Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Beba4321
    14. Srpanj 2021. 07:30

Curke koje danas imaku nešto želim svu sreću!! ❤️🥰
    Ja se polako pripremam za FET 16.7. i trudim se biti najpozitivnija jer je ovaj mjesec stanje dolje bolje nego u 4 mjesecu 🤞🤞

1IVF 7/20, ET 2 četverodnevna zametka-beta 0
    FET 4/21-2 blastice
    1.beta 80,krvarenje.
    2.beta 5,5 biokemijska
    FET 16.07. - 1blastica
    1.beta 12dnt - 170,3🙏
    2.beta 17dnt - 216
    3.beta 19dnt - 431,3
    18.08.missed ab. - kiretaža

petra30
    14. Srpanj 2021. 07:57

anchy321

dobro jutro cure i sretnoTirelessslvy/T_Ivy14.7druga beta, prva malena
    Avocado14.07 transfer
    Rina89–13tt curica14.7 mini anomaly, 28.7. UZV
    Manemoj –24 tt dečkić, 14.7 pregled
    Pami–38tt dolazi dečkić- 14.7 UZV

Sretno svima!🥰🤞🤞🤞🤞

Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
    Mm-37- normo✓
    Radimo na bebi 3 godine.
    HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
    IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
    16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
    Ostalo 6 🐧❤️
    Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
    5-12tt hematom+mirovanje
    12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖

Tweety88🐞
    14. Srpanj 2021. 08:07

anchy321

Avocado14.07 transfer

T_Ivy ❤💪🏻🍀

💛🧡

Vesca
    14. Srpanj 2021. 08:08

Draga Alice od srca ti želim svu sreću ovog svijeta, ne daj se smest! Idi po drugo, treće, peto mišljenje, a komentare drugih ostavi po strani. Kako živiš svoj život se ne tiče nikoga i u situacijama kada ti netko postavi takvo pitanje jasno im daj do znanja da su pretjerali i da ih se ne tiče tvoja reprodukcija! Nek vide da su prešli granicu. Kao što vidiš naljutila sam se nakon tvoje priče   Budi snažna i pozitivna, beba će naći put do tebe na način koji TI izabereš, a ne okolina. A komentar doktora oko tvojih godina je sigurno bio dobronamjeran, ali u krivom trenutku plasiran... već si imala dovoljno loših vijesti taj dan.... bit ćeš mi u mislima i molitvama i šaljem svu pozitivnu energiju. Odmori preko ljeta i javi se ponekad  

👩`91. (Hashimoto/hipo, IR, PCOS) 🧔 `91.
    Histeroskopija 11/21 (uterus arcuatus)
    1) 12/21. AIH odgođen
    2) 1/22 AIH➖
    3) 6/22 AIH ➖
    9/22 ➕
    7/23 stigla curka 😇💖
    2/25 ➕ (termin 23.9.25.)

