Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Mikica 38
    20. Lipanj 2021. 21:47

razigrana

Cure, je li moguce da bi zvali nedjeljom da dodem na transfer sutra? Pitam za one koji su kod dr. L. Proslo je vec vise dana, a nema nikakve obavijesti jos 🤣

I ja čekam da me zovu..obično je transfer dva dana nakon zadnjeg uzv..bar je tako bilo kod mene...
    Sad se već brinem..možda nas sutra budu zvali..🤗

Ja 40g, on 41g.oboje zdravi.U 1/19 krenuli u postupak .nakon punkcije usla u hiper.Prvi FET 5/19 beta 0, drugi pokušaj 02/21 odustali-endo pretanak.
    O5/21 FET vraćene 2x osmostanicne, beta 21.05. Biokemijska🤷‍♀️
    06/21 FET, beta 0

• T_Ivy
    20. Lipanj 2021. 22:19

Dada ja se evo bockam. U sredu je sledeći UZ da vidimo da li i koliko od ova tri folikula raste, pa ću tada valjda biti pametnija  toliko imam posla da ne stižem o tome ni da mislim  prilično sam opuštena ovaj put. Mada, rekao mi je Gnoth da je on sledeće nedelje na odmoru, pa će me gledati ovaj tvoj doktor. Možda mi to donese sreću 😜✌️✌️✌️

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

⭐ Miss_Ivy ⭐
    20. Lipanj 2021. 22:52

Tweety meni su sestre u petrovoj rekle ne za spolne odnose prije aspiracije. Nesto su spominjale višeplodnu trudnocu i da nije preporucljivo, ali eto, ne znam ti sada vise reci.. 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

zg123
    20. Lipanj 2021. 22:53

Dada, jel ti bila 13. dan od Ovitrella slaba sjena? Meni je dosta slaba, možda mi je stvarno od Ovitrella pokazao blijedu sjenu 🤷🏼‍♀️

munja
    20. Lipanj 2021. 23:35

Pmak

munja

Pmak

munja

Jucer, znaci 2 dan nakon transfera sam u dva navrata isjetila u trbuhu ko da me netko s iglom pika, kartko je trajalo, jel netko imao takav filing? Danas 3 dan, bez simptona, kupala se u moru i suncala malo 😁😁😁😁

Da, ja.. Točno pikanje, trajalo na dan transfera (poslijepodne, nakon cca 7h od transfera) do dva dana nakon transfera. I onda je prestalo. Ja sam bila vratila 2 blastice.

U kojoj si sad fazi?

Trudna s 1 bebom, od sutra 15tt.

Ajme super, znaci bilo je uspjesno. Bas mi je drago 🥰
    Ja evo treca sreca, prvo spontan, pa biokemijska i sada fet blastica, 5 dan. Za sada bez ikakvih simptoma, samo drugi dan pikanje osjetila. Ne znam da li je to moguce da je implatacija bila ili nesto samo tako. 
    Nadam se, danas se kupala i mali d vitamina skupljala, totalno ne opterecena....

Munja, 41 god, uskoro 42... prvi puta spontani, drugi puta biokemijska, ostao 1 smrzlic...
    17.6. Vracena jedna blastocistica...b kvalitete

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    21. Lipanj 2021. 01:05

zg123

Dada, jel ti bila 13. dan od Ovitrella slaba sjena? Meni je dosta slaba, možda mi je stvarno od Ovitrella pokazao blijedu sjenu 🤷🏼‍♀️

Evo ovako-Ovitrelle sam primila 7.12 ...
    Ova prva slika je 9dnš (16.12)
    https://ibb.co/KVQCKzf
    .
    Druga slika je 13dnš(20.12)
    https://ibb.co/j6fc5q0
    .
    Dalje na 14dnš više nije bila vidljiva crta ,a tim da sam betu vadila na 9dnt (23.12) i ujutro prije vađenja bete sam piškila CB test i pokazao je lažnu crtu jer je beta bila negativna 4<5.
    Evo i taj test na linku
    https://ibb.co/k4LFNV1
    .
    Što znači da nikada ne koristiš CB u ranim fazama testiranja..ovdje preporučamo Muller trakice ,koje u 90% slučajeva odmah pokažu lijepu crtu ako je trudnoća u pitanju .
    CB daje često lažne rezultate, što ne znači da je tvoj lažan nego ti savjetujem da ponoviš sa trakicom...ili ponovo CB ali za jedno 3,4 dana jer je sada još rano bez obzira što na testiću piše. Jer kod AIH neznaš kada se implantacija desila kao što se zna u IVF (što je bio moj slučaj).
    Ja ti od srca želim da je tvoje testiranje suprotno od mog i da je crta konkretno od toga da se primila jedna mala slatka bebica koja će ostati narednih 9 mj kod tebe 🥰❤🙏

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    21. Lipanj 2021. 01:08

TirelessIvy

Dada ja se evo bockam. U sredu je sledeći UZ da vidimo da li i koliko od ova tri folikula raste, pa ću tada valjda biti pametnijatoliko imam posla da ne stižem o tome ni da mislimprilično sam opuštena ovaj put. Mada, rekao mi je Gnoth da je on sledeće nedelje na odmoru, pa će me gledati ovaj tvoj doktor. Možda mi to donese sreću 😜✌️✌️✌️

Jao jedva čekam rezultateeee, odmah javi čim obaviš uzv 🥰🥰❤
    I jako me zanima kakve ćeš utiske imati kod Fehra...
    Čak i da te dopala doktorica, i ona je super ,no ova dvojica su ipak stručnjaci u svom poslu .
    Meni je ona bila na zadnja dva uzv i baš mi je žao što nisam imala priliku zahvaliti se doktoru na svemu što je učinio i koliko se trudio u mom slučaju ❤🙏
    Sretno do neba I nazad ❤

endometrioza

Anči 💕
    21. Lipanj 2021. 05:54

Dobro jutro i sretno nam svima koji imaamo nešto danas ☺️🙏🤞
    ma2013 - 21.6 beta
    Tea_0501 – 21.6 beta
    anchy321 21.6 TESE

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

Čupica
    21. Lipanj 2021. 05:59

Jutro, cure zelim vam lijepu i poduplanu betu, a anchy odlican nalaz TESE i brz oporavak muzu 😀

♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
    6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
    11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
    ET- 2 morule ❌
    1🐧

Kacusha
    21. Lipanj 2021. 06:21

anchy321

Dobro jutro i sretno nam svima koji imaamo nešto danas ☺️🙏🤞
    ma2013- 21.6 beta
    Tea_0501– 21.6 beta
    anchy321 21.6 TESE

Krecete 😊 sretno do neba i nazad 😘💪

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.