Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    M_G💕
    14. Srpanj 2021. 12:36

Avocado

Cure, ja sam PUPO ❤ Jedna mala predivna blastica je s nama 🥰 i mama ju moli da se čvrsto drži ❤
    Što se tiče onog, jajnici su uvecani, ali kaze dr da je to sve ok, i normalno od puno stanica… odredila mirovanja sve do bete, iduci petak! 😃
    3 isto tako lijepe blastice smo zamrznuli ❤

🤩🤩🤩 Čestitaaaaaam PUPO!! Mazi se, pazi, upali netflix, dobre neke knjige i vrijeme će brže proći. 
    Super da imate i zamrznute 🥳

👩‍🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨‍🦱 44 Normo
    IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm

iris_iris
    14. Srpanj 2021. 12:38

Sunny_

iris_iris prije odlaska dalje bi svakako tražila još jedan razgovor sa dr. Da mu kažeš sve što ti se nije svidjelo (ovo što si i tu napisala) i da čuješ njegvo stajalište. Želim ti svu srecu lavice🤞

hvala ti Sunny ❤️❤️ i tebi sretnooo, lavice  

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

iris_iris
    14. Srpanj 2021. 12:40

M_G💕

Iris, jako mi je žao 😔 pokušaj se odmoriti od svega, skupiti snagu i složiti zajedno s doktorima plan za dalje.
    Gdje si u postupku bila?

Repromed i s prvim postupkom sam bila prezadovoljna, ovo se baš nekako loše potrefilo sad ta ostala 2.. a to mi je stvarno puno s obz da se sve plaća...... 

MPO od 7/20
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    iris676.iris@gmail.com

iris_iris
    14. Srpanj 2021. 12:41

Kača 🌺

iris_iris

Hvala Napakica❤️
    Hvala anchy❤️ a plan je otić na par konzultacija nakon kratkog GO da vidimo kakva su razmišljanja drugdje. Poliklinika IVF, Lučinger, Beta, ne znam. Sad smo se jako istrošili za praktički 1 postupak kak spada (a lijekovi plus inseminacija / neuspjela aspiracija za još 2), tako da bi najradije da iskoristimo malo preko HZZO-a. Moram malo obnovit nalaze i vidjet što mogu još od nalaza napravit da nam da neku bolju sliku situacije iako sam imala praktički samo 2 polu uspjela IVF-a, u prvom su mi vratili brže bolje 2. dan bez ikakvog objašnjenja (a bilo je 5 stanica) - jer je bio vikend pa jbg, ne rade. U drugom je bila samo 1 stanica koja je dogurala do morule, ali se nije primila.

Baš mi je žao… 💔 Prijateljica s niskim amh iz 4. postupka ostala trudna kod Lučingera, nažalost radi samo s placanjem. Jesi uzimala dodatke za kvalitetu j. stanica?

hvala ti ❤️❤️❤️ i kod njega planiramo bar na konzultacije pa ćemo vidjeti.. jesam, i stanice su dobre jer sam u jednom postupku imala jednu stanicu koja je dogurala do morule, 4. dan, a do 5. je bilo preriskantno pustiti da ne ostanem bez transfera, ali tad su nam rekli da su dobre stanice.. 

MPO od 7/20
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    iris676.iris@gmail.com

iris_iris
    14. Srpanj 2021. 12:43

ribic

Iris irisZao mi. A koliki ti je amh?

MPO od 7/20
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    iris676.iris@gmail.com

elle 🙋‍♀️
    14. Srpanj 2021. 12:45

Avocado

Cure, ja sam PUPO ❤ Jedna mala predivna blastica je s nama 🥰 i mama ju moli da se čvrsto drži ❤
    Što se tiče onog, jajnici su uvecani, ali kaze dr da je to sve ok, i normalno od puno stanica… odredila mirovanja sve do bete, iduci petak! 😃
    3 isto tako lijepe blastice smo zamrznuli ❤

Čestitam i držim fige za super betu... po pisanju vidim da si mirnija, drago mi je 🥰 

