❤️ mi je veliko ko 🏠
Iako znam da sam miljama daleko, mirnija sam def. da nije menga., sad mi preostaje se nadati najboljem. 🙏 Idemo dan po dan..hvala curke na savjetima, tješenju i podršci. 😊
❤️❤️❤️❤️ uživaj i neka se sve lijepo nastavi razvijati 🙏😊😊
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Joka95 žao mi je.. Sad vitamina D i ostalih suplemenata i bit će to puno bolje do iza lita.
Hvala cure svima na podršci 💕
Došla sam u cita, mjehur će mi eksplodirat, a možda i srce 🤣🤣
Još uvik ne znam koliko ih je ni ništa, valjda će me brzo prozvat 😰 al definitivno ću se upišat 🙈
hahaha sretnoooooooooo 🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻🤞🏻
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
sretno cureTweety88 28.6 transfer
Tirelessslvy28.6 transfer
Maslačakxx28.6 transfer
Nina92- 21tt curica, 28.6. UZV
Leoni– 10tt . 28.6 UZV
Tiinaa- 11tt 28.6 UZV
Sretno cure 🍀🍀🥰🥰
Jb nisu potrebni filteri 😍😍
Bjelis ❤❤
👱♀️28god AMH 30,4👦29god , oligoasthenozoospermia
BetaPlus
11/2019 ICSI- 1trodnevni⛔
11/2020 ICSI- 1 trodnevni ⛔
2/2021 FET blastica ⛔ biokemijska
4/2021 FET blastica ⛔
Pol.Škvorc
11/2021 ICSI 10js, 7 oplođeno, 15.11. vraćena 2 trodnevna
30.7.2022. stigla naša curica Vita 💗
Joka ❤
Manemoj nista, za sada se nista ne kuha - dijeta!!
oharascarlett14@gmail.com
sretno cureTweety88 28.6 transfer
Tirelessslvy28.6 transfer
Maslačakxx28.6 transfer
Nina92- 21tt curica, 28.6. UZV
Leoni– 10tt . 28.6 UZV
Tiinaa- 11tt 28.6 UZV
Cure moje sretno, najsretnije!❤️
J_b ma vidla sam crtu i bez naocala❤️! Tu je itekako❤️!
Ja-33- papa,brisevi, hormoni✓
Mm-37- normo✓
Radimo na bebi 3 godine.
HSG-jajovodi prohodni-ciljani odnosi.
IVF-10 mj.-Petrova-ovaleap-cetrotide-ovitrelle-14🥚
16.10- transfer jedne blastice-biokemijska❌
Ostalo 6 🐧❤️
Fet-veljaca -transfer blastice-25.02-1. beta 351❤️2-770❤️ 6+2❤️
5-12tt hematom+mirovanje
12tt hematoma nema,nipt uredan-curica💖
sbjelisi divno da si se javila! Mnogo je lepo ponovo videti te ovde!!!
Hvala na podrsci, legende, labice! Hvala svim curama! Sta Ja sam se zavezala kao petoparac. Premrla sam od strana. Meni je termin u 12h, a vec nosas nisam modla da spavam i od jutros samo vilenim
Maslacak Javi nam seeee!!!! Srecno!!! Tweety cake te tvoja bebica!
J-B meni je to sec prava crtica, kakva senka, sta pricas ?
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Sretno cure danas na transferima i pregledima 😘
♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
ET- 2 morule ❌
1🐧
Joka mnogo mi je zao. Znam tacno kako se osecas. Ja mogu da ti prenesem moje iskustvo, mozda malo pomogne.
Generalno, ne postoji takva stvar kao prazan folikul, osim ako se ne radi o cisti. Svaki folikul sadrzi j.s. i ona se kao semenka u zrnu grozdja, drzi za malu pantljiku koja je vezana za zid folikula. Kada je j.s. zrela, ona se lako odvaja od te pantljike prilikom procesa 'ispiranja' folikula, jer je zrela za 'branje'. Kada nije zrela, ili su j.s. slabijeg kvaliteta/stare (kako je kod mene slucaj), onda je ta pantljika rigidnija i suvlja i teze se odvaja, cak i kada je j.s. zrela. E, sad - postoje razlicita istrazivanja po kojima kod takvih slucajeva pomaze dupla 'stoperica' - da j.s. dobro sazri i da se odvoji od zida folikula, ali jos uvek ne postoje 100% dokazi da je to tako. Ja sam do sada imala 6 pokusaja i u svih tih sest sam dobijala duplu stopericu i uvek su mi sve j.s. koje smo dobili tom prilikom bile zrele i svaki folikul je imao j.s.
U mojoj klinici ovde ne verjux u to, pa sam u 7. pokusaju dobila samo jednu stopericu i kod mene je tada jedini folikul kojeg sam imala bio prazan, prvi put u zivotu. U ovom, osmom pokusaju sada, ja sam insistirala da dobijem dve stoperice, malo se natezala sa doktorima da mi daju recept za dve, jer oni ne veruju u to, ali na kraju su mi dali i imala sam iz tri folikula dve zrele j.s. Taj treci folikul ni ne racunam jer je bio svega 13mm pri aspiraciji i j.s. jednostavno nije mogla da sazri.
Ne kazem da mi je sigurno dupla stoperica pomogla, ali tako situacija izgleda kod mene. Koliko si folikula imala? Koju si ti stopericu dobila i koliko su ti bili veliki folikuli?
Samo hrabro, vdlim te mnogo!!!!
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Cure sretno danas!!
J_b vidi se crtica itekako! 🤞🤞 da tamni i da bude lijepa velika beta!
Sbjelis 🥰😘
Joka ja sam ti prošla stimulaciju bez stanice. Bila sam na Menopuru 150iU, i od početnih 6-8 folikula koliko su mi izmjerili rastao je samo jedan koji je bio prazan. Meni je na Gonal bila bolja reakcija, ali to je sve individualno i ti bi možda bolje reagirala na drugi lijek. Znam kako je grozno proći stimulaciju a ne doći do transfera, želim ti samo pružiti podršku i savjet da ne odustaješ!! Iskoristi ljeto za odmoriti se i nabildati stanice- imaš popis korisnih dodataka na prvim stranicama teme, meni osobno se najbolje pokazala svježa matična mliječ koju sam uzimala i prije zadnjeg dobitnog postupka uz vitamin d, q10, omegu, prenatal, nama je i spermiogram bio lošiji pa je i mm uzimao matičnu. Ako ne budeš zadovoljna sa trenutnom klinikom/liječnikom, probaj otići još negdje na konzultacije. Uvijek je dobro čuti više mišljenja. Želim ti svu sreću 🍀🙂
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
J_b crtca je ista kao sto je i moja bila,9DT (trodnevnog) 💞💞 Kasnije je svakim danom bila tamnija-prvu betu sam isla vadit 10DT i bila je pozitivna.SRETNO da i kod tebe bude isto.
Ostalim curama sretno danas,a vama sa tuznim vjestima saljem puno zagrljaja/ne odustajte 😘😘😘
👱🏻♀️ 35 god 👨 30 god
2 neuspjela postupka (kratka)
3 postupak(dugi) plus na testu 🥰🥰 3 bete pozitivne
Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji