Darliv , jucer se testirala, sutra 4dc 1. Uzv jer mi opet savjetuju prirodnjak FET . Ne znam sto me ceka, ciste ili sto jer imam 20 bubiljica po licu i ciklus od 50 + dana iza sebe. Nadam se da nece biti nista a opet otkud ove cvimbe 🤣 . A ti? Kad kreces?
A meni je krenula danas, bolova nikakvih sto mi je precudno, a lice isto podivljalo kako skoro nije, iako ja bas mucim muku i inace s tim, i iskreno se nadam da je cista pukla, iako ne bi me cudilo da nije na ovako blagu mengu.. i planiram se ujutro testirati i sad nisam pametna da li da odem na uzv odmah nakon testiranja ili da idem u utorak kad je praznik, luda sam vise da mi se vec koji ciklus po redu poklopi vikend ili praznik, i da ne znam sto bi 🙈
A zasto forsiraju prirodnjak? Taj dio oko transfera bez i s lijekovima jos nisam pohvatala..
Ako se sutra testiras mozes i u utorak i u srijedu na 1. Uzv, kako se dogovoris. Mene ce gledati profa jer su godisnji.
Ne znam zasto forsiraju prirodnjak kad vide da mi ne ide ... jbg opet ga hoce... stav je otvoreno recen: vece su sanse za uspjeh ali i za odustajanje. S tim da je opcepoznato da su sanse sa i bez estrofema jednake i imamo jednako uspjeha barem ovdje na forumu. Nema nikakvog javnog zapisa o vecoj uspjesnosti u prirodnom fetu a oni tvrde da je to tako.
Darliv , jucer se testirala, sutra 4dc 1. Uzv jer mi opet savjetuju prirodnjak FET . Ne znam sto me ceka, ciste ili sto jer imam 20 bubiljica po licu i ciklus od 50 + dana iza sebe. Nadam se da nece biti nista a opet otkud ove cvimbe 🤣 . A ti? Kad kreces?
A meni je krenula danas, bolova nikakvih sto mi je precudno, a lice isto podivljalo kako skoro nije, iako ja bas mucim muku i inace s tim, i iskreno se nadam da je cista pukla, iako ne bi me cudilo da nije na ovako blagu mengu.. i planiram se ujutro testirati i sad nisam pametna da li da odem na uzv odmah nakon testiranja ili da idem u utorak kad je praznik, luda sam vise da mi se vec koji ciklus po redu poklopi vikend ili praznik, i da ne znam sto bi 🙈
A zasto forsiraju prirodnjak? Taj dio oko transfera bez i s lijekovima jos nisam pohvatala..
Ako se sutra testiras mozes i u utorak i u srijedu na 1. Uzv, kako se dogovoris. Mene ce gledati profa jer su godisnji.
Ne znam zasto forsiraju prirodnjak kad vide da mi ne ide … jbg opet ga hoce… stav je otvoreno recen: vece su sanse za uspjeh ali i za odustajanje. S tim da je opcepoznato da su sanse sa i bez estrofema jednake i imamo jednako uspjeha barem ovdje na forumu. Nema nikakvog javnog zapisa o vecoj uspjesnosti u prirodnom fetu a oni tvrde da je to tako.
Sad mi je jasnije, hvala ti na pojasnjenju.. A ja cu onda morati ipak u utorak jer mi je tada vec 3.dc, doktorica napisala da se javim 2. ili 3.dc.. Iskreno se nadam da ces ovaj ciklus doci do transfera, da ce sve ici po planu 🤞🏻
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Pozdrav..Ja danas bila na aspiraciji. Samo
dvije opet nakon svog bodenja gonalom i ostalim 😞 Srijeda transfer. 🤞da se bar te dvije razviju.
Sretno! Da li su 2 js zbog niskog amh ili?
GPgirl, od koliko si imala Gonal? Koliko dana si se pikala? Ja imam jako nizak AMH i 1x sam dobila 8, a sad 2.put 6 j.s.
4 dana po 225 i onda jos 2 dana 75 + cetrotide 0,25mg + pergoveris 150..i stoperica u petak Brevactid 5000. Prvi put sam bila na menopuru 150 6 dana i bile su 3 i jedna se oplodila.
Ja sam prvi put imala Menopur od 225, a sad Gonal od 300 jedno 7 ili 8 dana i na dan stoperice. Mozda trebas dobiti vecu dozu. Ne znam, laicki govorim, pojma nemam 🤷♀️
30 g. oboje
OTP 9.11.