Sunny_🐣
    14. Srpanj 2021. 08:10

anchy321

Avocado14.07 transfer

Cure sretnoooooo 🍀🍀🍀🍀
    T_Ivy ❤❤❤❤

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

GPgirl
    14. Srpanj 2021. 08:11

Alice

Vescai ostale curke mislim da cu vas napustiti neko kratko vrijeme ovdje, pratit cu i citati vase postove jer zaista ste mi postale drage u ovo malo vremena sto sam tu, ali necu biti tako cesto aktivna ovdje sa pisanjem
    Bila sam danas u Petrovoj na kontroli gdje sam ocekivala termin kada cu obaviti histeroskopiju radi korekcije maternice koja je trebala biti “rutinska” ali evo šok nakon razgovora sa dr🙁 kada je pogledao detaljnije magnet moje zdjelice ipak je vidio da je moja maternica zapravo u specifičnom položaju i da taj zahvat nebi bio nimalo lak i jednostavan. Inace se ti izvodi laparoskopski ali ja nebi smjela tako radi prijasnjih operacija u abdomenu kako kaze. Druga stvar koju sam saznala je sto se tice same trudnoće radi mojih drugih zdravstvenih problema pogotovo onih vezanih za kralježnicu je kako on kaže pitanje kako mi moja maternica plodnu vodu, posteljicu i dijete izdržalo tj. kako bi se to odrazilo na kralježnice da nebi slučajno to pogoršalo moje zdravstveno stanje koje ni sad nije bas najbolje ili nedaj bože ugrozilo život. Zato kaže sve je moguce to napraviti ali nije nimalo lagan put i jako puno cimbenika ima, prije svega on bi razgovarao sa mojim neurokirurgom te dr.Kovačem kod kojeg sam operirala kraljeznicu prije 13 godina da sa njima dobro porazgovara o mojem stanju i mogucim komplikacijama, uz sve to jos je tu i loš nalaz biopsije dragog… eto sve se skupilo, suze cijeli dan idu, ne znam iskreno uopce sta misliti, da li ima nade za ista i da li se uopce upustati u sve to radi rizika a zelja za djetetom je velika😔😢
    Pa vjerojatno cu se malo povuci odavdje posto necu zasad imati podjeliti nista novoga niti lijepoga s vama😞
    Svim curama zelim svuuuu srecu i da sto prije ostvare ono najljepse u zivotu 🤞🏻❤️

Oprostite na dugom postu

Zao mi je jako, ali definitivno bi otisla po drugo misljenje kao sto su cure rekla. Kao netko tko ima jako jako puno dijagnoza i to mi svaki put govore na MPOu razumijem te u potpunosti. Kod mene je problem sta mogu otici i po 100 misljenja i nitko nece nista drugacije reci jer jedina imam tu dijagnozu u HR i nitko jos kod nas nije bio trudan sa pacemakerom u zeludcu. Zaista se nadam da cemo obje uspjeti na kraju🤞 Drzi mi se❤️

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

GPgirl
    14. Srpanj 2021. 08:13

anchy321

Avocado14.07 transfer

Sretno cure🤞🤞🤞❤️

ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
    KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
    Podobnik - 1 x ICSI - ❌
    IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
    07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
    od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
    Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)

Sunny_🐣
    14. Srpanj 2021. 08:19

Alice

Ruska1986

Alice

WinkeyTheElf, Tweety88, anchy 321 zaista ste tako divne sve lavice na ovom forumu pune razumijevanja i rijeci utjeha, ponekad i to puno znaci🤗
    I ja vama želim svu srecu u vasim postupcima i da bude puno bebicaaa🤞🏻💞
    Jel znate vi mozda gdje bi mogla otici po drugo misljenje tipa u neku od privatnih poliklinika Repromed, Podobnik, IVF? 🤷🏼‍♀️

Bas mi je zao zbog tvoje situacije.. Stvarno uf! Ja jedino sta ti mogu preporucit je da odes mozda u IVF. Netko je spomenuo Simunica, i ja bi ti ga preporucila. Stvarno je veliki strucnjak i vec je dugo u svemu ovome pa si nekako mislim da bi ti mogao mozda bar nekakav smjernicu za dalje dati.. Drzi se, znam da nije lako ❤

❤️❤️❤️❤️❤️
    Bas sam malo guglala o njemu i vidim da ga zaista svi hvale i da su dosta cesto prvi postupci odmah uspjesni kod njega.
    Svakako cemo dragi i ja otici barem na konzultacije kod njega, nemamo sto za izgubiti a svako misljenje je dobrodoslo😊

Alice ja sam bila u 1.mjesecu kod prof Š na konzultacijama i tada nismo mogli doći muž i ja zajedno zbog korone. Ne znam da li je i dalje tako, najbolje pitaj kad ih budeš zvala  Meni se kod Š nije svidio pristup prema azo. Na temelju spermiograma i nalaza hormona mi je odmah preporučio donaciju, znači TESE još nije bio ni napravljen. Meni osobno se taj pristup nije svidio i to je glavni razlog zašto sam odlučila ne ići kod njih u postupak. Ovo ti pišem, zato što i vi imate dijagnozu azo pa da budeš spremna na takve komentare i da se ne ubediraš  ALI što se tice ginekologije smatram da je on najveći stručnjak u HR. Zato sam ti i preporućila da kod njega ideš po drugo mišljenje za tvoju dijagnozu. Mislim da ti on može dati najbolje i najkonstruktivnije drugo mišljenje koje tražiš. Sretno 🍀

