Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ⭐ Miss_Ivy ⭐
    27. Srpanj 2021. 09:58

Kontaktirala sam petrovu, da bih željela u FET, i da bih voljela ponoviti CB, i oni mi odgovore da mogu tek na red u 10 mj??  Ne razumijem! Pa sta nije da u FET mozes kad god ako ti je tijelo spremno?? 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Arnoldica
    27. Srpanj 2021. 10:01

Andela pusti testove, beta je najbolji pokazatelj. Čekamo 🤗
    Miss joj miš mali je presladak. Baš mi je žao da opet moraš mirovati, ali ako si sve ono izdržala prije, budeš i ovo sada, a onda uživanje s malim i obitelji ❤️
    Beba super plusić! 🎉
    Maslačak uf baš te uhvatilo, nadam se da če če infuz pomoć i da ti neće još dugo trebati. Jesi bila na uzvu?
    Ivek navijamo da se lijepo nastave razvijati 😍

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

Lita.1234
    27. Srpanj 2021. 10:03

Ivevk

Lita.1234

Ivevk trodnevni su isto odlicni zametci. Kazem ti da mi je Maricic sada oredlozio da vracamo trodnevne. Puno su vece sanse da se zametak nastavi razvijati u maternici nego u labosu zbog uvjeta. Tak oda pozitivno. Moja frendica ima sina iz prvog pokusaja od trodnevnog iz eta i sada je htjela ooet bebu i isla na fet i opet iz prvog pokusaja trodnevnog (oba puta vracen samo jedan embrij) tako da samo naprijed. ❤️

Ooooo ajde super..sad si me malo umirila😁
    Kako si ti, jel ti danas aspiracija?

Da, sutra. Ugl kuzim da te muci broj oplodenih. I meni je to ono uzas. Toliko se namucimo oko tih jajnih stanica i strepimo na kraju od 8 samo tri. Ali nazalost to i je tako neki prosjek. Od te tri po meni je sigurna jedna beba. Drzim ti fige!! I pozitivno, znam da je tesko. evo zato sam ti i ispricala pricu od frendice koja se doslovno izdogadala ovaj drugi dio prije dva tjedna. I zajedno s njom sam je prolazila.  Tako da pozitivno ❤️

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Razumna
    27. Srpanj 2021. 10:08

⭐ Miss_Ivy ⭐

Kontaktirala sam petrovu, da bih željela u FET, i da bih voljela ponoviti CB, i oni mi odgovore da mogu tek na red u 10 mj?? Ne razumijem! Pa sta nije da u FET mozes kad god ako ti je tijelo spremno??

Možeš kod privatnika,  ali u bolnicama moraš kako ti oni kažu a nedaj Bože da se pretrgnu od posla.
    Znaš da se ipak većina dana mora biti na pus pauzi ( moja prijateljica je otišla u njemačku raditi kao zdravstveni radnik i šokirala se da ne može kad god hoće na puš pauzu )

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

GPgirl
    27. Srpanj 2021. 10:16

leona81

GPgirl

Cestitam na svim dobrim betama a jako mi je zao za postupke koji nisu uspjeli. Jucer sam bila na konzultacijama u IVfu i slijedeci postupak je u 12 mjesecu. U 11 histeroskopija jer je nakon UTZa rekao da moramo srediti kaos oko cerviksa. Jucer je bilo prvi put od kada sam u MPO da sa osjetila da netko misli da nije kod mene situacija uopce losa i da misli da jentrudnoca moguca. Predivan osjecaj nakon skoro 2 god☺️ Tko ce docekati 12 mj😭🙈 I cure koje ste iz Ri i mislite se mozda prebaciti u IVF - u Ri mozete raditi folikolumetrije kod dr. Vlasica a u Zg samo na punkciju i transfer i mozete isti dan doma (ja pitala).
    GPgirl
    hvala na info, i ja o tome razmišljam ako sad ne uspijem (danas sam 10 dnt trodnevnog)
    kako je s prijenosom dokumentacije iz Rijeke? mene moja dr. uvjerila da nemam šta tražit u ZG preko hzzo, nek idem privatno kod dr. V ?, zaboravila sam kako je rekla, možda baš taj dr. Vlašić

Dr. Vlasic radi privatno i suradjuje sa IVF poliklinikom. Za dokumentaciju nemam pojma ali mislim da se moze traziti sluzbenim putem u KBCu (pitam u Ri kada budem isla po nalaze). Jucer sam mu odnijela sve nalaze (sta je pisala dr i sve nalaze hormona, briseva…) i to je bilo dovoljno. On te pita ako jos nesto ga zanima i kaze sta misli da bi jos trebalo napraviti (u mom slucaju histeroskopiju). Meni osobno dan i noc razlika u samom odnosu prema pacijentu. Nema onog da te otpili za 5 min jer je “jos 26 zena na folikulometriji iza tebe”..

