Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    WinkyTheElf
    20. Lipanj 2021. 20:13

Drage cure, molim vas mišljenje.. Kupanje u bazenima i moru nakon postupaka.. da ili ne? Bojim se bakterijica i ne bih htjela da me "lov na čiste briseve" usporava u budući koracima :D 

👱‍♀️ 31
    Hormoni ✔
    PCOS like jajnici, endometrioza
    👦32
    Spermiogram ✔
    👱‍♀️💗👦
    2019.-2021. ➖
    KBC Ri HSSG 5/21 ✔
    KBC Ri AIH 6/21 ❌
    KBC Ri AIH 7/21 ❌
    KBC Ri IVF 9/21 ❌

WinkyTheElf
    20. Lipanj 2021. 20:17

GPgirl

Pozdrav..Ja danas bila na aspiraciji. Samo
    dvije opet nakon svog bodenja gonalom i ostalim 😞 Srijeda transfer. 🤞da se bar te dvije razviju.

Navijam za dvije i šaljem pozitivne vibre 💚🤞🏻

👱‍♀️ 31
    Hormoni ✔
    PCOS like jajnici, endometrioza
    👦32
    Spermiogram ✔
    👱‍♀️💗👦
    2019.-2021. ➖
    KBC Ri HSSG 5/21 ✔
    KBC Ri AIH 6/21 ❌
    KBC Ri AIH 7/21 ❌
    KBC Ri IVF 9/21 ❌

🌸TiKiDi🌸
    20. Lipanj 2021. 20:40

zg123

Pitanje nisam ni napisala, jel moguće da je pozitivan test od Ovitrella? Jel ima tko takvo iskustvo? Hormone nikakve nisam dobila, samo Ovitrelle

Meni je Ovitrelle izasla iz organizma 7 dana nakon aplikacije, u pravilu izađe do 10 dana. Drzim fige za betu. 
    Tweety88 mi smo obavili keksic tri dana prije aspiracije, nisam imala puno js pa nije bilo bolno. Ne preporuca se kod puno js jer postoji mogucnost pucanja istih, a i bude bolno.
    Winky osobno bazene izbjegavam i njih ne bih preporucila, sto se mora tice, moze, ali izbjegavaj plicak i presvuci badic da nisi u mokrom. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Nakapaka
    20. Lipanj 2021. 20:42

Tweety88

Curke, keksic za vrijeme stimulacije, par dana prije potencijalne aspiracije - DA ili NE? 🙃🙈
    Zaboravila sam pitat dr pa da pitam iskusne 😉

Meni je dr rekao tada ni slucajno cim folikuli predju 10mm sve do aspiracije da se ne smije…eto tako je meni tada receno 🙂

👩🏽34god

Tweety88🐞
    20. Lipanj 2021. 20:50

Nikita, Tiki he he moze moze i keks i seks 😂
    hvala na info i savjetu ❤😉 nemam puno folikula i za sad me jos ne boli pa cu vrlo rado pojest keks 😂🙈🤣

💛🧡

Tweety88🐞
    20. Lipanj 2021. 20:54

Nakapaka

Tweety88

Curke, keksic za vrijeme stimulacije, par dana prije potencijalne aspiracije - DA ili NE? 🙃🙈
    Zaboravila sam pitat dr pa da pitam iskusne 😉

Meni je dr rekao tada ni slucajno cim folikuli predju 10mm sve do aspiracije da se ne smije…eto tako je meni tada receno 🙂

Ohooo, onda mozda bolje da ne jedem kekse 🤣🤣🤣. Hvala na info Nakapaka ❤

💛🧡

• Pmak
    20. Lipanj 2021. 20:56

munja

Pmak

munja

Jucer, znaci 2 dan nakon transfera sam u dva navrata isjetila u trbuhu ko da me netko s iglom pika, kartko je trajalo, jel netko imao takav filing? Danas 3 dan, bez simptona, kupala se u moru i suncala malo 😁😁😁😁

Da, ja.. Točno pikanje, trajalo na dan transfera (poslijepodne, nakon cca 7h od transfera) do dva dana nakon transfera. I onda je prestalo. Ja sam bila vratila 2 blastice.

U kojoj si sad fazi?

Trudna s 1 bebom, od sutra 15tt.

On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
    spontana trudnoća 2014.
    AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
    1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac

• T_Ivy
    20. Lipanj 2021. 21:11

Maslacak ništa se ne sekiraj. U penu uvek bude između 100-150 Iu više nego sto bi trebalo da bude. Kad sam ja uzimala jako velike doze i bila na dugom protokolu, to su mi čak i rekli u klinici, da bih malo ustedela, jer je meni taman na svaka dva pena, došao jedan dan stimulacije ‘gratis’, odnosno rekli bi mi da uspricam to sto je ostalo iz prvog pena, na primer, plus samo još 125IU iz drugog (umesto svih 225). Meni je prosto zao sto se realno toliko tog leka baci, a prilično je skup kad moraš da placas privatno. Tako da-sve je okej, ništa nisi pogrešno uradila 

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    20. Lipanj 2021. 21:28

Zg123 meni se Ovitrelle zadržala 13 dana od pikanja, ali svakome različito pokaže. Moj savjet ti je da ponoviš test za 2,3 dana...jer realno je još rano za neke konkretne rezultate. Ali svakako prati i držim ti palčeve ❣
    .
    Avocado meni se nije povećala hvala Bogu ,sad je uopće nema, trudnoća ju je apsorbirla. Bila je 2.7cm ,i na zadnjem uzv je pala na 0.2cm i sad je više nema 🙏❣

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    20. Lipanj 2021. 21:40

TirelessIvy

Maslacakništa se ne sekiraj. U penu uvek bude između 100-150 Iu više nego sto bi trebalo da bude. Kad sam ja uzimala jako velike doze i bila na dugom protokolu, to su mi čak i rekli u klinici, da bih malo ustedela, jer je meni taman na svaka dva pena, došao jedan dan stimulacije ‘gratis’, odnosno rekli bi mi da uspricam to sto je ostalo iz prvog pena, na primer, plus samo još 125IU iz drugog (umesto svih 225). Meni je prosto zao sto se realno toliko tog leka baci, a prilično je skup kad moraš da placas privatno. Tako da-sve je okej, ništa nisi pogrešno uradila

Ja sam jednom iskoristila 3 pena 🤭🤭
    Po cca 50 bilo u svakom 😄
     .
    Ivy kad je dan D ?❣❤🙏

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.