Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    17. Lipanj 2021. 08:58

Ana26

Manemoj odlične vijesti! Raste bebač.
    Sanjich i Tess ja sam baš pitala u klinici jel mi vrijedi ista uputnica za FET i rekli su da moram novu. Čak sam i za muža morala novu i potvrdu od javnog bilježnika,znači sve kao da idemo ispočetka.
    Ne znam jel se FET onda broji kao novi postupak ili …?

Pa iskreno evo ne znam.. Nije mi jasno cemu nova uputnica kad prva vrijedi godinu dana i na njoj je nabrojan i fet i sve ostalo... Ja bi vam savjetovala raspitat se mozda hzzo nazvat ili poslat mail... Ili rodama koje se bore protiv privatnih klinika i njihovih muljaza.. Jer oni se itekako dobro naplate od hzzo pa tko zna sta kombiniraju.. Mozda je to i sve okej pa cete bit bit mirne 🍀🙏   cuvajte sve dokumente od klinike, tipa tess cuvaj papir gdje pise da di imala freeze all da nije doslo do transfera..
    Mozd ja panicarim al bolje bit siguran nego poslje rjesavat zavrzlame kolko postupaka je iskoristeno 

Tweety88🐞
    17. Lipanj 2021. 09:00

Manemoj super da je sve ok s bebicom, neka samo tako nastavi 🥰
    Ma2013 ❤❤❤❤🥳🥳🥳🥳
    Lindsay zao mi je sto moras cekati i sto ti se sve pomrdalo, 🤞🏻 da sto prije dobijes i krenes po svoju srecicu
    Tea ako je gornji test danasnji, ja vidim crticu. Normalno je da crta posvijetli kad se taj test osusi. Meni se cini da tamni tako da nemoj jos nista otpisivati. Drzim fige da beta bude dobra ❤

Sretno svimaa danas 🍀🤞🏻🍀🤞🏻🍀🤞🏻

💛🧡

ma2013 👣
    17. Lipanj 2021. 09:10

Tea također vidim na gornjem testu crticu, možda da još si sutra napraviš. Pošto bude to dva dana razmaka pa bi sutra mogla biti ljepša crtica. 🥰

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

Pupa
    17. Lipanj 2021. 09:13

Tea_0501

Cure dobro jutro. Evo sam ja nakon jučerašnjeg testa ponovila opet jutros. Znači danas mi je 10dpt (trodnevni osmostanični). Crta je na običnom svjetlu bila tamnija od one jučer ali mislim da ipak ništa ne znači jer nije dovoljno potamnila i s time da je sad nakon skoro 2 sata od pravljenja, da i nema, skroz je izblijedjela. Pričekat ću ponedjeljak za betu ali eto mislim da ništa od ovog puta

Ja vidim na ovom gornjem 🤞🤞🤞🤞🤞

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

Pupa
    17. Lipanj 2021. 09:14

ma2013 🌺🌺

anchy321

ma2013 🌺🌺

anchy321

Dobro jutro i sretno 🥰🤞
    Razigrana - 17.6 aspiracija
    Nikolina86 17.6 transfer
    Pami33tt dolazi dečkić- 17.6 pregled i CTG
    Roxy-6tt 17.6 UZV
    Lorena3009–7tt blizanci 17.6 UZV

Sretno cure danas. Čekamo lijepe vijesti. ❤️❤️🍀

Jesi piškila 🤭

Jesam 🙈🙈
    https://ibb.co/LZhxmxB

Wooow crta 😍

🙎‍♀️ 29 god. 🙎‍♂️ 37 god.
    MM - Fertil up
    Ja - elenatal, Crinone gel, lactogyn

9 / 2020 vanmaternična trudnoća
    6 / 2021 prirodni IVF

• ribic
    17. Lipanj 2021. 09:15

Ma2013

Ja sam ok. Sutra u bolnicu po tablete za ciscenje. Strah me bolova i cekam da to zavrsi. Al ok sam. Puno puno bolje nego sto sam mislila. Tuzna. Al ne mogu nista vratiti/promijeniti. 

💁‍♀️ 33 god (AMH 9.2)
    👦🏻 36 god (normo)
    Pokušavamo od 12/2019
    Vinogradska
    2 AIH (Femara) ❌
    4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
    9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
    Poliklinika IVF
    10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
    3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨‍👩‍👧‍👧

⭐ Miss_Ivy ⭐
    17. Lipanj 2021. 09:33

Cure sretno danas!
    ma2013 nit ce super beta sutra!! 
    Ribic nemam iskustva s tim, nadam se da u zivotu necu ni imati. Jako sam tuzna zbog tebe... Želim da ti sve brzo prođe i bezbolno, i da se brzo oporavis psihicki i fizicki. Mi smo tu za tebe! Vrlim 

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

Tweety88🐞
    17. Lipanj 2021. 09:35

ribic

Ma2013

Ja sam ok. Sutra u bolnicu po tablete za ciscenje. Strah me bolova i cekam da to zavrsi. Al ok sam. Puno puno bolje nego sto sam mislila. Tuzna. Al ne mogu nista vratiti/promijeniti.

Ribic ❤ drzi se 😔😔😔

💛🧡

17. Lipanj 2021. 09:37

Sanjich 👶

Ana26

Manemoj odlične vijesti! Raste bebač.
    Sanjich i Tess ja sam baš pitala u klinici jel mi vrijedi ista uputnica za FET i rekli su da moram novu. Čak sam i za muža morala novu i potvrdu od javnog bilježnika,znači sve kao da idemo ispočetka.
    Ne znam jel se FET onda broji kao novi postupak ili …?

Pa iskreno evo ne znam.. Nije mi jasno cemu nova uputnica kad prva vrijedi godinu dana i na njoj je nabrojan i fet i sve ostalo… Ja bi vam savjetovala raspitat se mozda hzzo nazvat ili poslat mail… Ili rodama koje se bore protiv privatnih klinika i njihovih muljaza.. Jer oni se itekako dobro naplate od hzzo pa tko zna sta kombiniraju.. Mozda je to i sve okej pa cete bit bit mirne 🍀🙏 cuvajte sve dokumente od klinike, tipa tess cuvaj papir gdje pise da di imala freeze all da nije doslo do transfera..
    Mozd ja panicarim al bolje bit siguran nego poslje rjesavat zavrzlame kolko postupaka je iskoristeno

Ja i Ana26  smo obadvije na VV I ja isto za FET moram imati novu uputnicu,onaj papir od javnog bilježnika i uputnicu za spremiogram
    I jedno x puta sam pitala za te postupke kako ih računaju,i objasnili su mi da svi ovi moji FET ovi idu pod stimulirani postupak od 9 mj
    A na nalazu uvik uredno piše što je radeno ,tako da nemoze biti zabune bar u našem slucaju..
    Sad za ostale klinike neznam..

ma2013 👣
    17. Lipanj 2021. 09:46

ribic

Ma2013

❤️
    Drži se, sve bude dobro. ❤️ I da sve izađe s tabletama. ❤️

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻‍💼-30 - IR
    TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
    1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
    ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
    FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.