Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    02. Lipanj 2021. 09:26

Olivera baš sam pitala još jednog, trećeg doktora sad u TA jučer 🙈 jer me to užasno u podsvijesti mučilo. On također kaže da nastavim, da se te malformacije (zatvaranje ductus botallia, plućna hipertenzija i dr) na farmakoloskim ispitivanjima odnosi na veće doze aspirina. Sve do 100 mg su baby doze koje ne utječu, a kod mene su problem d dimeri nakon covida koji još nisu za clexan, baš vadim sljd tjedan zadnji put nalaze. Kaže doktor da ni kod poroda nebi trebalo utjecati na krvarenje jer su mi nalazi koagulacije svi uredni s tom dozom. Tako da, njih 3 su odlučili da nastavim. A valjda oni znaju 🤷‍♀️ baš  me to brinulo jer većina trudnica pije do nekog tjedna, pa sam malo čitala i strane radove i istraživanja o aspirinu 🙈 također piše to za doze do 100 mg, u mom slučaju i slučajevima prevencije žena kojima se ponavlja preeklamplsija, pa me malo to sve smirilo. Iako jedva čekam da ju rodim i da vidim da je sve ok!
    Znači ti isto imaš osjećaj da ćeš prenijeti 🙈🙈 ja mislim da moj mene ne vara! 😂

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Meto
    02. Lipanj 2021. 09:28

Anchy Tsh te ne treba brinuti. On varira, tipa ako nisi doruckovala pokazat ce ti se visim nego sto stvarno je, a mozda dobijes svakako th jer se tsh dize od stimulacije, zato oni i traze da je sto niza pocetna vrijednost. 🤞

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

Meto
    02. Lipanj 2021. 09:32

Tiki znaci jos koji tjedan pa cu se moci sa gustom tusirati🙈🙈
    Meni nije suha koza, gledam da je bas mlaka voda no nista..
    Strpit cu se, sto drugo mogu😊

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

skoljka
    02. Lipanj 2021. 09:33

Sunny_

čestitam svim curama na jučerašnjim urednim pregledimabaš jako puno lijepih vijestiTirelessIvy baš jako navijam za vasznači ti si na nekom dopingu i obaraš sprtske rekordeneka onda bude i rekordan broj lijepih stanica❤️ mi se pripremamo za postupak krajem mjesecaMISS drži na se❤️ što si sve uspjela izgurati, izgurat ćeš još i ovo maloma2013 sretnoooo danasmislim na tebe i javi nam se poslijeSeniSummer sretnooooo na UZV i javi nam seSunflower14 divnouživaj sa svojim bebicamaanchy321 pitaj dr za TSH, ali mislim da se nemaš zašto brinuti. Meni je u 1.mjes bio 1,6, a sad 2,7 i dr je rekao da je to sve u redu dok su drugi hormoni štinjace uredni. A tebi je sve ostalo u reduSkoljka ja sam isprobala par vrsta magnezija i zasad mi je najbolji od Bioelectre Magnesium direkt 400. To je prah u vrečici , samo ga staviš na jezik i otopi se. Imaš okus limun i naranca i meni je prefinsvim curama koje danas nešto imaju sretnoooooooo

Ok, a jel imaju i citrat? .. Inace se preporuca citrat koristiti jer je bolje iskoristiv od drugih. 

🌼TiKi🌼
    02. Lipanj 2021. 09:37

Meto

Tiki znaci jos koji tjedan pa cu se moci sa gustom tusirati🙈🙈
    Meni nije suha koza, gledam da je bas mlaka voda no nista..
    Strpit cu se, sto drugo mogu😊

Da, jos koji tjedan pa malo pauze, jer meni je prije dva dana opet pocelo, ali samo u podrucju trbuha i neovisno o tusiranju 🤦‍♀️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• *.Women_name.*
    02. Lipanj 2021. 09:48

Roxy baš lijepo tamni, izgleda da i tvoja kao Dadina stoperica raste 🙈🤗🤗🥰
    Školjka ja se nadam da ćemo mi mpo cure ostati u kontaktu! Kažem, ja sam se pokušala ubacit u teme beba, ali nekako se nisu dale 🙈 baš su zatvorena grupa, niti jednom nisam dobila odgovor kad sam nešto pitala, nekuzim zašto 🤷‍♀️ valjda jer sam upala s pitanjem, a ne od početka trudnoće 🙈 ali ja sam se dugo bojala hoće biti sve ok, pa si u glavi nisam uopće posložila to da sam trudna, i da trebam pripremati stvari, to mi je bilo na kraj pameti! Samo sam se molila da prođe sve dobro. 
    Manemoj možda da pitaš u ljekarni? Ja sam baš isto dobila gljivice na jednom noktu. Imala sam na istom prije trudnoće, i s trudnocom otišlo, ja presretna! I evo vratile se 🤦🏻‍♀️ ja  sam tad stavila trajni lak i ispod neki antifugalni gel, a sad nemogu prije poroda tako da isto neznam šta ću 🤷‍♀️
    Meto provjeri žučne i nalaze za kolestazu, iako najvjerojatnije nije. Puno trudnica, pa i ja sam bila u toj fazi da me užasno svrbilo, po ludila sam! Može biti od krema, kozmetike, čak i terapije! Utrogestani, prenatali, kendural c, zna se tijelo zasititi terapije pa počne svrbi. Ja sam prestala piti prenatal na par dana i bilo mi je bolje. 

Arnoldica ja sam koristila većinu trudnoće ako me bolilo, smanjuje kontrakcije. A kasnije zbog tahikardija i do 3x2mg. Od 5 mg sam dobila jednom na hitnoj kad sam imala visok puls. 

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    02. Lipanj 2021. 09:49

Sretno svim curama danas ❤️❤️❤️

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• ribic
    02. Lipanj 2021. 09:53

Evo zvala Podobnik pa da odem iduci tjedan na uzv. Nemaju termin 5 tjedana za uzv.

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

Peanut👒👼
    02. Lipanj 2021. 10:01

Sretno svima danas i ovaj tjedan!
    Čestitke svima na lijepim vijestima 
    U petak me čeka punkcija. Ikakvi savjeti? Rekli su mi da ću dobiti koktel apaurina i nekih analgetika. Realno, koliko to pomaže da ne osjetim jako bol? Da popijem nešto i sama prije - brufen? Hvala na svim savjetima.

Par folikula je već doseglo zrelost (11dc) pa idemo izvaditi ove preostale koji će tada, nadam se, biti dobri.

👒35god - AMH 38,5 - RVF maternica - sve OK
    🎩 34god - oligoteratozoospermia/oligospermia
    1. IVF/ICSI - 5.2021 - Menopur (150), Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st - b<1,2 - nema ❄
    2. IVF/ICSI - 12.2021 - Rekovelle (8)/Menopur, Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st i 7st - b 107; b 264; 1.UZV sve OK, 2. UZV miss ab (8tt 😇) - ostala 1❄
    3. FET - 6.2022. - mamin princ stigao 3.2023. 💙

⭐ Miss_Ivy ⭐
    02. Lipanj 2021. 10:04

Sretno cure danas!
    Roxy jako lijepi testić 
    MISS sretno s mirovanjem! Glavno da je bebica ok. Svaka ti čast , ja bih ispalila, hiperaktivna sam 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.