Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Sunny_🐣
    02. Lipanj 2021. 08:33

čestitam svim curama na jučerašnjim urednim pregledima  baš jako puno lijepih vijesti 
    TirelessIvy baš jako navijam za vas znači ti si na nekom dopingu i obaraš sprtske rekorde  neka onda bude i rekordan broj lijepih stanica ❤️ mi se pripremamo za postupak krajem mjeseca 
    MISS drži na se ❤️ što si sve uspjela izgurati, izgurat ćeš još i ovo malo 
    ma2013 sretnoooo danas  mislim na tebe i javi nam se poslije 
    SeniSummer sretnooooo na UZV i javi nam se 
    Sunflower14 divno  uživaj sa svojim bebicama 
    anchy321 pitaj dr za TSH, ali mislim da se nemaš zašto brinuti. Meni je u 1.mjes bio 1,6, a sad 2,7 i dr je rekao da je to sve u redu dok su drugi hormoni štinjace uredni. A tebi je sve ostalo u redu 
    Skoljka ja sam isprobala par vrsta magnezija i zasad mi je najbolji od Bioelectre Magnesium direkt 400. To je prah u vrečici , samo ga staviš na jezik i otopi se. Imaš okus limun i naranca i meni je prefin 
    svim curama koje danas nešto imaju sretnoooooooo 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

Sunny_🐣
    02. Lipanj 2021. 08:34

e i cure trudnice, predivne ste nam  ja isto baš volim vidjeti vaše slike na forumu  dajete nam pozitivnu energiju.
    Roxy crtica tamniiiiii 

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 🔄
    sunnysparkle7@gmail.com

Arnoldica
    02. Lipanj 2021. 08:36

Roxy 🌟

anchy321

SeniRemmus/SeniSummer- 2.6. UZV, dvije pozitivne bete
    ma2013- 2.6. aspiracija
    Tia1234- 2.6. beta
    Sretno cure 🤞 i ako netko ima jos nesto sretno 🤞🤞

Sretno svima🐞🍀
    Evo mog testica od danas🙏🤞
    https://ibb.co/BLV8C9M

Bas lijepo tamni, vidi se razlika 🤗
    Sretno svima danas! 🤞

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

Meto
    02. Lipanj 2021. 08:38

Marta u pravilu se implantacija ne moze osjetiti, no mi sa nasim simptomima, sa povecanim svim culima se nadamo kako cemo nesto osjetiti.. no ne ide tako. Vecina nas ima grcice koji se javljaju u to vrijeme no sve je to od lijekova i to sto smo fokusirani da nesto cujemo i osjetimo. Cure znaju navoditi ostru, kratku bol no kad se tocno embrij ugnijezdio, zna samo Onaj gore. Ne zamaraj se sa tim😊
    Zanima me zasto ti je dao decapepty svaki dan za fet (nemas pcos), jesi i estrofem dobila sa injekcijama?

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Arnoldica
    02. Lipanj 2021. 08:43

Olivera

Marta82

Olivera

Women_name javiti ću se svakako, naročito kad bude novosti i unapređenje na listi u MPO mame. A kako stvari stoje trenutno, osim što se pratimo po terminu nekako mi se čini da obje imamo tendenciju prenijeti🙈. Koliko sam se bojala ranijeg otvaranja zbog sjedenja na poslu 8+ sati, puno hodanja i sl, toliko sad mantram za to.
    Čitala sam tvoje muke po Andolu, jesi ti na kraju prestala s njim ili nastavljaš do kraja?
    Miss da da, ja sam već terminuša i čekalica dana D. Ne znam kad je brže to vrijeme prošlo.
    Žao mi je što tvoje muke i dalje ne prestaju, ali još malo se strpi i miruj kako doktori kažu i tvoja će srećica uskoro biti s tobom😘. Baš je nedavno rodila (u terminu) frendica čija je trudnoća bila gotovo identična kao tvoja.

