Potpomognuta oplodnja vol. 6

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Kacusha
    22. Listopad 2021. 08:23

Joka95

Kacusha danas je 10 dnt? Jos postoji opcija implantacijskog kasnog🤞🤞
    Arnoldica zeljno iscekujemo🤞🤞🤞🥰❤🥰

Joka kad ces ti test? 😊 Pa evo nada umire posljednja, da 10dnt.

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Joka95
    22. Listopad 2021. 08:26

Kacusha🍁🍂

Joka95

Kacusha danas je 10 dnt? Jos postoji opcija implantacijskog kasnog🤞🤞
    Arnoldica zeljno iscekujemo🤞🤞🤞🥰❤🥰

Joka kad ces ti test? 😊 Pa evo nada umire posljednja, da 10dnt.

Test ti je bio savrsrno pozitivan! Iskreno se nadam da je implantacijsko🤞🤞🤞 
    A ja primila brevactid prije 2 dana. Nista prije srijede ne mogu🙈

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

iris_iris
    22. Listopad 2021. 08:44

Nikitta

Magnolia da,trojilasam između Italije, Francuske i Rumunjske, sve top centri za endometriozu. Hvala ti! Pusa tebi i bebanu. 🥰
    Iris_iris obišla si u MPO svijetu sve doktore kao i ja, (sve koje si nabrojala osim Grbavca, a i još sam imala postupke kod Pavičić Baldani i konzultacije kod Alebića), uz naravno još 10 ginekologa koje sam ja obilazila u periodu 2007 (kad su mi se javili prvi jači simptomi) do 2013.
    Da, kontaktirala sam Joerg Keckstein ordinaciju i ugovorila pregled u Villachu u 11/2019. i tamo doživjela šok potpune dijagnoze i olakšanje što napokon razgovaram sa stručnjakom. Bilo je to intenzivnih sat i pol, dva da sam narednih 3-4h vožnje nazad plakala zbog svega što sam čula, prošla i zbog svega što me tek čeka. Od tad kontempliram operaciju, jer isprva nisam htjela resekciju crijeva, dok nisam imala još jedan užasan endo napad u 06/2020 i onda sam prelomila. Od tad čekam zahvat i na kraju ne idem kod njega, jer jbg, sudbina, life, shit? 🙈 Uglavnom, možeš kod nas na pregled kod prof. Barišića. On je s Kecksteinom radio 4 godine u Austriji i sad je nazad u Petrovoj. Postoje žene koje nemaju bolove, a imaju znantno proširenu bolest, stvar je da te lezije i žarišta ne dodiruju živce, i zato nema boli, ali to je puno rijeđa opcija. Ako hoćeš, čujemo se na mail, pa ti dam neke kontakte, imaju i opcije vani. Jako dobre opcije. 😘

Hehe, bila sam i kod Pavicic Baldani na konzultacijama, ali mi nije radila UZV, pa je nisam napisala jer nije komentirala situaciju endometriom/dermoid, a mislim si ovih dana da obidjem jos i Alebica 😅 svaki od njih ima svoju neku teoriju, pa sam ih odlucila sve obic i sve probat da znam da sam dala sve od sebe. S obzirom na moj amh, nece to sve trajati jos godinama. Godinu, dvije max. 
    Mozemo se cuti oko dodatnih info 😘 

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

iris_iris
    22. Listopad 2021. 08:47

Magnoli.ja

iris_iris

Magnoli.ja

Ne znam kod kojih liječnika si bila, ali mozda ti ne bi bilo loše snimiti zdjelicu da otkriješ o čemu se radi. Ako je dermoid i ako je tako mali on se nikako ne dira, jer vise stete ce ti napraviti operacija nego da on stoji takav kakav je, druga stvar je ako krene rasti… Uglavnom glavna info o dermoidima ili teratomima koju sam saznala od svih tih pustih lijecnika je da su bezazlene dok su male, da ih se tesko otkriva na uzv, pogotovo lijecnici koji nisu specijalizirani za ciste.
    Nikitta, Francuska na kraju? Sretno!!

Hvala ti na info! Bila sam kod doc Čorića i dr Gregov u Petrovoj zasad, barem što se endometrioze tiče. A inače, kod dr. Radončića, dr. Lučingera, dr. Grbavca, dr. Luetić-Tikvica.

