Pozdrav..Ja danas bila na aspiraciji. Samo
dvije opet nakon svog bodenja gonalom i ostalim 😞 Srijeda transfer. 🤞da se bar te dvije razviju.
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Sunny jesi ti pila 2 ciklusa bez pauze pilule? Ja sam imala pauzu od 7 dana između 2 kutije. Meni je menga bila baš jaka, koma. Ne znam kakva će sad biti..
Da, pila sam 2 ciklusa bez prekida. A ne znam ja nisam nikad prije pila pilule i dr mi je rekao da ce mi menga bit oskudna 🤷♀️ a vidjet cu sutra sta ce se dogadat. Ovo danas je nest malo i smeđe nema svježe krvi.
Ti danas pijes zadnju 😊😊 krecemo skupa ovaj tjedan 🙏🙏
Da, da. Krećemo 🥵🥴
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
dvije opet nakon svog bodenja gonalom i ostalim 😞 Srijeda transfer. 🤞da se bar te dvije razviju.
Navijamo za dvije 😊🙏🍀
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
🤞 za te dvije 💪
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Jutro cure ja sam jučer opet bila na pregledu u hitnoj ginekoloskoj ,jer mi se jučer pojavila prava svježa krv sa ugruscima,beba je dobra na uzv se ne vidi odakle krvarim ..
Do jučer sam uzimala utrogestan 3x200 vaginalno ,Al od jučer je dr rekao duphaston 3x1 samo što sam ja pojačala dozu pa pijem 3x2 dok se to sve malo ne smiri ,i na nalazu mi piše 3x2 utrogestan,ja imam samo onaj od 200 vaginalni Al pretpostavljam da je isti kao onaj od 100..
Uglavnom tila sam pitati cure s krvarenjima u ranoj trudnoci jeste li pile obadvoje ili je samo duphaston dovoljan?
Ana, ja sam u trudnoci krvarila..tad sam samo pila duphastone, bez drugih preprarata i bilo je sve ok..prirodna trudnoca... nadam se da ce sve brzo iznormalizirat ❤
Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
12/21 prir.trudnoca-biokemijska
1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris
Pozdrav cure 😊
Naša priča je ovakva, pokušavamo godinu dana, kod M je sve odlično, ja imam endometriozu (nikad operirana), sve ostalo je dobro.
Krećemo u naš prvi IVF, u BetiPlus. 30.6. krećem s pikanjem, dobila sam za početak Puregon 150.
S jedne strane jedva čekam da krenemo, s druge sam prestravljena… ali opet mislim da sam spremna 😊
Ima li još netko da kreće uskoro s prvim pikanjem? Endo cure?
Šaljem zagrljaje svima, čitamo se 🤗
Dobrodošla:)
Nisam tu da se pratimo ali rado ti dajem podršku , i vjetar u leđa da iz mog potpisa vidiš i da cure sa endo uspijevaju ❤
Prošla sam jednu stimulaciju, dobila 18 oplođenih js, a iza sebe teža endometrioza, sa dvije operacije endo ciste iza leđa, plus operacija polipa,začepljena oba jajovoda i postojeća cista koja nije bila prijetnja stimulaciji hvala Bogu... no uspjeli smo,što od srca želim svim borkinjama a posebno mojim endo suborkinjama ❤
Nemaš razloga za prestravljenost, nije to neki bauk...kad si bolesna ideš da primiš lijek ,npr penicilin, sad si ti zamisli na isti način, da jednostavno trebaš dati poticaj tijelu da nešto postigne 🥰
Možda sam glupa usporedbu dala ,ali gledaj to kao ni 10% od onoga što se o mpo vodama piše i priča.
Bit će sve dobro i doći ćeš do cilja, sad ili kasnije:)
Nama je usojelo od 2.pokusaja, nekome uspije od 5,6. Ali sve je to i redu ako znaš za što se boriš..sretno od srca ❤
endometrioza
Sretno! Da li su 2 js zbog niskog amh ili?
1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
Sunny jesi ti pila 2 ciklusa bez pauze pilule? Ja sam imala pauzu od 7 dana između 2 kutije. Meni je menga bila baš jaka, koma. Ne znam kakva će sad biti..
Cure koje ste pile kontracepcijske, zasto ste ih pile prije postupka?
Darliv , jucer se testirala, sutra 4dc 1. Uzv jer mi opet savjetuju prirodnjak FET . Ne znam sto me ceka, ciste ili sto jer imam 20 bubiljica po licu i ciklus od 50 + dana iza sebe. Nadam se da nece biti nista a opet otkud ove cvimbe 🤣 . A ti? Kad kreces?
Cure koje ste pile kontracepcijske, zasto ste ih pile prije postupka?
Ja sam ih pila da se janici "malo smire" prije postupka. Zbog visokog amh imam uvijek puno folikula. Kontracepcija sprjecava razvoj folikula. Tako da moji jajnici miruju zadnja dva mjeseca. Sad cemo sa terapijom pokusat doc do manjeg broja kvalitetnijih stanica i time izbjeci hiper 🙏😊
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji