Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    14. Srpanj 2021. 13:54

Bluew

🧚‍♀️🌸_Dada_🌸🧚‍♀️

Bluew

Pozdrav svima 🤗 nama stigao nalaz spermatograma..DG je teratozoospermija..ima li možda jos nekome suprug tu dijagnozu?
    Sutra imamo dogovoren prvi pregled tj savjetovanje u CITO poliklinici u Splitu..
    Bluew moj muž ima teški oblik teratozoo…u koncertaciji od 68mil spermija su našli 0% morfološki ispravnih..68% defekt glave ,26.5% defekt trupa i 5,5% defekt repa…
    Evo stavljam ti nalaz u prilog jer čovjek na prvu nebi vjerovao 🙈

Neznam koliki postotak ima tvoj M … no eto ovih naših 0% nije značio nijedan ispravan. Uspjeli smo dobiti 18 smrzlića. Tako da definitivno ćete ići na ICSI ili ivf radi dijagnoze, ali nemoj da vas to plaši.
    Kupi mu Folio Man u apoteci, moj je u 3 mj poboljšaao do 2% morfologiju iako nam više nije zatrebalo…
    Rezultate vidi u mom potpisu , guramo 26 tjedana 🥰❤
    Sretno ❤

Mi nemamo tako detaljan nalaz 🙄 stoji samo morfologija 3% i vitalnost 54%.. 🤔
    Cestitam na bebici 🥳🥳🥳🥳🤩🤩🤩

Hvala ❤
    Ma vaš nalaz je super , bit će tu lijepih zametaka 🥰❤
    Jest da je malo niži, ali gdje ćeš niži od našeg 🤣🙈
    Bit će to sve ok ...

Avocado ❤❤ pupo

endometrioza

• Josipab
    14. Srpanj 2021. 14:11

Bluew, to je okej od nalaza,oni cd vjv htjeti svoj spermiogram napraviti i eventualno zatražiti spermokulturu 😊

🙋🏻‍♀️ 29 godina
    🙋🏻 Mm 30 godina
    Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
    1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
    6+0 imamo srce ❤️
    Termin 4.2.2022. 🥰
    url=https://lilypie.com]

• Ivevk
    14. Srpanj 2021. 14:23

Samo da javim... PCR test je hvala dragom Bogu NEGATIVAN🥳🥳🥳
    Mogu krenit... Jupiiii 🤣🤣🙏🙏🙏❗❗❗❗😍😍😍

👩‍🦰34, 👨‍🦰37
    Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
    Imamo jedno malo ☀️👨‍👩‍👦❤️
    07/21 neuspjeli postupak
    Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈

Sunny_🐣
    14. Srpanj 2021. 14:28

cure koliki vama bude endometrij na dan transfera? meni je 13,7 i doktor je rekao super. Ja sad naravno guglam pa me strah da je to predebelo? 🤔

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Anči 💕
    14. Srpanj 2021. 14:31

Sunny_

cure koliki vama bude endometrij na dan transfera? meni je 13,7 i doktor je rekao super. Ja sad naravno guglam pa me strah da je to predebelo?🤔

Kazu od 10 do 15 da je idealno 🤷🏽‍♀️

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

iris_iris
    14. Srpanj 2021. 14:32

elle 🙋‍♀️

iris_iris

ribic

Iris irisZao mi. A koliki ti je amh?

2

Meni je 1.6 i bila sam ne Elonvi i ispalo je dobro. Pretpostavljam da je individualno i da ne vrijedi za sve ista kombinacija ali svakako je dobro što razmatraš druge klinike pa da nađu najbolju za tebe. Sretno 🥰

To ti i mene sad muči. Mi smo trebali krenuti sa stimuliacijom, ali kad sam dosla 2DC sam imala cistu. I onda sam pila 7 dana kontracepciju i onda za 7 dana sam dosla i krenuli smo sa stimulacijom, s tim da sam u medjuvremenu opet prokrvarila tipa 3 dana nakon prestanka uzimanja kontracepcije. I sad me malo muci jel to pomicanje isto utjecalo.. jer su na uzv bila 2 veća folikula i 2 kao antralca, koji nisu ni mrdnuli na stimulaciju.. 
    koliko si ti dobila na Elonvi? 
    hvala ti ❤️ takodjer! 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

iris_iris
    14. Srpanj 2021. 14:33

Razumna

Avocado

Hvala cure 🥰
    Krumpirići su pali 😄🍟

Ako su krumpirići pali onda će sve biti dobro 🤣 sad brzo nađi kinesku tablicu za određivanje spola djeteta da znaš u kojem rodu pričaš sa trbuhom 🤣🤣🤣🤣🤣
    Iris Ja sam ti nekako pala na dr L. Jako mi paše kao osoba, veliki je stručnjak i sad kad si razmislim zapravo je sexy što je zapravo nevažno, ali samo kažem. Čak mislim da je smrsavio od 12mj, a ni prije nije bio debel nego onako muški jak.
    Uglavnom, mislim da hormoni pričaju iz mene a i popila sam čašu vina 🍷 i jeger na poslovnom ručku 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

hahaha mislim da je sve to poticajno i ne može odmoći, pričaj mi još 🤣🤣🤣

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

GPgirl
    14. Srpanj 2021. 14:33

Ivevk

Samo da javim… PCR test je hvala dragom Bogu NEGATIVAN🥳🥳🥳
    Mogu krenit… Jupiiii 🤣🤣🙏🙏🙏❗❗❗❗😍😍😍

🙌🙌🙌🙌

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

GPgirl
    14. Srpanj 2021. 14:35

Sunny_

cure koliki vama bude endometrij na dan transfera? meni je 13,7 i doktor je rekao super. Ja sad naravno guglam pa me strah da je to predebelo?🤔

Meni nikada nisu nista rekli, samo da je ok😐

Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025

GPgirl
    14. Srpanj 2021. 14:38

iris_iris

elle 🙋‍♀️

iris_iris

ribic

Iris irisZao mi. A koliki ti je amh?

2

Meni je 1.6 i bila sam ne Elonvi i ispalo je dobro. Pretpostavljam da je individualno i da ne vrijedi za sve ista kombinacija ali svakako je dobro što razmatraš druge klinike pa da nađu najbolju za tebe. Sretno 🥰

To ti i mene sad muči. Mi smo trebali krenuti sa stimuliacijom, ali kad sam dosla 2DC sam imala cistu. I onda sam pila 7 dana kontracepciju i onda za 7 dana sam dosla i krenuli smo sa stimulacijom, s tim da sam u medjuvremenu opet prokrvarila tipa 3 dana nakon prestanka uzimanja kontracepcije. I sad me malo muci jel to pomicanje isto utjecalo.. jer su na uzv bila 2 veća folikula i 2 kao antralca, koji nisu ni mrdnuli na stimulaciju..
    koliko si ti dobila na Elonvi?
    hvala ti❤️ takodjer!

moj je 1.3😔 sada mene muci zasto meni nisu dai taj Elonvi🧐

Podobnik - 1 x ICSI - ❌

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.