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

⭐ Miss_Ivy ⭐
    27. Srpanj 2021. 10:17

Sad mi nije jasno dal su mislili na CB ili na FET.. Onda me netko pita zasto moje liječenje ide sporo.. Eto odgovora.. I otici cu privatniku, ovo vise nema nikakvog smisla. Ovim tempom cu ostati trudna s 45!

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Lita.1234
    27. Srpanj 2021. 10:24

Ja sam pacijentica dr Vlasica, sve radim kod njega, samo sutra na punkciju idem u ivf u Zg. Pa ako nekoga nesto zanima pitajte. Svaka oreporuka za njega, najradije bij da mi on moze raditi i punkciju i transfer. ❤️

2021, 4 mj. 1. stimulirani ivf ❌
    Prirodna trudnoca- biokemijska
    2021/7 mj 2. stimulirani ivf❌
    2021/9 mj FET- ❌ biokemijska
    2021/12 mj 3. stimulirani ivf
    Podobnik 💉🔛 punktirano 17🥚🥚, 11 zrelih idu na oplodnju 🤞🤞
    9 oplodeno 🥰🤞

Tweety88🐞
    27. Srpanj 2021. 10:26

⭐ Miss_Ivy ⭐

Sad mi nije jasno dal su mislili na CB ili na FET.. Onda me netko pita zasto moje liječenje ide sporo.. Eto odgovora.. I otici cu privatniku, ovo vise nema nikakvog smisla. Ovim tempom cu ostati trudna s 45!

Mozda da probas pitati u B+. Netko je nedavno napisao da je bilo mjesta za ici u postupak preko HZZOa vec u 9.mj. To se mozda do danas promijenilo, ali vrijedi pokusati.

💛🧡

leona81
    27. Srpanj 2021. 10:39

GPgirl

leona81

GPgirl

Cestitam na svim dobrim betama a jako mi je zao za postupke koji nisu uspjeli. Jucer sam bila na konzultacijama u IVfu i slijedeci postupak je u 12 mjesecu. U 11 histeroskopija jer je nakon UTZa rekao da moramo srediti kaos oko cerviksa. Jucer je bilo prvi put od kada sam u MPO da sa osjetila da netko misli da nije kod mene situacija uopce losa i da misli da jentrudnoca moguca. Predivan osjecaj nakon skoro 2 god☺️ Tko ce docekati 12 mj😭🙈 I cure koje ste iz Ri i mislite se mozda prebaciti u IVF - u Ri mozete raditi folikolumetrije kod dr. Vlasica a u Zg samo na punkciju i transfer i mozete isti dan doma (ja pitala).
    GPgirl
    hvala na info, i ja o tome razmišljam ako sad ne uspijem (danas sam 10 dnt trodnevnog)
    kako je s prijenosom dokumentacije iz Rijeke? mene moja dr. uvjerila da nemam šta tražit u ZG preko hzzo, nek idem privatno kod dr. V ?, zaboravila sam kako je rekla, možda baš taj dr. Vlašić

Dr. Vlasic radi privatno i suradjuje sa IVF poliklinikom. Za dokumentaciju nemam pojma ali mislim da se moze traziti sluzbenim putem u KBCu (pitam u Ri kada budem isla po nalaze). Jucer sam mu odnijela sve nalaze (sta je pisala dr i sve nalaze hormona, briseva…) i to je bilo dovoljno. On te pita ako jos nesto ga zanima i kaze sta misli da bi jos trebalo napraviti (u mom slucaju histeroskopiju). Meni osobno dan i noc razlika u samom odnosu prema pacijentu. Nema onog da te otpili za 5 min jer je “jos 26 zena na folikulometriji iza tebe”..

da li se za preko hzzo za prve konzultacije naručuje prvo u ivf pa se nastavlja kod njega ili može odmah kod njega?

43🙍‍♀️ Amh 2021 5,9 2022 10.1 2023 3.9 TSH 0,05 👨 normo 07/20. Hssg neproh.jajovodi 04/21 nakon lpsc prohodni
    KBC RI 12/20. 1.ivf gonal 150, D, 7 js ET 1 8st. 0🐧 ❌
    02/21 1. Pr.ivf-odustanak (ovulirala)
    07/21 2.ivf menopur 150, org. 5 js ET 1 7st. 0🐧 ❌
    IVF POL. 01/22 histero
    01/22 3. ivf gonal 150+menopur 150, ctr, 4 js, 2 zrele opl. ET 2 trodn, beta 5😞
    06/22. 4. Ivf gonal 225, ctr, 13 js ET 2 trodn. 0 🐧❌
    MB 09/23 5. Ivf gonal 225, ctr, 6 js ET 1 8 st. 0 🐧 ❌
    leonna1981@gmail.com

GPgirl
    27. Srpanj 2021. 10:47

⭐ Miss_Ivy ⭐

je, jako je ugodan❤️

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.