Joka95 sretno!🤞
Petra30 🤞❤🤞❤ Sve bude dobro😊
Arnoldica sretno☘
Anči ne pišu doze na početnoj strani, Q10 600mg, Melatonon 3-6mg. Čini mi se da si napisala da piješ 50mg, to se netko zabunio ako te tako savjetovao...Iako je već puno puta bila o tome riječ ovdje, samo ti to ubaci u novu temu🤓
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Joka95 sretno!🤞
Petra30🤞❤🤞❤ Sve bude dobro😊
Arnoldica sretno☘
Ančine pišu doze na početnoj strani, Q10 600mg, Melatonon 3-6mg. Čini mi se da si napisala da piješ 50mg, to se netko zabunio ako te tako savjetovao…Iako je već puno puta bila o tome riječ ovdje, samo ti to ubaci u novu temu🤓
Upisano pa ću upisat..ne ne ja pijem dnevno 4 od 50 mg 😂 jer nisam našla jače kad sam krenula pit... 😂
Oće bit za black friday popusti na iherbu 😂😂😂 nedavno sam lovila akcije za sminku i robu, a sad hvatam suplimente na akciji 😂😂😂
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Mila-Milica žao mi je😨, a da probaš s nekim običnim testom? Uopće ne znam koliko je taj digitalac osjetljiv?
Hrabrica pa beta će biti top😊
Juricka meni tvoji simptomi zvuče obećavajuće☘😊☘😊 I ne mogu vjerovati da sam ti zaboravila napisati da sam išla piškiti svakih sat vremena, to je definitivno bio pravi simptom🥰
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
Aurora to i ja, samo nažalost cijeli život tako piškim. još malo 4 dana pa ću i ja piškiti na test 🤞🏻
JA: 40godina/ amh 4.96 / fsh 10.9/ ovulacije uredne/ jedna trudnoća, spontana, uredno iznešena/ dijete 6 god/ tempirani odnosi 10 mj/ nema dijagnoze al se ni ne prima
mm: savršeni nalazi
8/21: 20 dana antibaby/enolva/prazni folikul
10/21: letrozol 5 dana/1 folikul/1 jajna/1 zametak/beta 0
11/21 prirodan ciklus/1 folikul/1 jajna/neuspjela oplodnja
Aurorato i ja, samo nažalost cijeli život tako piškim. još malo 4 dana pa ću i ja piškiti na test 🤞🏻
I ja, jer imam malo spušteni mjehur, ali ovo je bilo baš extra.😆
Meni Srbi imaju tako savršen naziv za MPO, razumljiv i kraći nego ovo naše igranje rječnikom: vantjelesna oplodnja. 🔝.
mila milica jako mi je žao, jesi imala kakve simptome?
A ne znam više ni sama jesu li to bili smoptomi ili ne. Pra dana poslije transfera intenzivno i kratkotrajno živanje u donjem dijelu trbuhu. Jedan dsn mi je kao vila mučnina al ništa pretjerano. Prije dva dana iscjedak od utrogestana i u njemu kao neke male smeđe žilice, i to samo taj dan i taj put, poslije ništa. Ponadala sam se to je to. Jutros test pokazao minus. Dušu sam isplakala jer sam se baš ponadala, al iustinu. U srijedu vadim betu pa čekam mengu. Koristit ću terapiju još ta dva dana.
Jedina sreća u nesreći je što imam zamrznutu još jednu blasticu odlične kvalitete. Pa u nju polažem sve nade. 🙏 Budući da mi treći fet (treća sreća) ipak nije bio uspješan.
Nego, zanima me nakon koliko ciklusa mogu opet krenuti s pripremama za fet? U prijašnjim postupcima sam pauzirala svojom voljom po 6-9 mj. A sada ne želim toliko pauze. Pretpostavljam da ne mogu sad odmah s ovom menstruacijom (sad kad prokrvarim za dva, tri dana), ali na onoj u studenom bih mogla?! Ili da čekam siječanj pa odmorim i dušu i tijelo budući da mi je fet bio u stimuliranom postupku?
Hvala puno!!!
