Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Ssanjas
    23. Lipanj 2021. 20:04

ma2013 9/10mj idemo u novi postupak,posto nismo imali smrzlica sve ispocetka,jedini plus je sta imamo jos 3 ampule spermica 🥳🥳🥳 ali mi je i rekao da pokusamo jos dodat neke multivitamine za muza al to ce mi napisat  sve u mail kad stigne.jesi ti planirala odmah u fet?
    Sunny wuhuhuhu 🥳🥳 ne mogu ti opisati koliko jedva cekam da krenes 🥰 ko da ja krecem opet 🥰🙏🏻🥰
    anchy sad sam shvatila da cemo se mozda pratit na jesen 🥳🥳🥰🥰

sanjass322@gmail.com

Anči 💕
    23. Lipanj 2021. 20:15

Ssanjass 🧚🏻‍♀️

ma2013 9/10mj idemo u novi postupak,posto nismo imali smrzlica sve ispocetka,jedini plus je sta imamo jos 3 ampule spermica 🥳🥳🥳 ali mi je i rekao da pokusamo jos dodat neke multivitamine za muza al to ce mi napisat sve u mail kad stigne.jesi ti planirala odmah u fet?
    Sunny wuhuhuhu 🥳🥳 ne mogu ti opisati koliko jedva cekam da krenes 🥰 ko da ja krecem opet 🥰🙏🏻🥰
    anchy sad sam shvatila da cemo se mozda pratit na jesen 🥳🥳🥰🥰

Ajmee stvarnooo 🥳🥳🥰🥰 nama su rekli da ima 2 ampule spermića..to je malo jel da 😣

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

WinkyTheElf
    23. Lipanj 2021. 20:42

Drage cure, pozdrav svima^^
    Anchy, hvala ti na uvršavanju na listu, ni sama nisam znala kako se uvrstiti i super da si me uspjela pohvatati 💛
    GPgirl odlično za transfer!! 💪💪
    Razigrana super za 4/6! Jako mi je drago 🤩🤗
    Ma, Rita_55 i VM jako mi je žao 💔💔💔
    Maslačakxx i TirelessIvy brzo nam stiže petak, šaljem pozitivne misli 😎😎
    Darliv i Ivevk imate smisla za lijepu riječ i uvijek lijepo sročite čak i one "škakljive" situacije, vaši post-ovi su uvijek ugodni za čitanje
    Iscekivanjedobrihstvari 'Moj savjet je vjeruj svome doktoru a ovdje dodji po dozu ljubavi ohrabrenja i svijesti da nisi sama 😍😍😍😍'' - potpisujem

Što se tiče prepirke, one uvijek postoje u svakom kolektivu, a ovo je pravi mali kolektiv.  Mišljenja sam da bi svatko trebao pročitati prve postove ove teme gdje su cure stvarno čudesa napisale i hvala im na trudu. Osobno su moji prvi koraci bili educiranje, što iz knjige iz biologije, što iz stručnih članaka, što iz prvih stranica ove teme. Ja sam zahvalna svakoj koja se osvrne na moje pitanje/problem/opasku, dok god me se ne vrijeđa/ili ne stjera u pm 😀 😀 Svaki komentar, dok god je u dobroj namjeri i dok god je potkrijepljen medicinskom činjenjicom/iskustvom, a to uključuje i– da, jbg, imaš problem ili jbg više sreće drugi put”, is fine  👀😇

👱‍♀️ 31
    Hormoni ✔
    PCOS like jajnici, endometrioza
    👦32
    Spermiogram ✔
    👱‍♀️💗👦
    2019.-2021. ➖
    KBC Ri HSSG 5/21 ✔
    KBC Ri AIH 6/21 ❌
    KBC Ri AIH 7/21 ❌
    KBC Ri IVF 9/21 ❌

Marita_07
    23. Lipanj 2021. 20:55

Drage cure, 
    Ima li koja iskustva s dr. Radončićem i Repromedom?
    Hvala vam puno. 😘

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
    4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.

Tweety88🐞
    23. Lipanj 2021. 21:07

Andela111

Tweety ,meni je tada doktorka rekla da prekidamo postupak jel je to cista -rekla je i da drugi folikul od 9 mm najverovatnije nece narasti. 6 dan ciklusa ja htela da umrem od tuge. 9 dan ciklusa dolzim- taj jedan folikul raste, i nastavili smo…. ali njena prica cela negativna . …. na kraju dobila 8 stanicni A1 klase i pozitivan test… sa na zalost malom Betom, zbog toga sam promenila doktorku ali tada sam shvatila da nade itekako ima i da sam plodna i mogu imati dete, do tada sa njenim stavim sam mislila da nema od mene nista. Eto moje iskustvo. Da smo nju slusali odustali bi od postupka.

Andela hvala ti na ohrabrenju, puno mi to znaci. Nista mi ne preostaje nego nadati se... ❤ petak 🤞🏻 
    Kako si ti? Je li se nervoza smanjila?

💛🧡

ma2013 👣
    23. Lipanj 2021. 21:12

VM, jako mi je žao. 😕
    Sanjass, ja trebam prvo ovaj proces završit jer sam još na terapiji, pa onda planiram na dogovor u Petrovu dalje za FET. 😊

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

• Ssanjas
    23. Lipanj 2021. 21:13

anchy moze bit dovoljna i samo jedna ampula 🙏🏻🥰 nama su iskoristili 2 ali mi smo imali problem da su nam spermici bili nepokretni(oni su ih pokrenuli 🤣 ) sad su ostale jos 3 ampule ali je dr Hauptman reka da iz desnog testisa ima jos toga za vadit ako nam zatriba 😊 jesu vama rekli kakvi su spermici?

sanjass322@gmail.com

• Mare0208
    23. Lipanj 2021. 21:13

Vm žao mi je.. ❤
    Tweety nadamo se do kraja 🤞💪

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

Lindsay
    23. Lipanj 2021. 21:14

Anchy mi imamo kriopohranjeno 5 ampula sto je bilo 5 ml uzorka,  oko 5 milijuna pokretnih i dobrih i 5 milijuna nepokretnih u nalazu. To nam je ujedno i najbolji nalaz sto se tice brojnosti, inace samo par stotina. Tako da u 2 ampule moze biti svasta. Hoces mail biologicin da ju pitas konkretno?

Anči 💕
    23. Lipanj 2021. 21:16

Ssanjass 🧚🏻‍♀️

anchymoze bit dovoljna i samo jedna ampula 🙏🏻🥰 nama su iskoristili 2 ali mi smo imali problem da su nam spermici bili nepokretni(oni su ih pokrenuli 🤣 ) sad su ostale jos 3 ampule ali je dr Hauptman reka da iz desnog testisa ima jos toga za vadit ako nam zatriba 😊 jesu vama rekli kakvi su spermici?

Rekli su da je bilo svakakvih..i pokretnih i nepokretnih i da ima dvije ampule..cekam sutra nalaz da nam posalju da vidim sta piše..i nama su rekli da vjerovatno u desnom testisu ima jos toga..nisu desni ni dirali...

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.