👩35, PCO like, blaga tromb.
    🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
    poliklinika Repromed
    1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
    7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
    1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
    10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
    2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
    4/25 FET 1 🐧 ❌
    sunnysparkle7@gmail.com

Razumna
    14. Srpanj 2021. 08:24

Dobro jutro trudilice 🥰 
    Ja sam si jučer išla kupiti gle za tuširanje jer mi se od ovog kojeg koristim godinama povraca 🤢 prvo sam si misila  kupiti neki za bebe pa su mi svi mirisi bili bez veze, a oni bez mirisa još više bez veze... sat vremena sam birala gel za tuširanje u bipi.  Mislim da su već svi mislili da sam došla nešto ukrasti. 
    Kupila sam sve osim grla za tuširanje , čak i lanene sjemenke jer su navodno dobre za željezo (nemam problema sa željeznom,  ali ne može škoditi).
    ALICE sinoć sam se sjetila da gospođa koja radi u kozmetickom  salonu gdje ja idem je, pazi sad: gluhonjema,  ima veliku skolijozu doslovno ima grbu i teško se kreće i ima deformiranu šaku i pazi mama je, dobra mama koja radi kao kozmeticarka u kozmetickom salonu. 
    Znači tko hoće nađe način tko neće nađe izgovor. 

12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
    7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
    2/22 FET 2xmorula👎
    3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
    5/22 - FET 2x trodnevni 👎
    6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
    10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
    5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
    10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
    4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮‍💨, 🥶🥶🥶
    7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
    2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶

Hope33
    14. Srpanj 2021. 08:46

Alice

Vescai ostale curke mislim da cu vas napustiti neko kratko vrijeme ovdje, pratit cu i citati vase postove jer zaista ste mi postale drage u ovo malo vremena sto sam tu, ali necu biti tako cesto aktivna ovdje sa pisanjem
    Bila sam danas u Petrovoj na kontroli gdje sam ocekivala termin kada cu obaviti histeroskopiju radi korekcije maternice koja je trebala biti “rutinska” ali evo šok nakon razgovora sa dr🙁 kada je pogledao detaljnije magnet moje zdjelice ipak je vidio da je moja maternica zapravo u specifičnom položaju i da taj zahvat nebi bio nimalo lak i jednostavan. Inace se ti izvodi laparoskopski ali ja nebi smjela tako radi prijasnjih operacija u abdomenu kako kaze. Druga stvar koju sam saznala je sto se tice same trudnoće radi mojih drugih zdravstvenih problema pogotovo onih vezanih za kralježnicu je kako on kaže pitanje kako mi moja maternica plodnu vodu, posteljicu i dijete izdržalo tj. kako bi se to odrazilo na kralježnice da nebi slučajno to pogoršalo moje zdravstveno stanje koje ni sad nije bas najbolje ili nedaj bože ugrozilo život. Zato kaže sve je moguce to napraviti ali nije nimalo lagan put i jako puno cimbenika ima, prije svega on bi razgovarao sa mojim neurokirurgom te dr.Kovačem kod kojeg sam operirala kraljeznicu prije 13 godina da sa njima dobro porazgovara o mojem stanju i mogucim komplikacijama, uz sve to jos je tu i loš nalaz biopsije dragog… eto sve se skupilo, suze cijeli dan idu, ne znam iskreno uopce sta misliti, da li ima nade za ista i da li se uopce upustati u sve to radi rizika a zelja za djetetom je velika😔😢
    Pa vjerojatno cu se malo povuci odavdje posto necu zasad imati podjeliti nista novoga niti lijepoga s vama😞
    Svim curama zelim svuuuu srecu i da sto prije ostvare ono najljepse u zivotu 🤞🏻❤️

Oprostite na dugom postu

Mozda ulijecem, ali moja prijateljica je zbog rapidne skolioze za koju se smatralo da bi joj izvrsila pritisak na pluca hitno operirana (s 14 godina) i to bas je operater bio dr. KOVAC. Zatrudnila je s 33 godine i rodila, dobila je uputnicu od gin za neurokirurga koji je napisao da se preporuca porod bez opterecenja (carski rez) tako je i rodila i nikakvih problema nije bilo.

https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.