Mene je danas med.sestra zvala da javim da je transfer u pon. Ne kazu koliko ih se oplodilo, ali sam drugim putevima uspjela saznati da su od 6js 3 bile za oplodnju i 3 su se oplodile. Al do pon ko zna 🙏Eeej kako si? Kako se osjećaš nakon punkcije? Boli li što?
Držim fige da u ponedjeljak budu sve tri 🤞🥰Sve je dobro proslo, bez anestezije, brzo i nije puno bolilo a onda navecer kad sam krenula sa utrogestanom suze plac i boluckanje.. najgore od svega mi je taj utrogestan. Danas sam ok, bolje.. hvala na pitanju… a valjda ce biti 3 do pon 😱 kad sw ono pije iso sport i zasto? Sve sam zaboravila
Ajde super. Baš mi je drago da je sve u redu prošlo s punkcijom, pročitala sam bila da si zadovoljna 😄
A znaaam, ali prodje sve. 😊 Znam da su neke pile odmah nakon transfera. Ja osobno nisam, on ti je meni zabranio ikakva gazirana i slatka pića,samo vodu. A i nisam imala pojma za taj iso sport dok nisam pročitala na forumu 🤣
Pitaj ju uponediljak Mariju. Ona će ti nakon transfera dati upute za ova dva tjedna što smiješ a što ne. 😊
Mene je danas med.sestra zvala da javim da je transfer u pon. Ne kazu koliko ih se oplodilo, ali sam drugim putevima uspjela saznati da su od 6js 3 bile za oplodnju i 3 su se oplodile. Al do pon ko zna 🙏Eeej kako si? Kako se osjećaš nakon punkcije? Boli li što?
Držim fige da u ponedjeljak budu sve tri 🤞🥰Sve je dobro proslo, bez anestezije, brzo i nije puno bolilo a onda navecer kad sam krenula sa utrogestanom suze plac i boluckanje.. najgore od svega mi je taj utrogestan. Danas sam ok, bolje.. hvala na pitanju… a valjda ce biti 3 do pon 😱 kad sw ono pije iso sport i zasto? Sve sam zaboravilaAjde super. Baš mi je drago da je sve u redu prošlo s punkcijom, pročitala sam bila da si zadovoljna 😄
A znaaam, ali prodje sve. 😊 Znam da su neke pile odmah nakon transfera. Ja osobno nisam, on ti je meni zabranio ikakva gazirana i slatka pića,samo vodu. A i nisam imala pojma za taj iso sport dok nisam pročitala na forumu 🤣
Pitaj ju uponediljak Mariju. Ona će ti nakon transfera dati upute za ova dva tjedna što smiješ a što ne. 😊
I meni je tako rekao bez teske hrane i bez gaziranog i slatkog. Ali danas junk food pojela bi sveeee i zidove 😂😂😂😂
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Rebeka mozes vec sad pit iso sport..ja sam pila litru dnevno..i jedi hranu bogatu proteinima..ja sam pila svaki dan i proteinski shake..to ti sve pomaze da se tijelo brze oporavi i spriječava tj ublažava hiper...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
RebekaB Hvala ti! I ja isto iz prikrajka dodatno gledam curke s nizim amh jer je to i moja dijagnoza. Super za 3 oplodene💪Embriolog mi je rekao da radim sve normalno, da idem radit ak mi uredski posao i da jedino ne idem u teretanu dizat utege😂 Ja sam i prosli put radila normalno i tako cu i sad. Necemo se seksat (iako jedan dr. veli moze, a drugi ne), necu radit kucanske poslove (da malo iskoristim priliku) i tipa necu u setnju uzbrdo (sto inace radim). Ostalo sve isto. I dodala 2 brazilska orascica dnevno i casu soka od nara - tak sam i prosli put. I pricam malcima sve kad negdje idemo 🙈
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
RebekaBHvala ti! I ja isto iz prikrajka dodatno gledam curke s nizim amh jer je to i moja dijagnoza. Super za 3 oplodene💪Embriolog mi je rekao da radim sve normalno, da idem radit ak mi uredski posao i da jedino ne idem u teretanu dizat utege😂 Ja sam i prosli put radila normalno i tako cu i sad. Necemo se seksat (iako jedan dr. veli moze, a drugi ne), necu radit kucanske poslove (da malo iskoristim priliku) i tipa necu u setnju uzbrdo (sto inace radim). Ostalo sve isto. I dodala 2 brazilska orascica dnevno i casu soka od nara - tak sam i prosli put. I pricam malcima sve kad negdje idemo 🙈
Hej, ne pišem više na forum i ne stignem baš ni čitati, ali danas sam ulovila tvoju priču i skroz mi je kul 🙈
.
Ja sam isto imala transfer trodnevnog embrija 6.11. prosle godine i prvu betu vadila 17.11. jer je 18.11., kada sam trebala, bio neradni.
.
Drzim ti fige da ti se ponovi moja situacija 🤞🏼🙂
.
Ja sam bila u Vinogradskoj.
Šesnica držim fige za betu. 🙏 Ja sam isto stalno gladna, pojela bih sad najveći sendvič, ali borim se sama sa sobom... Pa grickam paprike. 🤣
👩 31 - desni jajovod neprohodan, a lijevi slabo prohodan, AMH 24.5 pmol/L
🧔 37 - normozoospermija
*11/2021 - biokemijska
*3/2022 - 1. IVF - 4 🐧🐧🐧🐧*4/2022 FET 1🐧,➕
*12/2022 - stigao naš dečkić💙
Hej cure, ja radila ANA test i jako mi je visok titar.
Čini mi se da je netko ovdje napisao da ima lupus?
Mislim da ništa od mog FETa dok ne utvrdim šta mi je 😔 Idući tjedan idem kod imunologa pa ćemo vidjeti 🙏Koliki ti je nalaz?1:640😏
Moj je 1:320 Lupus ti se vidi po koži. Ništa sad napravi ENU da se vidi što je u pitanju. Gle bolje da smo i saznale da nešto nije ok, nego da vrijeme prolazi u neznanju. 😁🦾 Nadam se samo da postoji adekvatna terapija.
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Ribic, Rebeka…meni je sestra medicinska rekla, sve normalno, ali bez fizickog rada. I bez obzira na to, prva dva dana sam bila izbezumljena...u koji polozaj sjesti, u kojem spavati, koliko hodati...uuuf kad se sjetim, bas mi je bilo mucenje. Radim od kuce i setnje s psom su mi bas puno znacile, da izadem, smirim glavu...tako da sam nakon dva dana konacno prodisala i pocela se ponasat apsolutno normalno i slusat svoje tijelo. Ako sam osjetila umor, stala bi, zatezanje neko isto bih usporila.
I ne seksamo se...ali mi to nitko nije rekao da (ne)smijemo nego mi jednostavno nije to to 🤭 a dragi je isto malo usplahiren 😅
👩🦰 32 endometrioza jajnika, AMH 7.7, FSH 1.6 IU/L, LH 0.5 IU/L.👨🦱 44 Normo
IVF Petrova 6.10. menopur 150, gonal 150; 11.10. pergoveris 200, 20.10. aspiracija 6 oocita, 23.10. ET dva trodnevna, beta 13dnt 517, 16dnt 1853 🤩🤩🤩 15.11. UZV 5+5 GV+ŽV 🥰 6.12. UZV 8+5 imamo 💜 i veliki smo 2.2cm
Sortiraj odgovore
Najstariji