacijentu. Nema onog da te otpili za 5 min jer je “jos 26 zena na folikulometriji iza tebe”..

da li se za preko hzzo za prve konzultacije naručuje prvo u ivf pa se nastavlja kod njega ili može odmah kod njega?

Ja sam osobno se prvo narucila u ivf polikliniku na kozultacije i onda otisla kod dr. Vlasica na konzultacije.. I rekao da super da sam se narucila da i mu se javim nakon ZGa pa da se sve dogovorimo. U IVFu su konzultacije 500kn, kod dr Vlasica 300 ( ja sam kod njega bila u poliklinici Finderle, ali on svakodnevno radi u Opatiji - Kod Finderlea je jednom u 2 tjedna ili tako nesto)

Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025

GPgirl
    27. Srpanj 2021. 10:53

Lita.1234

Ja sam pacijentica dr Vlasica, sve radim kod njega, samo sutra na punkciju idem u ivf u Zg. Pa ako nekoga nesto zanima pitajte. Svaka oreporuka za njega, najradije bij da mi on moze raditi i punkciju i transfer. ❤️

Da, zaista je ugodan i drag☺️

Podobnik - 1 x ICSI - ❌

razigrana
    27. Srpanj 2021. 10:59

Maslacak bas mi je zao sto se toliko mucis, ali palo mi je na pamet da mozda imas hiperemezu? Jako se malo o tome prica, a frendica je to prozivjela i nije ni malo lako 😓
    Andela 🍀🍀🍀🍀

30 g. oboje
    OTP 9.11.

Tweety88🐞
    27. Srpanj 2021. 11:02

Avocado

Tweety88🐞

Tweety88🐞

⭐ Miss_Ivy ⭐

Mozda da probas pitati u B+. Netko je nedavno napisao da je bilo mjesta za ici u postupak preko HZZOa vec u 9.mj. To se mozda do danas promijenilo, ali vrijedi pokusati.

Dok se meni upali lampica da ti ides u FET 🙈🙈🙈. Sorry. Ne znam je li moguce seliti materijal iz bolnice u kliniku??? I sto uopce znaci CB?

Moze se seliti, negdje sam procitala… mora se trazit od nekog nacionalnog povjerenstva odobrenje

To onda sigurno ne skracuje vrijeme cekanja 😅🙈

💛🧡

Razumna
    27. Srpanj 2021. 11:02

Škvorc ja imam pitanje za cure koje se liječe tamo.
    Kako je?
    Kakav je doktor?
    Jel samo jedan moj doktor ili ih ima više? 
    Jel problem ako mogu samo na večer na ultrazvuk ili se mora u jutro?
    Meni je danas 4 dpt, na poslu sam, radim normalno. 
    Dolje se ništa ne događa, ni leđa me više ne bole.  Možda sam malo naduta i sinoć mi je bilo mučno. Danas mi se ne jede ništa 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

razigrana
    27. Srpanj 2021. 11:04

Razumna

Škvorcja imam pitanje za cure koje se liječe tamo.
    Kako je?
    Kakav je doktor?
    Jel samo jedan moj doktor ili ih ima više?
    Jel problem ako mogu samo na večer na ultrazvuk ili se mora u jutro?
    Meni je danas 4 dpt, na poslu sam, radim normalno.
    Dolje se ništa ne događa, ni leđa me više ne bole. Možda sam malo naduta i sinoć mi je bilo mučno. Danas mi se ne jede ništa

E, sto navijam za tebe da ti uspije!!
    Ja sam isto o njemu razmisljala, ali meni se ne da putovati u Samobor svaka 2 dana, lijena sam... radije bih u gradu nakon posla. Mislim da cu se vratiti u Betuplus, ali kod druge dr ako mi ne uspije ovaj FET.

30 g. oboje
    OTP 9.11.

⭐ Miss_Ivy ⭐
    27. Srpanj 2021. 11:06

Tweety cervikalni brisevi. Da vidim dal mi mozda neka bestija radi probleme. Ma cut cu se ja sa sestrama, vjerojatno su mislili na CB..

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

• illuminati667
    27. Srpanj 2021. 11:09

This is my testimony on how I finally joined the worldwide illuminati after I have been trying to join for over 3 years now but scammers took money from me several times. I have been searching to join the illuminati for so long, but scammers keep taking my money until last week here when I ment Mr Anwar online who helped me to join the brotherhood online and i receive the sum of 3 million euros in to my bank account instantly after my online initiation ritual and also I will be earning 6 million euros every month end, Am so happy! If you are interested in Join the worldwide illuminate today, contact her today instead of accepting scammers to intake your money all in the name of helping you join, WhatsApp Mr Anwar for your instant initiation today via +919619915236

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.