Potpomognuta oplodnja vol. 6

Izvan raspona! Odustani

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • RebekaB

Broj poruka: 450

Prijavi adminu

Andela111

Hej Roxy, to je jedini problem koji imamo….i kao sto vidis u potpisu bila sam na stimuliranom kratki protokol i biohemijska pa bi doktorka htela da izvucemo maksimum iz mog tela i dobijemo super kvalitetu….ali malo me strah svega toga…. icicemo na ful kvalitetu…. ali nije lako….❤️

Hej bas citam.. meni je isto nizak amh ali recimo ja na ful stimulaciji nisam dobro reagirala, bolja sam sa femarom i 2-6dn i onda pred kraj injekcije... to je isto kako tko reagira. Meni je otvreno rekao da ja max mogu izvuc 3-4 oocite i tada sam uhvatila Boga za bradu 😏 

👱‍♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
    (Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
    -Gonal 300/Cetrotide
    -6js/3 oplodene, jedna odustala
    -8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

Anči 💕

Broj poruka: 5741

Prijavi adminu

skoljka

Ja sam gotova sa fetom, vratili jednu mrvicu bc. Nekako sam bas bezveze, nisam vidjela nista jer ovaj sto je drzao uzv nije dobro nastimao, stisnuo. Kad ovog malca vracali vidjela sam bas sve, svijetlecu tockicu kako plovi unutra. Pa sam sad sva nikakva, ko da se nije ni desilo. Jedino sam vidjela da je endometrij ko spuzva, ananas cini cuda.

PUPOO 🤞🥰 kad je beta?

👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
    🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
    KBC Osijek
    6/21 TESE, dobiveni spermiji
    9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
    03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
    ⏯️

• RebekaB

Prijavi adminu

ziki80

Poz cure…
    Evo ja jutros vadila betu i sad na iglama do nalaza
    Jucer sam primjetila maaalu smeckastu flekicu na dnevnom a jutros neka kao smeckasta zilica…
    kasnije jos malo smeckastog pomjesano sa utricima pa me sad to brine …
    Jel ima jos koja da danas ceka betu te da li se kojoj od vas pojavljivalo tak smede a da je na kraju ispalo sve ok
    Hvala
    🤞🤞🤞

Ziki ja sutra vadim betu ako uopce ima smilsa jer su mi testove negativni zadnja 3 dana a mengu sam jucer trebala dobiti i valjda zbog utrica jos nisam.. nekad oni pomjere ciklus... ja se nadam da cu cim prije dobiti da se mogu ocistiti od stimulacije i za 3mj ispocetka.

(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
    -transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    -Gonal 300/Cetrotide
    Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.

Ruska1986

Broj poruka: 5086

Prijavi adminu

Tiinaa

moj ginekolog je jos na godisnjem… al danas zovem zamjenu 😊Posto sam imala ono smedarenje prije koji dan a danas i jucer nemm nikakvih mucnina pa neznam trebam li se zabrinuti 🤔🤔

Ma kakvi! Ne brini..Neko ima mucnine, neko nema, neko ima pa nestanu pa se opet vrate...Ne znaci nista  lose ako ih trenutno nemas, imas vremena... Bez brige 🙂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986

Broj poruka: 5086

Prijavi adminu

skoljka

Ja sam gotova sa fetom, vratili jednu mrvicu bc. Nekako sam bas bezveze, nisam vidjela nista jer ovaj sto je drzao uzv nije dobro nastimao, stisnuo. Kad ovog malca vracali vidjela sam bas sve, svijetlecu tockicu kako plovi unutra. Pa sam sad sva nikakva, ko da se nije ni desilo. Jedino sam vidjela da je endometrij ko spuzva, ananas cini cuda.

Ne tako otpisivat odmah ☝🏻☝🏻☝🏻😡😡😡 drzimo fige 🙏🏻🙏🏻🙂 papa beba... I previse 😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

skoljka

Broj poruka: 3346

Prijavi adminu

🌼TiKi🌼

Skoljka kad se pocinje davati biogaia? Drzim fige za mrvicu 🤞🤞

Moze od prvog dana

skoljka

Prijavi adminu

anchy321

skoljka

PUPOO 🤞🥰 kad je beta?

Za dva tjedna, ali dok vidim kako cu cerviks osjecati ranije onda i test napravim

skoljka

Prijavi adminu

Ruska1986

skoljka

Ne tako otpisivat odmah ☝🏻☝🏻☝🏻😡😡😡 drzimo fige 🙏🏻🙏🏻🙂 papa beba… I previse 😂

Ma super, bitno da papa i spava, i da je zdrava 🤗

• RebekaB

Prijavi adminu

Sad sam se malo zbunila.. mislila sam da je ful stimulacija ista sto i dugi protokol.. pikanje od 2 dana ciklusa do kraja ciklusa.. a vidim da se u dugom protokolu zene pikanju citav mjesec ili nesto nisam dobro shvatila? Moze objasnjenje.. Hvala 🤗

-transfer 18.5.
    31.5. Test negativan ❌
    -Gonal 300/Cetrotide

Rina89

Broj poruka: 300

Prijavi adminu

Anchy 👏👏👏za otvaranje teme. 
    Manemoj ajme, kakva dobra statistika. Oči su mi se napunile suzama od sreće da je toliko novih trudnica bilo. 🥰 
    Trecasreca i ja imam ovih dana i traženije bolove. Danas mi je 7+2.
    RebekaB jako mi je žao! 😞
    Samara neka vam današnji dan što prije prođe. Brzo ste kod kuće. 
    Miss_Ivy žao mi je što nećeš moći planirati dolazak na lakši način, ali nažalost tako to bude nakon stimuliranih postupaka. Teško je planirati FET u prvim mjesecima. Barem je i meni tako bilo jer ne budu mjesečnice redovite. Evo i Lindsay i druge žene su isto pisale. 
    Zigi žao mi je! Jako! 😞😟
    Skoljka sretno PUPO! 🤞🤞🤞🤞🤞🤞
    Leoni joj, znam kako ti je u iščekivanju UZV-a. 🤞🤞🤞🤞da je sve uredu i da čuješ lijepe vijesti! ❤️

👩‍💼32 🤵33 ➡️👰🤵 7 god.
    👩‍💼 endometrioza, satelit na 22.kromosomu, 🤵 sve OK
    Petrova, AMH 44,9
    1. 2/19 - 12 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    5/19 - FET 2 blastice, beta 0.0
    2. 10/19 - 13 OOCITA, hiper-hospitalizacija
    11/19 - FET 2 blastice, beta 0.3
    3. 9/20 - 11 OOCITA, 2 trodnevna, beta 4.1
    P. Škvorc, AMH 40
    4.4/21- 17 OOCITA, 1 blastica, 1.beta 470,4, 2. 1291,8, 6+3 UZV čula ❤️, 11+4 Nifty uredan

Izvan raspona! Odustani

Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.