Lorena drago mi je da je sve u redu ❤
Anđela sretan ti rođendan 🍾🥰
missy cure su ti sve rekle i nemoj se pokolebati zbog mišljenja drugih. Nisu sva mišljenja ispravna,niti ih trebate uopće i pitati da se izjasne . Rano nije, pogotovo ako ne ide neko vrijeme, plus dijagnoza. Zakaži termin i obavi pretrage pa ćeš poslije znati kakav put vas čeka. Oduži se to sve, čekanje termina, vađenje nalaza, čekanje konzultacija itd...
Imaš na prvih 2,3 stranice ove teme stvarno divno objašnjeno što je mpo i što ti sve treba od nalaza kako bi otišla na konzultacije spremna i sa nekim predznanjem o svemu a ako ti je lakše ne moraš okolini o tome ni pričati .
Sretno ❤
endometrioza
Cure, jel koja od vas bila na bolovanju od pocetka pikanja?
Radim jako stresan posao, put do posla mi je uzasno naporan i dosta dug pa sam mislila ostat doma… ako ce biti moguce 🤷♀️
Ja svaki put 😁 radim u skoli i nisam htjela riskirati koronu 😐 dobila sam bolovanje
A od koga da tražim bolovanje, od socihanog ginekologa ili dr. opće prakse, koja se oznaka bolovanja koristi, jer tek od dana transfera imamo pravo bolovanja za konplik trudnoće od ginekologa
Ja sam tražila od gin, sifra ne znam. Imala sam pravo na 20 dana ali sam se ranije vracala.
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Andela sretan rockas 🌺😘 da ti se ostvari tvoja najveca zelja 🧸 anchy i lorena odlicne vijesti 🦋 Missy55 pusti selo neka prica, to je vasa odluka ❤️
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Lorena koja slatka mrvica 🥰 pa to su divne vijesti za jednog malca, neka samo tako nastavi ❤
Missy5 slazem se sa svima u potpunosti, sretno 🍀🤞🏻
Anchy 🥰💪🏻🍀
💛🧡
Lorena divne vijesti za malca i jos ljepsa slicica 🌸
Anchy super za nalaz 🥳
👩🏽34god
Dobro jutro cure
Bas mi je zao radi procitanih sukoba.
Moram reci da mi vec dugo fale cure na koje sam se ovdje navikla i nadam se da ce se vratiti. S njihovim pricama sam se zazivjela i prolazile su skupa samnom sve moje tegobe.
Nadam se da se forum nece pretvoriti u nesto sto nikad nije bio.
I sama sam se malo povukla jer se naglo “promijenila postava” na forumu, no mislim da ima mjesta za sve. Kako je netko nedavno napisao, prebrzo dolaze novi clanovi, sto je tuzno, jer se ocito sve vise parova suocava s neplodnoscu. Cini mi se da je to moderna bolest. Pored svega toga, vjerujem da nikome zadnjih par godina uz koronu i sva sr*** koja je donijela sa sobom nije bilo lagano. A svatko jos ima svojih milion drugih briga.
Drzte gace cure 😘
Brate ❤❤❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Dobro jutro cure
Bas mi je zao radi procitanih sukoba.
Moram reci da mi vec dugo fale cure na koje sam se ovdje navikla i nadam se da ce se vratiti. S njihovim pricama sam se zazivjela i prolazile su skupa samnom sve moje tegobe.
Nadam se da se forum nece pretvoriti u nesto sto nikad nije bio.
I sama sam se malo povukla jer se naglo “promijenila postava” na forumu, no mislim da ima mjesta za sve. Kako je netko nedavno napisao, prebrzo dolaze novi clanovi, sto je tuzno, jer se ocito sve vise parova suocava s neplodnoscu. Cini mi se da je to moderna bolest. Pored svega toga, vjerujem da nikome zadnjih par godina uz koronu i sva sr*** koja je donijela sa sobom nije bilo lagano. A svatko jos ima svojih milion drugih briga.
Drzte gace cure 😘
Sestra po Vinogradskoj! 😍
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Cure samo da javim da sam na tokolizi do daljnjega, otvaram se, prerano je to za 32 tjedna pa moram izdrzati jos bar do 35. Beba je super. Izdrzat cemo, moramo... Sve za bebicu ❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Anđela draga najsretniji ti rođendan
Tiki sve ćete vas dvije izdržati još malooo ❤️
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji