Iris irisZao mi. A koliki ti je amh?
2
Meni je 1.6 i bila sam ne Elonvi i ispalo je dobro. Pretpostavljam da je individualno i da ne vrijedi za sve ista kombinacija ali svakako je dobro što razmatraš druge klinike pa da nađu najbolju za tebe. Sretno 🥰
To ti i mene sad muči. Mi smo trebali krenuti sa stimuliacijom, ali kad sam dosla 2DC sam imala cistu. I onda sam pila 7 dana kontracepciju i onda za 7 dana sam dosla i krenuli smo sa stimulacijom, s tim da sam u medjuvremenu opet prokrvarila tipa 3 dana nakon prestanka uzimanja kontracepcije. I sad me malo muci jel to pomicanje isto utjecalo.. jer su na uzv bila 2 veća folikula i 2 kao antralca, koji nisu ni mrdnuli na stimulaciju..
koliko si ti dobila na Elonvi?
hvala ti❤️ takodjer!
Ja sam imala isto manje ciste i bila na kontracepciji taj mjesec prije postupka... imala sam 3 folikule/3 jajne stanice, sve tri su se oplodile, 1 je vraćena 2.dan a ove nisu nažalost dočekale 5.dan.
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Draga Iris sad kad mi je alkohol popustio malo me sram kaj sam to napisala 😂 valjda mu žena ne čita forume 🙏
Ali mislim da treba malo humora jer je "pravljenje" bebe uglavnom zabavno, to me sad podsjetilo kad sam došla prvi put kod njega pričao da je čovjek jedan od rijetkih sisavaca koji se voli zabavljati reprodukcijom ( ili tako nesto) i da se beba ne može praviti gledanjem na sat ( jer sam ja nešto pričala o tempiranim odnosima) i da kad ljudima dođe da se moraju poseksati pa makar to značilo i na parkingu. I od tad se muž i ja keksamo di stignemo 🤣🤣🤣🤣 jer to je dr rekao
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
2
Meni je 1.6 i bila sam ne Elonvi i ispalo je dobro. Pretpostavljam da je individualno i da ne vrijedi za sve ista kombinacija ali svakako je dobro što razmatraš druge klinike pa da nađu najbolju za tebe. Sretno 🥰
To ti i mene sad muči. Mi smo trebali krenuti sa stimuliacijom, ali kad sam dosla 2DC sam imala cistu. I onda sam pila 7 dana kontracepciju i onda za 7 dana sam dosla i krenuli smo sa stimulacijom, s tim da sam u medjuvremenu opet prokrvarila tipa 3 dana nakon prestanka uzimanja kontracepcije. I sad me malo muci jel to pomicanje isto utjecalo.. jer su na uzv bila 2 veća folikula i 2 kao antralca, koji nisu ni mrdnuli na stimulaciju..
hvala ti❤️ takodjer!
moj je 1.3😔 sada mene muci zasto meni nisu dai taj Elonvi🧐
pa evo meni i nije ispala neka sreća. u kojoj si ti sad fazi? nadam se da ti nece ni trebati :))))))
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
2
hvala ti❤️ takodjer!
Ja sam imala isto manje ciste i bila na kontracepciji taj mjesec prije postupka… imala sam 3 folikule/3 jajne stanice, sve tri su se oplodile, 1 je vraćena 2.dan a ove nisu nažalost dočekale 5.dan.
tak sam i ja inače, cijeli mjesec, ali sad su zbog godišnjih htjeli požuriti pa tak na pola.. ali to je super, da, 3, tu se i ja negdje vrtim obično oko 3..
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Pozz cure, išla sam svome dr jer bolnica mi je uvjek onako mišljenja...
Plod je 1.23, ali je hematom 2.20*2mm. U ponedjeljak opet kontrola.
Od čega hematom u petak ga nije bilo točkica mala.
👩🦰29 god nizak amh
🧔35 god OLIGO
4/21 aspiracija ovaleap 200 ogralutran 200 💉, transfer vraćen 1 trodnevni beta 0
5/21 🐧 beta 0
6/21 🐧 25.06.beta 2244
29.06. beta 8594
1.pregled 02.07.21. (sve ok na mjestu) 5+5
2.pregled 09.07.21. 6+5 0.77cm ❤️
3.pregled 14. 07.21 7+3 1.23cm ❤️ + hematom 2.2*2cm
4.pregled 19.07.21. 8+1 1.8cm ❤️❤️ sve ok (+hematom)
5.pregled 30.07.21. 9+5 3.81cm ❤️ (nema hematoma) 🥳🥳
18.08. Anomali test 12+3
Baby boy 💙
Draga Iris sad kad mi je alkohol popustio malo me sram kaj sam to napisala 😂 valjda mu žena ne čita forume 🙏
Ali mislim da treba malo humora jer je "pravljenje" bebe uglavnom zabavno, to me sad podsjetilo kad sam došla prvi put kod njega pričao da je čovjek jedan od rijetkih sisavaca koji se voli zabavljati reprodukcijom ( ili tako nesto) i da se beba ne može praviti gledanjem na sat ( jer sam ja nešto pričala o tempiranim odnosima) i da kad ljudima dođe da se moraju poseksati pa makar to značilo i na parkingu. I od tad se muž i ja keksamo di stignemo 🤣🤣🤣🤣 jer to je dr rekao
hahahah ako pitamo mog muža, mislim da smo našli svog doktora! i trebamo se malo zezat, ništa nam drugo ne preostaje 😂
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Anchy321, GPgirl, Avocado i meni je rekao jer sam pitala koliki je. A sad ne znam šta bi sa tim brojem pa guglam razmišljat ću da je super kao što je i dr rekao.
Ivevk wuhuuuu kreceš
sara_a žao mi je što se toliko muciš sa tim glupim hematomom -.- lezi i odmaraj nema ti druge, bitno da je bebica dobro ❤️ je li ti dr rekao gdje se nalazi hematom? je li blizu bebe ili?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
2
hvala ti❤️ takodjer!
moj je 1.3😔 sada mene muci zasto meni nisu dai taj Elonvi🧐
pa evo meni i nije ispala neka sreća. u kojoj si ti sad fazi? nadam se da ti nece ni trebati :))))))
imala transfer krajem 6mj i opet nista😔 Prebacujem se iz KBC Ri u IVF pa kada me oni stave na listu (rekli u 12mj). Idem kod njih na konzultacije sada 26.7, a sutra u KBC Ri. I sutra trazim dodatne pretrage jer do sada nista osim najosnovnijih nisu dali da napravim (dodatne tek nakon 3 neuspjesna transfera). Meni isto prvi put 3 jajne (jedna se oplodila) a 2 put 2 jajne i isto se jedna oplodila.
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
cure koliki vama bude endometrij na dan transfera? meni je 13,7 i doktor je rekao super. Ja sad naravno guglam pa me strah da je to predebelo?🤔
Moj je bio 12 , i to 5 dana pred punkciju...na 9dc 🙈
Na dan transfera mi nisu rekli...
Nije ti predebeli, ne brini 🤗
Idealan je 🥰
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji