ma2013 obavila jutros,ali sam u poslu i spremanju za zg
Endometrij je savrsen 10,5mm,ima krasnih folikula,sljedeci pregled u srijedu u zg i najvjerojatnije u srijedu stoperica 💪🏻💪🏻di si se ti testirala u zg?
sanjass322@gmail.com
ma2013 obavila jutros,ali sam u poslu i spremanju za zg
Endometrij je savrsen 10,5mm,ima krasnih folikula,sljedeci pregled u srijedu u zg i najvjerojatnije u srijedu stoperica 💪🏻💪🏻di si se ti testirala u zg?
Odličnoooo! 😊
Prvi put sam se testirala u Štamparu, samo pošalji mail da se naručiš ili objasniš situaciju pa ti daju termin. A sad sam išla na testiranje u OB Zabok.
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Women,Malo tele bas mi je drago da je sve ok na pregledima!!
Moj je sutra,bas sva nekako strepim zbog kratkog cerviksa i nadam se da se nije jos skracivalo 🙏
Meto predivna si, bas slatka trudnica 🥰
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Evo i mene za vama🤷♀️🤷♀️🤷♀️ 3 dana sam out bila (kopno pricest itd...) Ancy bravo za vođenje liste i otvaranje nove 😘
Ancybravooo 🎉🎉🎉
Cure, dala sam si truda i izbrojala.. Vol5 nam je donioDVADESET I ŠEST TRUDNICA I 4 NOVE MAJKE!!!!Ito sve u manje od 4 mjeseca!
Vol6 izazivamo te da budeš još uspješniji!!!!
Sretno svim curama u postupcima, nadam se da sve sljedeću temu otvarate na MPO trudnice dijelu i dijelite svoja iskustva sa novim curama!
Navijam za sve vas na najjače!! 🥰🥰🥰
Kad si ti prjje u 18 t trudnoce . 🥰🤗
Rekli su mi u klinici da je minimalno za HZZO postupak AMH 5 pmol…. a ja imam manje od toga….
Tko ti je dr?
Meni to nikad nisu rekli. Isto imam po molu.
Meni je doktorica obiteljske napisala, ali moze ti uputnicu napisati i ginekolog. Stvarno ne razumijem...
30 g. oboje
OTP 9.11.
Dada gdje si jel pratis? Htjela sam ti rec da sam ja u petak na pregledu s doktoricom ustanovila da meni prenatalne izazivaju mucninu.. Jer kako sam krenula prije 10tak dana s elebaby vratile mi se mucnine.. Pa sve si mislim mozda zato tebi jos nisu skroz prosle??
Ja ih nisam pila od 7tt uopce koliko sam povracala i onda prije 10tak dana kontam aj krenut cu radi dha i toga.. I evo ne znam sta cu.. Dala mi je za tjedan dana gravidon neke sa đumbirom da probam ako mi i od njih bude muka stat cu sa svime..
Ti vec na pola puta😘🥰
Rekli su mi u klinici da je minimalno za HZZO postupak AMH 5 pmol…. a ja imam manje od toga….
Svi građani RH koji imaju zdravstveno osiguranje u RH imaju pravo na besplatne postupke bez obzira na amh do 41. godine zivota. Pa mislim da tu na forumu imas cura primjera i sa nizim amh od svoga, npr Tuma, a koje su isle u neku od bolnica besplatno ili privatnih klinika preko hzzo. Jedino je istina da ces cekati malo duže nego kada placas, ali nista ekstremno dugo. Postupke mozes obavljati u bilo kojoj drzavnoj bolnici u RH koja radi mpo, te u tih par privatnih u zagrebu koje financira hzzo.
Svi građani RH koji imaju zdravstveno osiguranje u RH imaju pravo na besplatne postupke bez obzira na amh do 41. godine zivota. Pa mislim da tu na forumu imas cura primjera i sa nizim amh od svoga, npr Tuma, a koje su isle u neku od bolnica besplatno ili privatnih klinika preko hzzo. Jedino je istina da ces cekati malo duže nego kada placas, ali nista ekstremno dugo. Postupke mozes obavljati u bilo kojoj drzavnoj bolnici u RH koja radi mpo, te u tih par privatnih u zagrebu koje financira hzzo.
Tocno tako.
Ja sam oba svoja postupka: et i sada fet imala na uputnicu i nista nisam platila.
30 g. oboje
OTP 9.11.
Sortiraj odgovore
Najstariji