Jutro draga, tražim te da mi odgov😂jesi bila u priro fetu ili stimul, jesu ti dali štopericu, koliki ti je bia endom, moj samo 7 s Estrofemom, a prirodnom ovul mi je uvik bio preko 9,ne znam zasto se sad nije zadebljava, 10l soka cikle popila i ništa nije pomoglo.

Bila sam u skroz prirodnom fet, samo su pratili moj ciklus. Ja ti inače imam problema s endometrijem, dr je 14dc čak mislila odustati jer je bio svega 6mm ali je do 17 kad je bila ovulacija dosegao nekakvih 8-9 mm. Znači nisam dobila štopericu ni ništa, već samo od 2 dana prije feta crinone gel.
    Osim toga uzimala sam andol od transfera i normabel 2mg 2 dana prije i 7 dana nakon transfera (preporuka poznanice dr koja je i sama prošla MPO). I to ti je draga moja bila moja dobitna kombinacija koja me upravo gurka po trbuhu nakon što sam ga nahranila nutelom😍

Mozes li mi molim te reci zasto normabel? Bas me zanima 🤗

🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
    🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
    1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
    2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
    3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
    Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
    4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
    6 blastica 🐧
    1. FET 8/21 2🐧❎
    2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
    3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
    11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙

Roxy ✨
    02. Lipanj 2021. 08:43

Manemoj probaj sa nevenom masti mazat vise puta dnevno. Kada sam ja imala lisaj pomogao mi je 😊

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

MaloTele
    02. Lipanj 2021. 08:51

Roxy 🌟

Beta je u petak 🤞🙏 nadam se da ce sutra jos tamnit.Jos je neki strah u meni da ce sutra ta crtica isparit 🙈Danas mi je muz uzea testice i usporeduje nikad sretniji nije otisa radit 😊 toliko o tome da se necemo previse nadat dok ne izvadim betu 😂😂😂

Super je crta, prava stoperica ko i dadina 😆🤗🤗🥰 
    Ovo ko da sebe citam,znaci ja sam nakon sto sam izvadila betu cekajuci nalaz otisla u Muller i kupila testic da ga napravim u međuvremenu jer me bilo strah da je isparila crta 🤣🤣🤣🤣 stvarno smo lude 😅😅 

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

Meto
    02. Lipanj 2021. 08:53

Manemoj sveznali google, jos si dobro i prosla😁
    Ne znam ti pomoci, no prati da se ne bi sirilo dalje🍀
    Mene isto nesto muci, nisam htjela pisati al jutros mi je prekipjelo.. pa ako neka ima iskustva molim pomoc jer je vrijeme da se obratim i doktoru😒
    Krenilo je odjednom prilikom tusiranja, znaci cim mi voda dodirne kozu krene me svrbiti nenormalno da mi je svako tusiranje stres i bol, fizicka i psihicka.
    Koza mi nije suha, promjenila sam puno kozmetike i sa svakom je isto. Trenutno koristim Mixu, danas mi dolazi Aderma. I nigdje drugdje ne svrbi nego samo noge, ni guza ni stopala, gornji dio tijela uredno sve, nego samo udovi i to traje 45min i poslije nista, kao rukom odneseno (doslovno😆) do iduceg tusiranja. Tusiram se svako drugi dan jer ne mogu to podnijeti, sad vrucine dolaze i nezz sta da radim.
    Krv je bila nedavno u redu.. 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

Meto
    02. Lipanj 2021. 08:55

Arnoldica normabel od 2mg nam dr cak preporucuju jer nam smiruju kontrakcije, opustaju maternicu.. 😉 

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    ET 🌻-neuspjesan
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    5+6tt imamo ❤️

Lindsay
    02. Lipanj 2021. 08:57

Meto ja kada sam na progesteronima i estrofemima, pa cak i na stimulaciji ( izgleda nesto hormonalno) ja se isčešem do krvi po nogama. Potkoljenice jako a natkoljenice malo više. Sve mi rane krvave ostanu a ne mogu si pomoci :(
    Kako sam prestala sa svime tako je to nestalo kao rukom odneseno.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.