Thanks Sunny..ok, znaci vjerojatno onda cure s visim amh to dobivaju..
Ja 34,mm36,oligoasteno,oligoterato,oligozoo,amh 3.79,lh 0,9
Borba za 2.bebu vise od 2 g., curka 5g (spontana trudnoca)
1.stim.ivf 5/21 ovaleap 150,menopur150,cetrotide,brevactid 10000,6 js,3 opl.,ET 2x trodn.
1. prir.ivf ovitrele 9/21 js opl bez ET-prestala se dijeliti
2.stim.ivf 11/21,elonva,menopur75/150,cetrotide,ovitrele,3js, nezrele
12/21 prir.trudnoca-biokemijska
1/22,2/22 femara,ovitrele,insem.
5/22 3.stim.ivf dugi protokol suprecur, pergoveris
Pozdrav..Ja danas bila na aspiraciji. Samo
dvije opet nakon svog bodenja gonalom i ostalim 😞 Srijeda transfer. 🤞da se bar te dvije razviju.
Sretno! Da li su 2 js zbog niskog amh ili?
Da☹️
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Jucer, znaci 2 dan nakon transfera sam u dva navrata isjetila u trbuhu ko da me netko s iglom pika, kartko je trajalo, jel netko imao takav filing? Danas 3 dan, bez simptona, kupala se u moru i suncala malo 😁😁😁😁
Da, ja.. Točno pikanje, trajalo na dan transfera (poslijepodne, nakon cca 7h od transfera) do dva dana nakon transfera. I onda je prestalo. Ja sam bila vratila 2 blastice.
On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
spontana trudnoća 2014.
AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac
dvije opet nakon svog bodenja gonalom i ostalim 😞 Srijeda transfer. 🤞da se bar te dvije razviju.
GPgirl, od koliko si imala Gonal? Koliko dana si se pikala? Ja imam jako nizak AMH i 1x sam dobila 8, a sad 2.put 6 j.s.
30 g. oboje
OTP 9.11.
Pozdrav cure! Nisam stigla pisat. Preletila sam svaki dan po malo. Womanname čestitam! Nadam se da ste obje dobro, da se mazite i pazite 🥰
Ja danas pijem zadnju pilulu i čekam m da krenemo.. panika je na najjače. Valjda će me popustit kad krenemo.
Kača, jel se u Brodu naručuje za testiranje?
Ne znam hoću kod nas ići ili u OS. Vjerujem da ću dobiti tek tamo u četvrtak, petak, a onda moram odmah biti u OS na uzv
Da da treba se naruciti 😐 ali mislim da bude termina.
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Darliv , jucer se testirala, sutra 4dc 1. Uzv jer mi opet savjetuju prirodnjak FET . Ne znam sto me ceka, ciste ili sto jer imam 20 bubiljica po licu i ciklus od 50 + dana iza sebe. Nadam se da nece biti nista a opet otkud ove cvimbe 🤣 . A ti? Kad kreces?
A meni je krenula danas, bolova nikakvih sto mi je precudno, a lice isto podivljalo kako skoro nije, iako ja bas mucim muku i inace s tim, i iskreno se nadam da je cista pukla, iako ne bi me cudilo da nije na ovako blagu mengu.. i planiram se ujutro testirati i sad nisam pametna da li da odem na uzv odmah nakon testiranja ili da idem u utorak kad je praznik, luda sam vise da mi se vec koji ciklus po redu poklopi vikend ili praznik, i da ne znam sto bi 🙈
A zasto forsiraju prirodnjak? Taj dio oko transfera bez i s lijekovima jos nisam pohvatala..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
GPgirl, od koliko si imala Gonal? Koliko dana si se pikala? Ja imam jako nizak AMH i 1x sam dobila 8, a sad 2.put 6 j.s.
4 dana po 225 i onda jos 2 dana 75 + cetrotide 0,25mg + pergoveris 150..i stoperica u petak Brevactid 5000. Prvi put sam bila na menopuru 150 6 dana i bile su 3 i jedna se oplodila.
ja 40 - nizak AMH, 🧬V Leiden i PAI; muz 47 sve ok (IVF 5+ godina)
KBC Ri - 2 x stimulirani IVF, 2 x prirodni IVF - ❌
Podobnik - 1 x ICSI - ❌
IVF poliklinika - 5 x stimulirani IVF, 1x FET: 4x ❌ 1x 💗
07/24 - 8 stimulirani IVF - beta x3 ✅ Nifty Pro ✅ cekamo nasu djevojcicu💗 TP 17.04.2025
od pocetka cuvanje trudnoce jer dosta skraceni cerviks zbog konizacije (AIS)
Terapija: Cyclogest 2x, Clexane 0,4, Euthyrox 25 (+ moja standarna terapija)
Cure, u srijedu sam imala histeroskopiju i danas od jutra smeđarim. Mislila sam da je menga uranila (u srijedu tek treba doći), no i dalje samo smeđarim, nije krenulo pravo krvarenje. Može li to biti neka posljedica histero ili se samo menga probija? Jeste li imale tako?
Ne znam ako je menga jel računam danas to kao prvi dan ili čekam jače krvarenje? Ne želim nešto zeznuti zbog pikanja 🤔
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙
Cure, u srijedu sam imala histeroskopiju i danas od jutra smeđarim. Mislila sam da je menga uranila (u srijedu tek treba doći), no i dalje samo smeđarim, nije krenulo pravo krvarenje. Može li to biti neka posljedica histero ili se samo menga probija? Jeste li imale tako?
Ne znam ako je menga jel računam danas to kao prvi dan ili čekam jače krvarenje? Ne želim nešto zeznuti zbog pikanja 🤔
Ja sam isto imala smeđarenje možda tri dana nakon histero ali onda se smirilo. Mengu ne trebam jos dobiti. 😊
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Ja sam isto imala smeđarenje možda tri dana nakon histero ali onda se smirilo. Mengu ne trebam jos dobiti. 😊
Hvala ti 🤗 znači to je normalno. Već sam mislila da mi je uranila.
🧑29g PCOSlike, AMH 29.5, blaga trombo
🧒34g, šetajući spermio. oligoastheno... --> normo
1. 9/19 ICSI Rekovelle ❎
2. 7/20 ICSI Rekovelle- biokem.❎
3. 1/21 IVF- Rekovelle, 6🥚 ❎
Histeroskopija ✅, NK stanice +++ pa normalno
4. 6/21 IVF Gonal 200/150, 10 🥚, oplođeno 8, 2x trodnevna❎
6 blastica 🐧
1. FET 8/21 2🐧❎
2. FET 10/21 2🐧 missed ab blizanačka 8tj 🌞🌞
3. FET 3/22 2🐧 biokem. ❎
11/22 spontana trudnoća, 8/23 rodio se mali 💙