Sad sam skuzila da sam i ja krivo upisana 😂
Nije prirodna trudnoća u mene, vec 2 ivf postupak😂😂
Evo ispravljam 🙈😅
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Ziki žao mi je..💟
Tia imala sam i ja takve simptome i evo me s dvije bebe u trbuhu. Iako je teško išta sa simptomima pretpostaviti, nadam se da ce i tebi donijeti isto!🤗
Meto slatki trbuščić 😊 i sad kad ga gledam, meni je toliki bio prije tjedan/dva. 🙈😅 👶🏻👶🏻
Women name i Malotele super da je sve dobro!🥰
👩29 🧔29
2 godine pokušavanja
👩Hiperprolaktemija, 2x1/2 bromergona dnevno, AMH 15,80 pmol/L; 🧔✔
1.IVF postupak: 3/2021, Petrova (Ovaleap 225+Cetrotide, Ovitrelle)
ET 28.3.-> 2xblastice vratili i 2xsmrzlića
🌻~PUPO~🌻
1.Beta 7.4.: 338,9 ; 2.Beta 9.4.: 637,6
UZV 20.4.(5tt+6): dvije GV i ŽV 👶🏻👶🏻🌻🌻
UZV 4.5. (7tt+6): ❤16mm i ❤15mm
UZV 1.6. (11tt+6): 👶🏻51mm i 👶🏻52mm
Due date 15.12. 👶🏻💝 & 👶🏻💙
Jaooo malo si me usrecila nadam se da Ce i kod mene tako da bude .... Prvi put se nisu primile ....
Jedva čekam da uradim betu da vidim da li su se primile . ♥️♥️♥️
5 godina smo u braku
Odemo na vto u aspiraciji dobiju 45 jajnih celija oplode se 6 i zamrznu se 6 u blastociste znaci po dvije zamrznute
Prvi put beta 0.1 nista…. Nisam se prvi put toliko nadala
Drugi pokusaj nadala sam se bas i ono beta manje od 2 . I bas sam tuzna .ostale su jos dvije zamrznute to cemo kraj jula pocetak avgusta . Inače imam 24 muz 25 godina . Ljubim vas sve i srecno onima koje cekaju betuu i koje su trudnice
Malotele da vidimo tvoj trbuh 🥰
Meni svi idu na zivce.. 😂.. dobila sam 3,5 kile, svi mi govore da sam debela i da sam se ubucila 🙄🙄🙄🙄
Valjda misle da mi je to ful fora slušati.. rekla sam odsad kad mi netko kaže ajmeeee debelaaa.. ja ću reći ajmeee i ti si isto debelaaaa... I vjerojatno ja ispasti nepristojna ali jbg 😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Potvrdujem svoj 1 neuspjeli ivf. Ne trebam vaditi betu. Idemo dalje krajem 7 ili 8mj. 💪
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Maloteleda vidimo tvoj trbuh 🥰
Meni svi idu na zivce.. 😂.. dobila sam 3,5 kile, svi mi govore da sam debela i da sam se ubucila 🙄🙄🙄🙄
Valjda misle da mi je to ful fora slušati.. rekla sam odsad kad mi netko kaže ajmeeee debelaaa.. ja ću reći ajmeee i ti si isto debelaaaa… I vjerojatno ja ispasti nepristojna ali jbg 😂
Hahahahaha 🤣🤣
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Manemoj tko su to svi? Jesu to ljudi koji te vole i govore to misleći da ćeš shvatiti da je to iz milja, ili su to ljudi s posla i prijateljice koje to možda nisu? Ljudi vole lupati pizdarije. Čuj ubucila se trudnica, a ne, mršavit će! 🙄 Kako ljudi vole komentirati tuđi izgled, baš živimo u sranjskom svijetu gdje su sve vrijednosti naopako! Btw. Još pizdim na sve koji seru po ekipi iz serije Friends kako izgledaju 17 godina nakon zadnje epizode. Zašto je izgled tako bitan? Joj, nije ni čudo da smo svi nesigurni, ma kako lijepo izgledali, kad nam se neki nedostižan standard perfekcije stalno nameće. 😤 Hahaha, sad sam ja popizdila s tobom.
Pravo zboris!
Ja sam cijeli zivot buca i naucila sam se prevladati neke drustveno nametnute komplekse. Tuzno da ljudi koji inace ne bi imali komplekse te komplekse dobiju zbog zapravo iskompleksiranog drustva. I onda ih oni moraju prevladavat umjesto ogranicenih umova koji ih stvaraju. Ako mi ova trudnoca bude isla u redu, mislim da cu bez problema biti bezobrazna ako krenu glupi komentari. Ljudi i njihovo zabadanje i popovanje... Manemoj ko ih sljivi, bitno je kako se osjecas, mislim da to iz njih samo progovara njihovo nezadovoljstvo, oni projiciraju svoje jebade
Sortiraj odgovore
Najstariji