Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    31. Svibanj 2021. 14:59

Nikita najgore od svega je što su mi to baš bliski ljudi i ja znam da oni to govore "iz milja" jer misle kao trudna sam pa je super da sam "debela" a mene to baš ali ono baš živcira bez obzira što znam da im namjere nisu lose..
    Pogotovo jer ja stvarno mislim da su mi te kile za sad otišle samo u cice i trbuh i da se stvarno nigdje drugdje još nisam udebljala..
    Mislim znam ja da sam sad osjetljivija ali bez obzira.. društvo je tako nametnulo neke čudne norme kroz godine i baš su neprimjerene stvari postale primjerene jer su od "milja" 🙄
    Ista stvar i za ekipu iz Friendsa.. drugi dan svi pitaju šta im je bilo? Pa ono prošlo je 17 godina, kako šta im je bilo? 😅

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Hrabrica
    31. Svibanj 2021. 15:12

Manemoj hahahahaha mogu zamisliti reakciju s druge strane 
    Meto slatki trbuščić koji čuva bebolinu :))
    Cure sa neg testovima, žao mi je. Dozvolite si koji dan isplakat, a onda u novu borbu! <3 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

stani
    31. Svibanj 2021. 15:37

Ziki zao mi je zbog negativne bete, idemo hrabro naprijed.🤗
    RebekaB uhhh zao mi je, ali glavu gore, i pozitivno gledaj naprijed, sve smo skupa u ovome podrska!🤗
    Meto 😍😍😍😍😍😍 kakva predivnoca od trbuscica 🙏🏻 nek samo raste, samo se potvrduje na ovom forumu sve zgodnice🥰

JA: 36.. PAPA, BRISEVI, HSG✔️ ON:34.. sve ok! ✔️
    12/2020 & 01/2021: AIH 0
    03/2021: IVF (Gonal 225, Cetrotide, Ovitrelle + decapeptyl) 13.03. vraćen 2 x 5dnevni 🍀🍀, 3 x 🐧
    16.04. 💔 vanmatericna op.

Tweety88🐞
    31. Svibanj 2021. 15:53

Ziki, Rebeka zao mi je 😔
    Rebeka zasto moras raditi pauzu 3 mj?
    Skoljka PUPO 🧡🤞🏻🍀
    Meto 😍 💕
    Women name, MaloTele super da je sve ok 🧡
    Manemoj reci ti njima 🤣💪🏻

💛🧡

Meto
    31. Svibanj 2021. 15:57

Hvala cure🥰
    Manemoj meni je nedavno dosla kuma i rekla da sam- vec zaguzicila😆 ja se mislim pa lezim 4mj, od toga pola na strogom mirovanju i jos imam srece da sam samo +3kg (sad vec 4kg🙄🤭) Malo sam se napizdila, nasmijala i pomislila da mi se hebe za kile sve dok je beba dobro i razvija se kako treba. Malo je cudno vidjeti se jer mi je prvi put da imam toliko kila, no sve ce to otici samo nek mi docekamo dijete u narucju. Jos mi je najjace kad se sjetim prica mame dok je bila T sa mnom.. zena zatrudnila sa 54kg a isla radjat sa 104kg😂😂 nakon god dana se vratila na svoju kilazu💪 Ja se nadam da necu ni upola toliko al tko zna🙈
    Sto se tice drustva, ono ce uvijek imati svoje misljenje, pomalo iskrivljeno I samo je vazno kako se ti osjecas😘
    Rebeka zao mi je. Isplaci se, uzmi vremena koliko bude potrebno i onda pravac naprijed😞🍀🍀
    Malo tele, women super za preglede💓