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
Anči da ti odg za lak ako vec neko nije, prilikom bilo kakve intervencije u sali mora se skinuti ne zato sto je stetan nesto vec zato sto po promjeni boje nokta anesteziolog/ bilo koji doktor moze vidjeti da opada nivo kiseonika, prvi znaci su kad malo pomodre nokti pa krenu ka nekoj ljubicastoj boji, to doktor zna i to gleda zato se ja licno ne bih usudila da ga imam jer jako je bitno da mu je taj dio ‘dostupan’ i pregledan! A mislim da taj jedan dan svako moze bez laka na noktima jer vjeruj da to nema veze za pricama o stetnosti nego samo zato sto je strucnim licima bitno taj dio da vide a naravno da ima zena koje to tako ne shvate ili ih to puno ne zanima 😉
Nije to samo zbog toga vec prilikom ne daj Bože komplikacija, na prst ti stavljaju oksimetar koji mjeri nivo zasicenosti kisika u krvi koji ne radi (senzor ne ocitava) ako imas lak ili gel na noktima (izuzev prozirnog laka na cist nokat). Isti uređaj se stavlja prilikom svakog operacijskog zahvata.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
mila milica ma možeš odmah, moja frendica je imala et s 3 blasice, nisu se primile, i 14 dana kasnije (doslovno) fet s 3. te tri su se sve tri primile. 🤞🏻
JA: 40godina/ amh 4.96 / fsh 10.9/ ovulacije uredne/ jedna trudnoća, spontana, uredno iznešena/ dijete 6 god/ tempirani odnosi 10 mj/ nema dijagnoze al se ni ne prima
mm: savršeni nalazi
8/21: 20 dana antibaby/enolva/prazni folikul
10/21: letrozol 5 dana/1 folikul/1 jajna/1 zametak/beta 0
11/21 prirodan ciklus/1 folikul/1 jajna/neuspjela oplodnja
mila milica jako mi je žao, jesi imala kakve simptome?
A ne znam više ni sama jesu li to bili smoptomi ili ne. Pra dana poslije transfera intenzivno i kratkotrajno živanje u donjem dijelu trbuhu. Jedan dsn mi je kao vila mučnina al ništa pretjerano. Prije dva dana iscjedak od utrogestana i u njemu kao neke male smeđe žilice, i to samo taj dan i taj put, poslije ništa. Ponadala sam se to je to. Jutros test pokazao minus. Dušu sam isplakala jer sam se baš ponadala, al iustinu. U srijedu vadim betu pa čekam mengu. Koristit ću terapiju još ta dva dana.
Jedina sreća u nesreći je što imam zamrznutu još jednu blasticu odlične kvalitete. Pa u nju polažem sve nade. 🙏 Budući da mi treći fet (treća sreća) ipak nije bio uspješan.
Nego, zanima me nakon koliko ciklusa mogu opet krenuti s pripremama za fet? U prijašnjim postupcima sam pauzirala svojom voljom po 6-9 mj. A sada ne želim toliko pauze. Pretpostavljam da ne mogu sad odmah s ovom menstruacijom (sad kad prokrvarim za dva, tri dana), ali na onoj u studenom bih mogla?! Ili da čekam siječanj pa odmorim i dušu i tijelo budući da mi je fet bio u stimuliranom postupku?
Hvala puno!!!
Ja zbilja iskustva nemam.. ali znam da sam negdje čitala da se ne mora čekati..nego odmah s idućom M ići.. da tijelo zna dobro reagirati jer je već nafilano s hormonima..
Budu cure koje imaju više iskustva dale konkretne informacije..
1999 ♥️
2006♥️
Pokušaji za 3 sreću 🤞🤞
5/22 IVF Sv.Duh ET dvodnevni, BETA 0
8/22 IVF Sv.Duh - 25.8. ET 2x osmostanični 7.9. Beta 0
Anči da ti odg za lak ako vec neko nije, prilikom bilo kakve intervencije u sali mora se skinuti ne zato sto je stetan nesto vec zato sto po promjeni boje nokta anesteziolog/ bilo koji doktor moze vidjeti da opada nivo kiseonika, prvi znaci su kad malo pomodre nokti pa krenu ka nekoj ljubicastoj boji, to doktor zna i to gleda zato se ja licno ne bih usudila da ga imam jer jako je bitno da mu je taj dio ‘dostupan’ i pregledan! A mislim da taj jedan dan svako moze bez laka na noktima jer vjeruj da to nema veze za pricama o stetnosti nego samo zato sto je strucnim licima bitno taj dio da vide a naravno da ima zena koje to tako ne shvate ili ih to puno ne zanima 😉
Nije to samo zbog toga vec prilikom ne daj Bože komplikacija, na prst ti stavljaju oksimetar koji mjeri nivo zasicenosti kisika u krvi koji ne radi (senzor ne ocitava) ako imas lak ili gel na noktima (izuzev prozirnog laka na cist nokat). Isti uređaj se stavlja prilikom svakog operacijskog zahvata.
E pa da to me najvise zanimalo jer sam to negdje pročitala...a kako mi u Osijeku uvijek idemo pod totalnu anesteziju mislim da bi to smetalo..
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji