GPgirl u polikliniku IVF ili kod Lučingera? Tek 12. mj, takva im je gužva? Hjoj.. meni ti je ovo bio praktički 6. put, a prakticki je samo u 2 bilo sve ok recimo, jednom sam imala 5 stanica i 2 su mi vratili brze bolje 2. dan jer je 3. padao na vikend, ostale propale, nisam nikad dobila info kakve su bile. I jedan koji je bio polustimulirani, 2 folikula, 1 stanica koja je dogurala do 4. dana i nista. Tako da ne znam što bi mislila, imam svoje dijagnoze i mislim da sam dosta težak slučaj, ali eto, kažem, praktički ni pola postupaka koje sam prošla nisu bili kak spada..
u IVF polikliniku. Osim dva stimulirana imala i dva prirodna IVFa. Jednom bio transfer a jednom stanica stala u razvoju. Niti meni ne kazu kakva je i sve vracali 3 dan. Ako ne uspije iz ova dva jos koja su preko HZZOa idem u Prag.
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Da vas i mi malo pozdravimo:
https://ibb.co/174rmpj
Kate vam zeli dati vjetar u ledja i navija za sve vas i za vas bebice! ❤
Citamo vas kad stignemo, ali mislimo na vas!
Nikitta, drago mi je da je bar prst ok(ako nisi bila ironicna 🤭🤭🤭) kako si rekla, jesen je tvoja 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
J_b, ulovila sam i tvoju pricu! E to je pravi fajter od zene! Svaka cast mami ❤❤❤
a jojjjj💗💗💗
MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
MM: blaga asthenozoo
MPO od 7/20
10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
iris676.iris@gmail.com
GPgirl u polikliniku IVF ili kod Lučingera? Tek 12. mj, takva im je gužva? Hjoj.. meni ti je ovo bio praktički 6. put, a prakticki je samo u 2 bilo sve ok recimo, jednom sam imala 5 stanica i 2 su mi vratili brze bolje 2. dan jer je 3. padao na vikend, ostale propale, nisam nikad dobila info kakve su bile. I jedan koji je bio polustimulirani, 2 folikula, 1 stanica koja je dogurala do 4. dana i nista. Tako da ne znam što bi mislila, imam svoje dijagnoze i mislim da sam dosta težak slučaj, ali eto, kažem, praktički ni pola postupaka koje sam prošla nisu bili kak spada..
u IVF polikliniku. Osim dva stimulirana imala i dva prirodna IVFa. Jednom bio transfer a jednom stanica stala u razvoju. Niti meni ne kazu kakva je i sve vracali 3 dan. Ako ne uspije iz ova dva jos koja su preko HZZOa idem u Prag.
a joj, i ja sam se mislila njima javit.. hmmmm.. dobro je da imaš plan, imam osjećaj da je tak sve lakše, da nas gura naprijed 💗 ja se nadam da će biti odmah iz sljedećeg, držim ti fige!! 💗
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Ja sam kod dr L čekala punih mjesec dana na konzultacije i to mi je bilo puno ne mogu vjerovati da im je tolika gužva da se do 12mj treba čekati. Ali svaki put kad mu dođeš pred vrata imaš osjećaj da se nekaj badava dijeli koliko zenica strpljivo čeka svoj red.
Imam osjećaj da je sve više neophodnih parova 😔
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Ja sam kod dr L čekala punih mjesec dana na konzultacije i to mi je bilo puno ne mogu vjerovati da im je tolika gužva da se do 12mj treba čekati. Ali svaki put kad mu dođeš pred vrata imaš osjećaj da se nekaj badava dijeli koliko zenica strpljivo čeka svoj red.
Imam osjećaj da je sve više neophodnih parova 😔
Da, to je istina.. i meni se tako čini
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Pozdrav svim curama :) Evo za curke koje idu na postupke u Os jedan prilog da vas malo ohrabrim, statistike uspješnosti su im odlične, rasturaju i pitanje je vremena kad će doći i vaša srećica!!!
https://www.facebook.com/HRTvijesti/videos/335111198281870/
Naravno sretno i svim curama u drugim gradovima 💗🙏
Vidjela, moj doktor 💪🏼 NAJBOLJI!
🙋🏻29god / 🙋🏼♀️27god / Pokušavamo od 2./2018.
