Anemona sto se tiće utrića i mene je peckalo..onda su cure rekle da izbacim dnevne uloške i da radije mjenjam stalno gaće da bude suho dolje...onda sam prakticirala jutarnje stavljat u krevetu pa bit malo bez gaća..onda se otuširala prije popodnevnih utrića i stavljala u kupaoni, kao i večernje...nakon tuširanja nogu na kadu i ubacim...ili onako u čučanj ili u krevetu isto...to mi je bilo najbolje...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
AnemonaJa nemam problema s utricima pa ne znam kak da ti pomognem. Nekad ih stojecki stavim, nekad lezecki - ovisi di sam tada (posao, doma i sl.).
RainbowHopeDrzim fige da su to THE simptomi 😂
MissIvyProbat cu izdrzat (kao prosli put) i ne piskiti na test do dana bete tj. tada sam dan prije. Al vidjet cemo kako ce me hitati u glavi. I hvala ❤️ Kako si ti?
Anci ❤️
Dobro sam, za 3 dana uzv pa cu vidjeti da li ce biti sto od transfera. Ali pijem ciklu i nadam se da mi tih par tableta estrofema nije zeznulo cijeli ciklus.
Onda ribic draga, uzivaj u tom osjecaju da si trudnica do bete, a beta neka ti to samo potvrdi!
Anemona odlične vijesti!! Drzim fige da se lijepo razvijaju dalje!

👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Hvala ti Rainbow, dobila sam od 200.
Zvali su nas iz bolnice, od 12 punktiranih folikula 7 je bilo zrelo, i 5 je oplođeno 😇😇😇😇😇🙏🙏🙏🙏🙏
Čekamo dalje
Odlično!!! Sad nek dalje nastave rasti 🍀🍀🍀 Jesu već rekli kad bi bio transfer?
Ja sam inače kupila platnene dnevne uloške pa njih stalno mijenjam, sličan princip ko Anči, ali lakše mi je ako sam negdje i ne moram sve skidati 🙈
Ribic ja ti isto tako pričam pa kad kažem mužu da se i on uključi, misli da sam luda, maksimum od njega je da pomazi bušu 😂 To je pravi PUPO duh i tak nastavi!
Tanja79 sretno!!! Nek se lijepo uhvate 💪
👩 1988 AMH 9,5 🧑 1982 Asthenozoospermia
4/21 Missed ab
10/21 ICSI ET 3-dnevni 💔, 12/2021 FET, 2/2022 FET 💔💔
3/2022 ICSI u prirodnom ciklusu, ET 2-dnevni 💔
4/2022 blagi stimulirani > AIH 💔
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
1/2025 + spontana trudnoća, Panorama ✅ 🩵
9/2025 stiglo nam još jedno 🌞
Ribic i Tanja, sretno!!!! 🤞🤞🤞🤞
Menge još nema, jučer opet dvije točkice smeđega. Već sam išla čitati može li se zatrudniti pod kontracepcijom. 🤦🤦 U jednom članku je pisalo ako se jave grčevi i bolne grudi da se napravi test. Mene sise bole danima, bradavice prije par dana nisam smjela dirnuti. Napravit ću sutra test pa zovem kliniku. Prije svakog postupka mene m zeza i ne dolazi i to mi samo kida živce. 😔
A tebi nije nitko rekao da je moguće da uopće nema krvarenja dok si pod kontracepcijom? Meni su to rekli i stvarno nije bilo prave menge... Opet napominjem da nisam popila karticu do kraja, ali svejedno...
Svakako napravi test, nadam se iznenađenju ☺️
4/21 Missed ab
5/2022 ICSI, ET 2 2-dnevna, 2 🐧🐧, 9 dpt +, beta 11 dpt: 237, 13 dpt: 686, 6+0 ❤️, Qualified ✅ 🩷, 2/2023 stiglo naše ☀️
11/2024 FET 💔
Hvala ti Rainbow, dobila sam od 200.
Zvali su nas iz bolnice, od 12 punktiranih folikula 7 je bilo zrelo, i 5 je oplođeno 😇😇😇😇😇🙏🙏🙏🙏🙏
Čekamo dalje
Odlično!!! Sad nek dalje nastave rasti 🍀🍀🍀 Jesu već rekli kad bi bio transfer?
Ja sam inače kupila platnene dnevne uloške pa njih stalno mijenjam, sličan princip ko Anči, ali lakše mi je ako sam negdje i ne moram sve skidati 🙈
Ribic ja ti isto tako pričam pa kad kažem mužu da se i on uključi, misli da sam luda, maksimum od njega je da pomazi bušu 😂 To je pravi PUPO duh i tak nastavi!
Tanja79 sretno!!! Nek se lijepo uhvate 💪
A dobro ja sam bila kući cijelo vrijeme oa sam mogla tako..ako sam negdje isla racunala sam da se vratim na vrijeme 😅
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
ribic baš me raznježio tvoj post! 🤗 Mi smo odmah naše bebice prozvali bebica B i bebica C jer su im to ocjene blastocista bile. Pričali smo s njima od 11/2020 do 05/2021 kad je konačno endometrij zadebljao dovoljno za FET, pričali smo da je B sigurno cura, a C dečko i da se nadamo da će nam skupa doći 🥰🥰 Govorili smo im da su te ocjene bezveze i da nek ne misle da su oni loše blastice jer nisu A, smišljavali smo im pjesmice i baš smo se sami sebi smijali kako smo ludi 😅 Rekli smo im da ako ipak tijela nisu dobra da će mama i tata raditi tijela koliko god treba dok ne budu dobra za njih i da neka nemaju pritisak da moraju odmah doći, da ih volimo i čekamo koliko treba.Jednostavno nam je tako bilo lakše provesti taj period između oplodnje i FET-a, i obitelji su nam se smijale kad smo im tako pričali, ali svi smo zajedno nekako mantrali za naše bebice B i C. I primili su se 🙌🏻 I sada kad smo u trećem tromjesečju ih još uvijek zovemo B i C i mislim da će tako ostati do kraja života kao interna obiteljska fora ❤💙 Jako vibram za tebe i tvoje mrve, samo im pričaj i smij se tome s mužem 🤗🤗 ❤❤🍀🍀

Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
ribicbaš me raznježio tvoj post! 🤗 Mi smo odmah naše bebice prozvali bebica B i bebica C jer su im to ocjene blastocista bile. Pričali smo s njima od 11/2020 do 05/2021 kad je konačno endometrij zadebljao dovoljno za FET, pričali smo da je B sigurno cura, a C dečko i da se nadamo da će nam skupa doći 🥰🥰 Govorili smo im da su te ocjene bezveze i da nek ne misle da su oni loše blastice jer nisu A, smišljavali smo im pjesmice i baš smo se sami sebi smijali kako smo ludi 😅 Rekli smo im da ako ipak tijela nisu dobra da će mama i tata raditi tijela koliko god treba dok ne budu dobra za njih i da neka nemaju pritisak da moraju odmah doći, da ih volimo i čekamo koliko treba.Jednostavno nam je tako bilo lakše provesti taj period između oplodnje i FET-a, i obitelji su nam se smijale kad smo im tako pričali, ali svi smo zajedno nekako mantrali za naše bebice B i C. I primili su se 🙌🏻 I sada kad smo u trećem tromjesečju ih još uvijek zovemo B i C i mislim da će tako ostati do kraja života kao interna obiteljska fora ❤💙 Jako vibram za tebe i tvoje mrve, samo im pričaj i smij se tome s mužem 🤗🤗❤❤🍀🍀
Ajmeee 😍😍 preslatkoooo ❤️💙
Kako si ti? Još malo i stizu 🤭
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
KBC Osijek
⏯️
ribicbaš me raznježio tvoj post! 🤗 Mi smo odmah naše bebice prozvali bebica B i bebica C jer su im to ocjene blastocista bile. Pričali smo s njima od 11/2020 do 05/2021 kad je konačno endometrij zadebljao dovoljno za FET, pričali smo da je B sigurno cura, a C dečko i da se nadamo da će nam skupa doći 🥰🥰 Govorili smo im da su te ocjene bezveze i da nek ne misle da su oni loše blastice jer nisu A, smišljavali smo im pjesmice i baš smo se sami sebi smijali kako smo ludi 😅 Rekli smo im da ako ipak tijela nisu dobra da će mama i tata raditi tijela koliko god treba dok ne budu dobra za njih i da neka nemaju pritisak da moraju odmah doći, da ih volimo i čekamo koliko treba.Jednostavno nam je tako bilo lakše provesti taj period između oplodnje i FET-a, i obitelji su nam se smijale kad smo im tako pričali, ali svi smo zajedno nekako mantrali za naše bebice B i C. I primili su se 🙌🏻 I sada kad smo u trećem tromjesečju ih još uvijek zovemo B i C i mislim da će tako ostati do kraja života kao interna obiteljska fora ❤💙 Jako vibram za tebe i tvoje mrve, samo im pričaj i smij se tome s mužem 🤗🤗❤❤🍀🍀
Ovo je predivno ❤️❤️❤️
4/21 Missed ab
11/2024 FET 💔
Ajme meni još samo 77 dana? 😱
Kud vrijeme leti? 🙈🙈

🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Anči, Rainbow_Hope, ma2013 nama proletilo vrijeme, stvarno! S tim da računamo da neće biti 77 dana do ful termina već ipak negdje oko Božića pošto su blizanci tako da je točnije oko 40-50 dana 🙈 One mučnine na početku su mi se vukle kao vječnost, ali nakon njih je vrijeme projurilo. Ja sam super, još radim 2 tjedna pa porodiljni, dobila 13kg - bebice svaka ima već oko kilu i pol i baš su 🐷🐷 Sve smo spremili i sad samo čekamo da stignu naše buhtlice 😘😘 Čitam vas koliko stignem od posla, ali nadoknadit ću kad odem na porodiljni, sretno svima ❤

Ja 1991., PCO, trombofilija
MM 1992., teški OAT
1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji