I zaboravih ti napisati, i praksa je da muzic dođe samo taj dan jer ti dotad ne treba 😁😉I zaboravih ti napisati, i praksa je da muzic dođe samo taj dan jer ti dotad ne treba 😁😉
Joj vidim u potpisu da ti je sutra postupak puno sreće ti želim i da uspije mora
👦38👩32
Trudimo se od 1/2021,drugo dijete
Spermiogram uredan,papa uredan
I zaboravih ti napisati, i praksa je da muzic dođe samo taj dan jer ti dotad ne treba 😁😉
Reci mi jel mogu javiti muzu dan prije da dodje jer nece moc isti tren kad to bude moram mu najaviti dan prije
Mozes, ja sam znala na uzv i izvade mi krv, i onda su me htjeli nazvati i javiti kada da dođem.. Vjerojatno ce ti kad krenes sve te detalje objasniti, ali slobodno pitaj sve sto te zanima ako sami ne naglase..
I hvala ti, nisam sutra u postupku, ali ovaj mjesec krecem ako sve bude ok 😊
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Jucer, znaci 2 dan nakon transfera sam u dva navrata isjetila u trbuhu ko da me netko s iglom pika, kartko je trajalo, jel netko imao takav filing? Danas 3 dan, bez simptona, kupala se u moru i suncala malo 😁😁😁😁
Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete
Pozdrav cure! Nisam stigla pisat. Preletila sam svaki dan po malo. Womanname čestitam! Nadam se da ste obje dobro, da se mazite i pazite 🥰
Ja danas pijem zadnju pilulu i čekam m da krenemo.. panika je na najjače. Valjda će me popustit kad krenemo.
Kača, jel se u Brodu naručuje za testiranje?
Ne znam hoću kod nas ići ili u OS. Vjerujem da ću dobiti tek tamo u četvrtak, petak, a onda moram odmah biti u OS na uzv
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Leoni meni računaju od zadnje menstruacije (20.4.),a transfer sam imala 15 dan ciklusa.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Cure koje ste bile na pilulama prije postupka, kako vam je izgledala menga nakon pilula? Meni je dr rekao da ce menga doci 5-7 dana nako zadnje pilule i da ce biti slabija neg inace. U petak popodne uzela zadnju pilulu i danas (nije proslo ni 48 sati od zadnje pilule) imam neko slabo smeđarenje 🤷♀️ kao trag na gacicama i kad se obrisem. To mi se cini malo rano?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Cure koje ste bile na pilulama prije postupka, kako vam je izgledala menga nakon pilula? Meni je dr rekao da ce menga doci 5-7 dana nako zadnje pilule i da ce biti slabija neg inace. U petak popodne uzela zadnju pilulu i danas (nije proslo ni 48 sati od zadnje pilule) imam neko slabo smeđarenje 🤷♀️ kao trag na gacicama i kad se obrisem. To mi se cini malo rano?
Meni je isto tako bilo, doslovno nakon 3 dana i bila je tako oskudna da nisam imala pojma kad i sto uzeti za 1 dan ciklusa
https://lmtf.lilypie.com/zJKHp1.png
Meni je isto tako bilo, doslovno nakon 3 dana i bila je tako oskudna da nisam imala pojma kad i sto uzeti za 1 dan ciklusa
Bas to 😁 kako si ti onda racunala prvi dan?
ja cu vidjet dal ce se sutra pojacavat. Sutra mi poliklinika radi popodne pa cu ih zvat 🤷♀️ ja ovo danas ne bi racunala kao prvi dan jer je bas oskudno, al opet nemam pojma kakvu mengu da ocekujem nakon pilula 🤷♀️ dr je rekao oskudnu pa kako to sad tumacit 😱
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sunny jesi ti pila 2 ciklusa bez pauze pilule? Ja sam imala pauzu od 7 dana između 2 kutije. Meni je menga bila baš jaka, koma. Ne znam kakva će sad biti..
Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
Mm 37 - svo ok
Borba za bebu no2
1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0
Sunny jesi ti pila 2 ciklusa bez pauze pilule? Ja sam imala pauzu od 7 dana između 2 kutije. Meni je menga bila baš jaka, koma. Ne znam kakva će sad biti..
Da, pila sam 2 ciklusa bez prekida. A ne znam ja nisam nikad prije pila pilule i dr mi je rekao da ce mi menga bit oskudna 🤷♀️ a vidjet cu sutra sta ce se dogadat. Ovo danas je nest malo i smeđe nema svježe krvi.
Ti danas pijes zadnju 😊😊 krecemo skupa ovaj tjedan 🙏🙏
poliklinika Repromed
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji