Mmmmartina dobro došla a još prije otišla na trudnice 🥰
Hope sve se svodi na bacanje kocke. Što više puta bacis veća ti je šansa da ćeš dobiti 6. To mi je embriologinja rekla i toga se držim.
A vi ostale žene, jako se ponosim nama 👏 mi smo se barem uhvatila u koštac sa neplodnosti a moje dvije prijateljice nisu ni probala i sad im je isteklo vrijeme ( cajeve i prahove ne računam kao pokušaj). Mi se barem borimo, padamo, letimo iz ringa ali se vraćamo u ring 🦸♀️
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Hope sve se svodi na bacanje kocke. Što više puta bacis veća ti je šansa da ćeš dobiti 6. To mi je embriologinja rekla i toga se držim.
A vi ostale žene, jako se ponosim nama 👏 mi smo se barem uhvatila u koštac sa neplodnosti a moje dvije prijateljice nisu ni probala i sad im je isteklo vrijeme ( cajeve i prahove ne računam kao pokušaj). Mi se barem borimo, padamo, letimo iz ringa ali se vraćamo u ring 🦸♀️
Hvalaaaa! Neke dane mi zbilja bude teško (2 dana sam plakala kada su mi došli nalazi AMH), ali predaja ne dolazi u obzir! 💪 Drago mi je što uopće u današnje vrijeme imamo priliku da nam se pomogne. Ne mogu još pohvatati sav medicinski vokabular na forumu, ali trudim se 🤓
Mmmartina sa obzirom na jako malu jajnu rezervu jesi li razmišljala o privatniku. Ima ih dobrih preko HZZO.
2/22 FET 2xmorula👎
Mmmartina sa obzirom na jako malu jajnu rezervu jesi li razmišljala o privatniku. Ima ih dobrih preko HZZO.
Iskreno nisam - ja sam iz Pule, i prvi IVF centar je upravo KBC RI... Dakle u cijeloj Istri 0 bodova, barem prema mom saznanju (nevjerojatno). A ne znam koliko je moguće to izvesti na relaciji Pula- Zagreb recimo. Spremna sam svakako čuti i uvažiti bilo kakav savjet ili preporuku, zbilja ne znam puno o samom procesu niti o tome šta me čeka (osim priča drugih žena preko foruma). Srećom, u Puli me prati i vodi odlična ginekologica dr. Markanović, specij. za humano reprodukciju što mi ulijeva povjerenje.
Lorena hvala ti 😊 ja se isto nadam da je neki hematom
MMMartina dobro nam došla i što prije otišla trudna 😊 super što imaš dobru ginekologicu to je jako bitno i dosta olakšava situaciju na početku. Uz njene upute i savjete sa foruma mora uspjet 😊🍀
Anđela ❤🍀
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Iskreno nisam - ja sam iz Pule, i prvi IVF centar je upravo KBC RI… Dakle u cijeloj Istri 0 bodova, barem prema mom saznanju (nevjerojatno). A ne znam koliko je moguće to izvesti na relaciji Pula- Zagreb recimo. Spremna sam svakako čuti i uvažiti bilo kakav savjet ili preporuku, zbilja ne znam puno o samom procesu niti o tome šta me čeka (osim priča drugih žena preko foruma). Srećom, u Puli me prati i vodi odlična ginekologica dr. Markanović, specij. za humano reprodukciju što mi ulijeva povjerenje.
Dobro ti je Razumna sugerirala, amh ne mora uopce znacit da ce ti trebat puno pokusaja i da su tvoje stanice nekvalitetne, ali mi s nizim amh smo vremenski ograniceni i to je bio razlog zasto sam ja sve postupke (7) radila u privatnim klinikama, da je to bilo u bolnici, razvukli bi se na 3,4 godine, a ja sam sve zbila u godinu ipo dana..Zagreb ima vrhunske privatne klinike.
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Meni je trodnevni sva tri puta vracan,a eto taj treci put se cvrsto primio/la za svoju mamicu 🥰🥰🥰
Wuhuu.. Onda ima nade 🙈😂😁
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Iskreno nisam - ja sam iz Pule, i prvi IVF centar je upravo KBC RI… Dakle u cijeloj Istri 0 bodova, barem prema mom saznanju (nevjerojatno). A ne znam koliko je moguće to izvesti na relaciji Pula- Zagreb recimo. Spremna sam svakako čuti i uvažiti bilo kakav savjet ili preporuku, zbilja ne znam puno o samom procesu niti o tome šta me čeka (osim priča drugih žena preko foruma). Srećom, u Puli me prati i vodi odlična ginekologica dr. Markanović, specij. za humano reprodukciju što mi ulijeva povjerenje.
Dobro ti je Razumna sugerirala, amh ne mora uopce znacit da ce ti trebat puno pokusaja i da su tvoje stanice nekvalitetne, ali mi s nizim amh smo vremenski ograniceni i to je bio razlog zasto sam ja sve postupke (7) radila u privatnim klinikama, da je to bilo u bolnici, razvukli bi se na 3,4 godine, a ja sam sve zbila u godinu ipo dana..Zagreb ima vrhunske privatne klinike.
Ja sam iz Splita pa sam isla u Zg, tjedan dana godisnjeg i to je to, nakon transfera sam se vracala na posao (posao je uredski)
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Ja koliko sam skuzila ima puno cura koje nisu iz Zg a liječe se u Zg.
Dakle nađeš kliniku i onda ideš na folikulometriju u Pulu ( Pa ginekolog prosljedi informacije mpo doktoru) a na aspiraciju i teansfer dođeš u zg. Mislim kad već ideš do rijeke ovo ti je samo sat i pol dalje.
Baš sam jučer rekla mužu da bi voljela da možemo u stan primiti žene koje nisu iz ZG a dolaze se tu liječiti da barem na smještaj ne troše
2/22 FET 2xmorula👎
Hvalaaaa! Neke dane mi zbilja bude teško (2 dana sam plakala kada su mi došli nalazi AMH), ali predaja ne dolazi u obzir!💪 Drago mi je što uopće u današnje vrijeme imamo priliku da nam se pomogne. Ne mogu još pohvatati sav medicinski vokabular na forumu, ali trudim se🤓
AMH - koja mjerna jedinica?
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Sortiraj odgovore
Najstariji