LORENA -cestitam ti,super slikica 💞💞
ANDELA -svako dobro povodom rodjendana-da ti se ispune zelje 🥳🥳🥳🥳🥳😘
👱🏻♀️ 35 god 👨 30 god
2 neuspjela postupka (kratka)
3 postupak(dugi) plus na testu 🥰🥰 3 bete pozitivne
Ultrazvuk sa 6+5-plod velik 8.3mm,💜 ultrazvuk 11.6 ,beba narasla na 23.3mm ,1.7 nuhalna 💞
url=https://lilypie.com]
DRAGE MOJE LAVICE, NITI NAJMANJE NISAM OCEKIVALA OVOLIKO LEPIH RECI I CESTITKI ZA MOJ RODJKAS!!!! Hvala VAM NEOPISIVO STE ME OBRADOVALE I RASPLAKALE NA NAJJACE….. NEMA RECI ZA OVAKVE DIVNE TRENUTKE KADA TI NEKO KOGA NITI NE POZNAJES ISKRENO POZELI SRECU I ULEPSA DAN!!!!!! Hvala vam ne znam kako bi se odužila za ovakve reči LJUBIM VAS❤️❤️❤️Ja vama istom merom zelim da se zajedno radujemo nasim uspesima!!!!!🤞❤️
Sretan rođendan🥳🥳🥳🥳
👩🦰34, 👨🦰37
Dvije vanmaternicne (nemam jajovode) i jedan spontani...
Imamo jedno malo ☀️👨👩👦❤️
07/21 neuspjeli postupak
Pauza do daljnjeg radi "sređivanja" unutarnjeg šava od carskog reza koji je popucao skroz..konzultacije po cijeloj RH..🙄🙈
Cure samo da javim da sam na tokolizi do daljnjega, otvaram se, prerano je to za 32 tjedna pa moram izdrzati jos bar do 35. Beba je super. Izdrzat cemo, moramo… Sve za bebicu ❤️
❤️
👩🏽34god
Evo curke da vam javim. Plod ne napreduje nema srcane reakcije. Hcg vrijednost presporo raste. Po njoj trudnoca nije odrziva ali za moj mir je rekla da dodjem jos u ponediljak u kontrolu pa da vidimo za dalje i da provjeri hcg. Eto nažalost lose vijesti 😔
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Evo curke da vam javim. Plod ne napreduje nema srcane reakcije. Hcg vrijednost presporo raste. Po njoj trudnoca nije odrziva ali za moj mir je rekla da dodjem jos u ponediljak u kontrolu pa da vidimo za dalje i da provjeri hcg. Eto nažalost lose vijesti 😔
a neeeeee jako mi je žao 💔 drži nam se ❤️
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Ajooooj draga moja, jako mi je žao... Ne znam što bih ti rekla... Vrlim te, budi jaka.. ❤️
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Andela, sretan rodendan 🎁
Pitanje za cure koje su isle na kontrole u Petrovu, i to na CEF.. je li normalno da mi je zadnji uzv bio 1.6. (Dolje u podrumu, btw, gdje je aparat tako los da mi nista nije bilo jasno sto doktor pokazuje od anatomije tijela bebe) i da sad u meduvremenu idem samo na cervikalni pregled i za to cekam po 3-4h?
Sljedeci tjedan idem opet na kontrolu, uopce ne znamo kako je beba okrenuta, koliko je teska, trebam li carski ili ne (zbog jedne neginekoloske dijagnoze sam potencijalno za carski). Nije mi jasno po sto idem svaki put na kontrolu, iskreno.. nije da nisam pitala te neke stvari i svi me otprave (svaki put mi je netko drugi).. danas npr. nam je doktorica svima ocitala bukvicu da smo dosle radi pregleda koji se obavljaju kod soc.gin.
OK, nije problem, onda mi reci da ne dolazim tu, kog me vraga onda narucujete svaka 4, 2 ili koliko vec tjedana...
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Andela tebi želim sretan rođendan, i puno uspjeha u životu, posebno na ostvarivanju majčinstva 🥰
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Draga Anchy, odvija se spermatogeneza,imate dvi ampulice,samo pozitiva 🥰
Draga Lorena, cestitam na savršenoj bebici,neka nastavi rasti 🥰🥰
Draga Anđela, sretan ti rodendan,uzivaj danas u svom danu,nek bude dobra godina 🌹
Draga Tiki, saljem zagrljaj i mislim na tebe i bebicu,vjerujem da ce sve proci kako treba ❤️
Draga Roxy, jako mi je zao…uffff jako teske vijesti…nemam ti sta drugo reci nego da si jaka i da ces prezivjeti ovakve traume, tješite se muz i ti,i mi smo uz tebe koliko mozemo biti
🙋🏻♀️ 29 godina
🙋🏻 Mm 30 godina
Oboje pijemo suplemente,ja vitamin D,Omega 3, Solgar Prenatal, on Cink,Selen,vitamin E,astaxantan
1.Beta 827, 2.Beta 1960, termin za uzv 10.6.
6+0 imamo srce ❤️
Termin 4.2.2022. 🥰
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji