This is my testimony on how I finally joined the worldwide illuminati after I have been trying to join for over 3 years now but scammers took money from me several times. I have been searching to join the illuminati for so long, but scammers keep taking my money until last week here when I ment Mr Anwar online who helped me to join the brotherhood online and i receive the sum of 3 million euros in to my bank account instantly after my online initiation ritual and also I will be earning 6 million euros every month end, Am so happy! If you are interested in Join the worldwide illuminate today, contact her today instead of accepting scammers to intake your money all in the name of helping you join, WhatsApp Mr Anwar for your instant initiation today via +919619915236
Tweety cervikalni brisevi. Da vidim dal mi mozda neka bestija radi probleme. Ma cut cu se ja sa sestrama, vjerojatno su mislili na CB..
Ahaa, meni je jedina asocijacija na CB do sad bila Clear blue 🙈🤣. Eto sad znam i sori na zbunjenom odgovoru. Najbolje njih pitaj, onda ces sve saznati. Drzim fige da stvarno je CB 😉
💛🧡
Maslacak ukljuci se u grupu podrske na Fejsu o hiperemezi! Cure ce ti sigurno pomoci i psihicki i fizicki da ti bude lakse, frendica je i pisala puno o tome, njoj je bas koma bilo. Sretno ❤❤
30 g. oboje
OTP 9.11.
Škvorcja imam pitanje za cure koje se liječe tamo.
Kako je?
Kakav je doktor?
Jel samo jedan moj doktor ili ih ima više?
Jel problem ako mogu samo na večer na ultrazvuk ili se mora u jutro?
Meni je danas 4 dpt, na poslu sam, radim normalno.
Dolje se ništa ne događa, ni leđa me više ne bole. Možda sam malo naduta i sinoć mi je bilo mučno. Danas mi se ne jede ništa
E, sto navijam za tebe da ti uspije!!
Ja sam isto o njemu razmisljala, ali meni se ne da putovati u Samobor svaka 2 dana, lijena sam… radije bih u gradu nakon posla. Mislim da cu se vratiti u Betuplus, ali kod druge dr ako mi ne uspije ovaj FET.
Znači skupa ćemo biti na fetu u 9mj.
Ja sam si razmislila i zaključila da trebam iskoristiti pokušaje preko hzzo. Čak mi je ok da jedna platim a drugi idem preko hzzo. I sad treba izabrati najbolju kliniku. Meni je uvjet br jedan da mogu ići poslje posla na ultrazvuk. A B+ mi je jako daleko jer moram preko cijelog grada. A najviše me plaši da će me zezati zbog debljine jer sam se zbucala ( 20kg od kad se lijecim od neplodnosti)
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Kako je?
Kakav je doktor?
Dolje se ništa ne događa, ni leđa me više ne bole. Možda sam malo naduta i sinoć mi je bilo mučno. Danas mi se ne jede ništa
Ja sam isto o njemu razmisljala, ali meni se ne da putovati u Samobor svaka 2 dana, lijena sam… radije bih u gradu nakon posla. Mislim da cu se vratiti u Betuplus, ali kod druge dr ako mi ne uspije ovaj FET.
Ja sam si razmislila i zaključila da trebam iskoristiti pokušaje preko hzzo. Čak mi je ok da jedna platim a drugi idem preko hzzo. I sad treba izabrati najbolju kliniku. Meni je uvjet br jedan da mogu ići poslje posla na ultrazvuk. A B+ mi je jako daleko jer moram preko cijelog grada. A najviše me plaši da će me zezati zbog debljine jer sam se zbucala ( 20kg od kad se lijecim od neplodnosti)
Mozda smo se onda nekad i srele ispred Lucija. Ma, nece te nitko zbog toga zezati ni ispitivati, nisam to jos cula.
I ne razmisljaj da ces ici u 9.mj, pokusaj si unijeti malo pozitive i vjerovati u ovo 😍
30 g. oboje
OTP 9.11.
Kako je?
Kakav je doktor?
Mozda smo se onda nekad i srele ispred Lucija. Ma, nece te nitko zbog toga zezati ni ispitivati, nisam to jos cula.
I ne razmisljaj da ces ici u 9.mj, pokusaj si unijeti malo pozitive i vjerovati u ovo 😍
Da smo se bar srele ♥️ mada tamo su većinom žene neraspoložene za priču i u svom svijetu ☹
Ja sam mislila ići kod Lucija na još 10 stimulacija ali vidim da to nije to. Previše muke za osrednje rezultate i tretman kao da mi ga plaćaju oni....
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Maslacak grupa se tove hyperemesis gravidarum stranica potpore
30 g. oboje
OTP 9.11.
Ja sam pokušavala dogovoriti termin u IVF-u još dok sam bila sad u zadnjem postupku i čekala betu 🤭🤦🏻♀️ I onda me je teta koja se javila na telefon pokušavala razuvjeriti da mi uopće ne treba novi termin i zašto sam tako pesimistična da se naručujem na novi postupak a nije mi još ovaj završio, da kako ja to znam da mi neće uspjeti 😂 Još sam se skoro rasplakala na telefon pa smo se dogovorile da ju zovem kad saznam betu. I stvarno, nije mi trebalo 😀😀
Ali znam da sve mi želimo imati plan B, C, D 😂
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Miss Ivano je prekrasan!! Tebi brz oporavak da mozete jos bolje uzivati zajedno 💕
Cure, ako se koja razumije.. Mali je od pedijatrice dobio D3 kapi, znaci D vitamin ali ne koristimo jer je od toga dobio grčeve. Bočica nedavno otvorena i iskoristeno par kapi. Sad moje pitanje je dal taj D3 vitamin moze pomoci za podizanje D vitamina prije postupka? Jer ako je to ok ja bi jednoj od vas to poslala postom..
1 kap otopine sadrži 400 IU kolekalciferola (vitamin D3), bebe moraju uzimati 2 kapi dnevno..
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Kako je?
Kakav je doktor?
Da smo se bar srele ♥️ mada tamo su većinom žene neraspoložene za priču i u svom svijetu ☹
Ja sam mislila ići kod Lucija na još 10 stimulacija ali vidim da to nije to. Previše muke za osrednje rezultate i tretman kao da mi ga plaćaju oni….
I ja sam o tome razmisljala, meni je jedino kod njega pomogao Gonal jer sam dobila vise stanica nego u Beti+ , mislim da mi je pogodio puno bolju terapiju!
30 g. oboje
OTP 9.11.
Sortiraj odgovore
Najstariji