I još, dermoidi nisu vezani isključivo za jajnike. Mogu izrasti bilo gdje na tijelu, a najopasniji su kada rastu na mozgu, jako bezazleni a jako dosadni uglavnom. Sastav dermoida su masno tkivo, koža, kosa, zubi….. bljak…. zato se i zovu DERMOidi, jer im je sastav koža. Mislim da bi ti najpametnije bilo snimiti zdjelicu. Ako se radi samo o njima i ako nema endometrioze, stimulacija ti nece škoditi.

Znam, znam, zato kod mene i sumnjaju na dermoid jer kao da se vide zubići i raznolik sastav. Hvala ti na savjetima 🤗😘

MOI:35g., endometrioza?/dermoid?, naznake adenomioze, nizak AMH
    MM: blaga asthenozoo
    MPO od 7/20
    10xIVF + 1xprekinut postupak zbog loše reakcije
    6xET - beta 0,
    3xneg. aspiracija,
    1xIVF>IUI popucali folikuli - beta 0
    iris676.iris@gmail.com

Roxy ✨
    22. Listopad 2021. 08:53

Kacuscha navijam da su to samo ostatci od implantacije. 🍀🙏 Jesi radila i danas test? 

Arnoldica 🌸 🤞 da bude beta za 10 ☺️

💃35( sve ok) 🕺 33normo.
    1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
    2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
    3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
    Poliklinika CITO:
    4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
    ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
    5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
    6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
    7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
    8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
    9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
    10. FET 03/25. 1blastica ❌️

Rita89
    22. Listopad 2021. 09:03

Pozdrav, cure! Nova sam ovdje. Prije dva dana sam imala 7. transfer (Fet 2 blastice). Po prvi put sam uz terapiju utrogestanom i estrofemom dobila decortin, andol i brevactid 1500 (na dan transfera i nakon 4 dana). Jasno mi je da je andol za prokrvljenost. Jasno mi je da je decortin kortikosteroid. Ako sam dobro upućena kortikosteroidi smanjuju imunitet da bi tijelo primilo plod. Ali mi nikako nije jasno za što je brevactid nakon transfera? Kako on utječe na implantaciju? 

1.IVF - 6 blastica, ET jednog zametka - beta 0
    1. Fet jednog zametka - beta 0
    2. FET jednog zametka - beta 0
    3.FET jednog zametka - beta 0 (ostale dvije blastice zajedno smrznute)
    2.IVF- blaga simulacija - transfer jednog trodnevnog - beta 0
    3.IVF - transfer dva četverodnevna - beta 0
    4. Fet dvije blastice iz 1.postupka - beta 0
    4 IVF - 4 blastice.. Et 1 blastice, beta 0
    5.FET 1 blastice u prirodnom ciklusu 🤰

Kacusha
    22. Listopad 2021. 09:14

Cure stigli su mi i nalazi ANE, koja je pozitivna. Sad ide daljnja analiza kod reumatologa i hematologa. Eto osjecaj je bio dobar. 😐 Pa ako dugo ne uspijeva probajte to provjeriti. 😘

👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈

Kacusha
    22. Listopad 2021. 09:15

Roxy ujutro cu, da bude razmak 48 sati. Joka sretno u srijedu 🌈

👨‍🦰 Oligo-normo

Joka95
    22. Listopad 2021. 09:27

Kacusha tocno cu i ja izvadit! Nadam se da lijecenje nece dugo trajat... 🥺 
    Hvala ti! 🥰 Nadam se da ce tvoj i sutra bit pluscina🤞🥰

👩‍🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
    👦 -43, zdrav ko dren
    Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
    Kbc Split :
    1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
    2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
    1/25- 1.FET beta 👎
    Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷

⭐ Miss_Ivy ⭐
    22. Listopad 2021. 09:32

Nikitta dobro si zapamtila, ali mi smo se vratili na kraju doma, i neizmjerno sam sretna i zahvalna zbog toga. Dom je dom 💓 a da ne govorim koliko je lakse ici tu u postupak. Eto ako ce ti ikad zatrebati hitno hitno, imam 
    Arnoldica pa tko ce cekati do 3!!!
    Kacusha drzim fige da stane!
    Roxy kako si nam ti?

👩 40 👨 39
    *11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
    *02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.