Ja: AMH 76.6
Muž: 6./2021. Oligozoospermia
Missed ab. 7tt 3./2020. 💔 (prirodna trudnoća)
AIH 05/21 ❌
IVF klomifen,oplođene 2 JS 07/21 svježi trodnevni ET ❌
28.7. punkcija - 15 jajnih stanica,od toga 13 oplođeno-4 blastociste
2.8. - 2 vraćena, 2 🐧🐧
11.08. - beta 6,4 biokemijska 💔
FET 🐧🐧- 21.12.
31.12.'21 beta 127 ❤️ srce imamo 12.1.'22❤️
💙Dečkić💙
KBC Osijek
Draga Ella….meni je tvoj primer pokazala doktorka u Beti kao uspesan, sa tvojim AMH-om….i rekla mi da si trudna, i pokazsla mi tvoje nalaze , naravno bez imena i prezimena, ja sam u Beti, i onda je rekla - SVE JE MOGUCE I BICES TRUDNA!❤️❤️❤️❤️ I bas mi je ispricala za te dve da joj je na kraju bilo i zao sto nije jos jednu vratila…. sretno draga moja trudnice.
A ja sam baš bila sva jadna i nije mi bilo jasno zašto je preporučila vraćanje samo 1, nešto mi je kao objasnila i taj sam tren kao shvatila ali poslije kad sam išla doma mi opet nije bilo jasno ali sam zaključila da ona zna što radi i šta je tu je sad. Draga držim fige da će se uskoro hvaliti i s tvojim uspjehom 💖
💁♀️32g.- nizak amh (1,6)
💁♂️30g.-sve ok
BETAPLUS
1.IVF 06/2021 - 3 folikula - 3 oplođene j.stanice,vraćen 1 dvodnenvni 🙃
12dnt beta 183,2 14dnt beta 364,2
27.02.2022. 💕💕💕
Draga Ella….meni je tvoj primer pokazala doktorka u Beti kao uspesan, sa tvojim AMH-om….i rekla mi da si trudna, i pokazsla mi tvoje nalaze , naravno bez imena i prezimena, ja sam u Beti, i onda je rekla - SVE JE MOGUCE I BICES TRUDNA!❤️❤️❤️❤️ I bas mi je ispricala za te dve da joj je na kraju bilo i zao sto nije jos jednu vratila…. sretno draga moja trudnice.
A ja sam baš bila sva jadna i nije mi bilo jasno zašto je preporučila vraćanje samo 1, nešto mi je kao objasnila i taj sam tren kao shvatila ali poslije kad sam išla doma mi opet nije bilo jasno ali sam zaključila da ona zna što radi i šta je tu je sad. Draga držim fige da će se uskoro hvaliti i s tvojim uspjehom 💖
wow, ovo je baš lijepo za pročitat, i to iz prve.. nevjerojatno ❤️ čestitam, nek sve dalje ide super
MPO od 7/20
6xET - beta 0,
3xneg. aspiracija,
iris676.iris@gmail.com
Ivvek A zasto moras na PCR ako si prebolila u 3/2021?🤔
Ruska Napokon sam ulovila slikicu. Sta da ti kazem osim da je med medeni ❤️
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Bluew mi imamo teratozoo. Morfološki ispravnih je bilo oko 11 % zadnji put i išli smo na ICSI. Mislim da su oko intervala za morfologiju spermija podijeljeni WHO i dio stručnjaka... Nama su 2 dokt. rekli da je to odličan nalaz, a druga 2 da je loš. Navodno je 5% ispravnih spermija dovoljno da bi nalaz kao bio dobar. Ali činjenica je da smo pokušavali skoro 3 godine, tako da što se nas tiče nije bio dobar nalaz 😀
🙋🏻♀️ '92 ✔️ 🙋🏻♂️'81 teratozoo.
3.god pokušavanja, temp. odnosi 9 - 12/20
1. Ivf stimulirani 1/21 - 2 vraćena 3-dnevna, beta 0
2. Ivf u prirodnom ciklusu 4/21 - Prazna js
3. Ivf stimulirani 6/21 - 2 vraćena 5. dana
12 dnt - beta 680, 14 dnt - beta 1722
9+3 ❤️💔 + hematom i mirovanje u bolnici
14 + 6 💙 mirovanje doma
2/2022. 👶🏻💙
Sortiraj odgovore
Najstariji