Drage cure,
Ima li tko iskustva sa EmbryoGlue?
Da li je netko probao i da je bio pozitivan ishod?
Puno hvala! 😘
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.
I, Tikiii, izdržat čete vi to. 💪💪🍀
Andela, sretan rođendan. 🥳🥳
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Tiki drzi se 💪🏻🥰
Roxy 😔😔😔 pretuzno, ne znam sto drugo reci. Budi jaka i ne daj se. Tu smo za tebe 🧡
💛🧡
Malo glupo pitanje, ali pijete li kavu? Jedna mi je frendica rekla da smanjim kofein, ali jedna kava dnevno je mislim ok.
30 g. oboje
OTP 9.11.
Malo glupo pitanje, ali pijete li kavu? Jedna mi je frendica rekla da smanjim kofein, ali jedna kava dnevno je mislim ok.
Pila sam ju, do dvije dnevno, tri.
Smanjila jesam u odnosu na prije. 🙈🙈
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
I ja sam to bila pitala negdje, uglavnom sam smanjila kofein, i to popijem jednu bezkofeinsku, gazirano takodjer maknula.
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.
Drage cure,
Ima li tko iskustva saEmbryoGlue?
Puno hvala! 😘
Uzela kod zadnja dva transfera, nije uspjelo 😔 e sad doktor mi je rekao da bi stavljao svim zenama da se ne placa dodatno 😊 probaj, ja sad u iducem fetu necu 😁
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Nema glupih pitanja 😘 ja jutarnju moram 😁 onda popodne ponekad. Ne znam kakva ti je prehrana? Možda je to i bitnije.
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Drage cure,
Ima li tko iskustva saEmbryoGlue?
Puno hvala! 😘
Kod nas u Cg je bas poceo da se koristi, embriologica mi je bas neki dan rekla kako je zovu zene stalno pitaju za to i traze, medjutim na moje pitanje kako se pokazalo bila je stura u odgovorima u smislu pa nekom pomogne nekom ne 🤔 ja se isto mislim sad u drugom da trazim
👩🏽34god
I ja sam to bila pitala negdje, uglavnom sam smanjila kofein, i to popijem jednu bezkofeinsku, gazirano takodjer maknula.
A taman pijem mineralnu s bazgom, najbolje ljetno pice 🤭.
Kavu inace pijem samo 1 dnevno.
Prehrana mi je raznolika, jedem od voca do povrca, ljetnih salata, tjesim se da je ok, najvise piletinu.
30 g. oboje
OTP 9.11.
Sortiraj odgovore
Najstariji