Pozdrav..Ja danas bila na aspiraciji. Samo
dvije opet nakon svog bodenja gonalom i ostalim 😞 Srijeda transfer. 🤞da se bar te dvije razviju.
Sretno! Da li su 2 js zbog niskog amh ili?
GPgirl, od koliko si imala Gonal? Koliko dana si se pikala? Ja imam jako nizak AMH i 1x sam dobila 8, a sad 2.put 6 j.s.
4 dana po 225 i onda jos 2 dana 75 + cetrotide 0,25mg + pergoveris 150..i stoperica u petak Brevactid 5000. Prvi put sam bila na menopuru 150 6 dana i bile su 3 i jedna se oplodila.
Ja sam prvi put imala Menopur od 225, a sad Gonal od 300 jedno 7 ili 8 dana i na dan stoperice. Mozda trebas dobiti vecu dozu. Ne znam, laicki govorim, pojma nemam 🤷♀️
niti ja🤣
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Ne znam zasto forsiraju prirodnjak kad vide da mi ne ide … jbg opet ga hoce… stav je otvoreno recen: vece su sanse za uspjeh ali i za odustajanje. S tim da je opcepoznato da su sanse sa i bez estrofema jednake i imamo jednako uspjeha barem ovdje na forumu. Nema nikakvog javnog zapisa o vecoj uspjesnosti u prirodnom fetu a oni tvrde da je to tako.
Sad mi je jasnije, hvala ti na pojasnjenju.. A ja cu onda morati ipak u utorak jer mi je tada vec 3.dc, doktorica napisala da se javim 2. ili 3.dc.. Iskreno se nadam da ces ovaj ciklus doci do transfera, da ce sve ici po planu 🤞🏻
Drzim ti fige. Pratimo se 👍
Jucer, znaci 2 dan nakon transfera sam u dva navrata isjetila u trbuhu ko da me netko s iglom pika, kartko je trajalo, jel netko imao takav filing? Danas 3 dan, bez simptona, kupala se u moru i suncala malo 😁😁😁😁
Da, ja.. Točno pikanje, trajalo na dan transfera (poslijepodne, nakon cca 7h od transfera) do dva dana nakon transfera. I onda je prestalo. Ja sam bila vratila 2 blastice.
U kojoj si sad fazi?
Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete
Curke, keksic za vrijeme stimulacije, par dana prije potencijalne aspiracije - DA ili NE? 🙃🙈
Zaboravila sam pitat dr pa da pitam iskusne 😉
💛🧡
Bok cure, danas sam se ujutro javila sa slikom testa od jutros, svijetla sjena se vidjela, ovo je slikano nakon 4-5 sati kada se posušio test. Na insemenaciji sam bila u četvrtak 10.6, a 8.6. sam si dala injekciju Ovitrella. Danas je 13. dan od injekcije. Čitala sam da pozitivan test može biti i od Ovitrella pa me zanima ima li netko od vas cura takvih iskustva, sutra ne mogu dočekati da idem vaditi betu.
https://ibb.co/PGZRsNd
Pitanje nisam ni napisala, jel moguće da je pozitivan test od Ovitrella? Jel ima tko takvo iskustvo? Hormone nikakve nisam dobila, samo Ovitrelle
Bok cure, danas sam se ujutro javila sa slikom testa od jutros, svijetla sjena se vidjela, ovo je slikano nakon 4-5 sati kada se posušio test. Na insemenaciji sam bila u četvrtak 10.6, a 8.6. sam si dala injekciju Ovitrella. Danas je 13. dan od injekcije. Čitala sam da pozitivan test može biti i od Ovitrella pa me zanima ima li netko od vas cura takvih iskustva, sutra ne mogu dočekati da idem vaditi betu.
https://ibb.co/PGZRsNd
I ja sam bila na inseminaciji 10.6. :), i još nisam radila test, rečeno mi je da ga napravim 24.06. i da ako je negativan prestanem piti Duphaston.. Mene užasno strah napraviti test ranije, i samo ga odgađam aš se grozim spoznaji da je negativan
Ja ti nažalost ne znam odgovor za Ovitrell.. Držim fige da ti sutra beta potvrdi trudnoću!!!
👱♀️ 31
Hormoni ✔
PCOS like jajnici, endometrioza
👦32
Spermiogram ✔
👱♀️💗👦
2019.-2021. ➖
KBC Ri HSSG 5/21 ✔
KBC Ri AIH 6/21 ❌
KBC Ri AIH 7/21 ❌
KBC Ri IVF 9/21 ❌
Sortiraj odgovore