💁‍♀️32g.- nizak amh (1,6)
    💁‍♂️30g.-sve ok
    BETAPLUS
    1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
    12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
    27.02.2022. 💕💕💕

iris_iris
    14. Srpanj 2021. 12:47

Nikitta

Iris razumijem tvoju frustraciju, tebi treba doktor koji će ti se max posvetiti, imaš ne baš jednostavnu situaciju, endometrioza koja satire stanice, nizak AMH, sve sam to prošla i znam kako boli kad nema transfera. Nisam stigla probati Elonvu, isto sam mislila da je to za nas “sveti Gral”. Očito je to sve jako individualno. Moj savjet, odmori preko ljeta, bildaj js, pa obavi konzultacije preko Hzzo gdje te srce najviše odvuče. Lovu čuvaj ako ispucaš sve postupke. Gdje si sad bila, u Rijeci ili na sv. Duhu? Probaj Pavičić Baldani u Petrovoj. Dosta je predana. Iako. I tamo sam bila kao na traci, ali to su bolnice. 🥵 Drži se, šaljem veliki zagrljaj. 💜
    Sunny super, sretno isčekivanje PUPO! 💜

Da, i ja sam sebi zapisala Elonvu u bilježnicu kao sveti gral iako kažem možda je i stvar u tome što smo "namještali" ciklus pa se sve smrdalo. I sad budi pametan jel bi se isplatilo opet nekad probati Elonvu ili ići na nešto skroz drugo. Baš nam je plan to što kažeš, malo obići i vidjeti po nekom feelingu kud dalje. Bila sam do sad na Sv. Duhu i u Repromedu. Hvala ti, šaljem veliki zagrljaj natrag, prvo mali odmor i onda opet napadamo jako, javljam sve, naravno... ❤️❤️

MPO od 7/20
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    iris676.iris@gmail.com

• Bluew
    14. Srpanj 2021. 12:47

Josipab

Bok Bluew, mogu ti samo reci da idete na pravo mjesto i u Cita imaju vrhunskog doktora i embriologa, nadam se da cete biti zadovoljni njihovim pristupom. Nemamo ti dijagnozu, bitno je da se moze naci nesto spermija zdrave strukture i moze se napraviti cudo zvano zdravo dijete 😊 sretno i pisi nam dalje.

Hvala ti na odgovoru ☺️☺️ javim se sutra nakon konzultacija..s obzirom da trebam dobiti menstruaciju za 3 dana i da imam sve tražene nalaze, nadam se da bi mogli vec ovaj ciklus krenuti sa postupkom.. nezz jel to bas moguće?! 🤔🤔
     Ja bi sad sve pun gas 😂😂 posto mi muz naviga i svaka 3 mj nije doma..

Pokušavamo od 2./2020.
    6./'20. missed ab. - 8.t.t.
    Ja: endometrioza,amh s obzirom na dob malo niži..🤷🏼‍♀️
    Muz: sve ok ☺️

iris_iris
    14. Srpanj 2021. 12:48

anchy321

Iris zao mi je zbog tvoje situacije…mislim da prvenstveno trebas nac kliniku koja ce ti se bas bas posvetit i izvuc ono najbolje iz tebe..mozda da preko ljeta napravis pauzu..malo uzivas, posvetis se sebi, napuniš baterije, nabildas jajne stanice pa onda u nove pobjede…ja bi svakako prvo popričala sa tim doktorom sto te vodio do sad..objasila mu kako stvari stoje i onda ako i dalje ne osjetiš neku sigurnost onda bi otisla na konzultacije u sve klinike di ide preko HZZO-a i odabrala onu koja mi najbolje sjedne…drzi se..vrlim te ❤️
    Nikita ne znam sta da ti kazem osim da si hrabra lavica koja stvarno motivira i imas riječi koje bas smiruju i daju neku nadu i utjehu.. zao mi je zbog stresa i kaosa..zelim da ti se u skorije vrijeme sve posloži i da ti konačno krene u životu ❤️

e baš to je plan, da.. vrlim!! ❤️❤️ hvalaaaa 

MPO od 7/20
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    iris676.iris@gmail.com

Nakapaka
    14. Srpanj 2021. 12:51

Avocado cestitam PUPO i super za smrzlice 🥰🍀🍀🍀

👩🏽34god

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.