👩‍🦳'90 🙋‍♂️'85
    👨 Seminom testisa/jedan odstranjen/teska oligoasthenoazz.
    1. postupak 01/19, par spermija i dobivamo 3 blastice.
    ET 🌻-neuspjesan
    Fet🐧🐧- uspjesan/spontani/kiretaza
    2. postupak 01/20, Azoospermija/mTese/ uspjesno
    ET 🌻🌻-biokemijska
    FET🐧🐧- biokemijska
    FET🐧🐧- neuspjesan
    3. postupak- 02/21
    ET 🌻🌻 - B (11dnt)-68,0; B (13dnt)-232,8
    5+6tt imamo ❤️
    Qualified pokazao baby boy, uzv potvrdio🧸

razigrana
    31. Svibanj 2021. 16:19

Andela, procitala sam da ti placas. Kako to da nemas preko HZZO-a besplatno? Ja sam isto u Beti+ i sve obavljam na uputnicu.  Sretno 🤞

30 g. oboje
    OTP 9.11.

• RebekaB
    31. Svibanj 2021. 16:21

Tweety88

Ziki, Rebeka zao mi je 😔
    Rebeka zasto moras raditi pauzu 3 mj?
    Skoljka PUPO 🧡🤞🏻🍀
    Meto 😍 💕
    Women name, MaloTele super da je sve ok 🧡
    Manemoj reci ti njima 🤣💪🏻

Zato sto sam imala 2 za redom stimulacije. Pola/pola pa radim pauzu 6ti mj. A Sparac je u 7om na GO pa cu ili krajem 7og kad se vrati ili u 8om kad bude novi ciklus. 

👱‍♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
    (Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
    -Gonal 300/Cetrotide
    -6js/3 oplodene, jedna odustala
    -8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

• RebekaB
    31. Svibanj 2021. 16:23

Meto

Hvala cure🥰
    Manemojmeni je nedavno dosla kuma i rekla da sam- vec zaguzicila😆 ja se mislim pa lezim 4mj, od toga pola na strogom mirovanju i jos imam srece da sam samo +3kg (sad vec 4kg🙄🤭) Malo sam se napizdila, nasmijala i pomislila da mi se hebe za kile sve dok je beba dobro i razvija se kako treba. Malo je cudno vidjeti se jer mi je prvi put da imam toliko kila, no sve ce to otici samo nek mi docekamo dijete u narucju. Jos mi je najjace kad se sjetim prica mame dok je bila T sa mnom.. zena zatrudnila sa 54kg a isla radjat sa 104kg😂😂 nakon god dana se vratila na svoju kilazu💪 Ja se nadam da necu ni upola toliko al tko zna🙈
    Sto se tice drustva, ono ce uvijek imati svoje misljenje, pomalo iskrivljeno I samo je vazno kako se ti osjecas😘
    Rebeka zao mi je. Isplaci se, uzmi vremena koliko bude potrebno i onda pravac naprijed😞🍀🍀
    Malo tele, women super za preglede💓

Nema plakanja. Nisam se nadala da cu iz prve tako da sam skroz OK. Dapace, veseli me novi postupak. Biti cu u zenu jer imam 7, 8 i 9ti slobodno ljeto nakon duuuugo vr. 

(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    -Gonal 300/Cetrotide
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

• RebekaB
    31. Svibanj 2021. 16:27

Clarissa

RebekaB

Potvrdujem svoj 1 neuspjeli ivf. Ne trebam vaditi betu. Idemo dalje krajem 7 ili 8mj. 💪

Zao mi je. Dobro je sto imas plan za naprijed, drzi se, sljedeci ima da bude dobitni!💪💪

🤗😘😘

-transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    -Gonal 300/Cetrotide

• RebekaB
    31. Svibanj 2021. 16:30

stani

Ziki zao mi je zbog negativne bete, idemo hrabro naprijed.🤗
    RebekaB uhhh zao mi je, ali glavu gore, i pozitivno gledaj naprijed, sve smo skupa u ovome podrska!🤗
    Meto 😍😍😍😍😍😍 kakva predivnoca od trbuscica 🙏🏻 nek samo raste, samo se potvrduje na ovom forumu sve zgodnice🥰

Hvala.. sve je ok! 🤗😘😘

-transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    -Gonal 300/Cetrotide

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.