Ja sam vratila jednog trodnevnog. Odmah su me digli nakon tramsfera i cak ni s uzv nisu pogledali da li je na ok mjestu. Nisam mirovala. Normalna setnja i sve al tipa nisam cistila i penjala se i sl. I primilo se. Ok, jbg, zbog drugih stvari nije ok zavrsilo al primilo se.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Pitanje, upravo trazim neki recept kako se rijesiti ciste po kratkom postupku, imam 2 a svaki cas ce novi ciklus i da bi u njega usla mirne glave i uopce da povecam sansu za terapiju te ciste trebaju puknut a poprilicno su velike i nista od punkcije. Dali netko zna provjereni recept ili sto raditi da ih se rijesim cim prije! Hvalaaaa do neba zenske 🤗🤗🤗
👱♀️ 84- AMH 4.5 👦 80 sve ok. Pokusavamo 2g.
(Split) ~1x ivf polu stimulirani/femara od 2-6d/menopur + ovaleap i orgalutran. 2 folikula. 15.5. punkcija 1js
-transfer 18.5.
31.5. Test negativan ❌
Novi postupak 10/21 dr.Lucinger 🤞
-Gonal 300/Cetrotide
-6js/3 oplodene, jedna odustala
-8.11 treci dan 2vracene -8stanicne ❌
Novi postupak 7/22 Petrova.. pergoveris 150iu/gonal 150iu + orgalutran/ovulacija prije punkcije.
Marimare i Anchy tandem ste samo takav! Nek ih se sto vise oplodi! Drzim fige! 🤞🤞🙏🙏🥰😍😍
Meni sutra transfer. Cekam upute,samo mi je sestra Luca porukom javila🙈
Jeli vas ima koliko treci dan da je vraceno? I savjeti kakvi su vam prije i poslije transfera? 🙈
Ja sam vratila 2 trodnevna al se nije primilo…vidim da imamo slican amh..inace sam od punkcije dok mi nije stigla m skroz mirovala, bila na g.o..al sad ovaj put necu bas skroz lezati i mirovati jer mislim da to nema veze..i ono sto sam saznala je da bi na transferu trebalo odlezat neko vrijeme, a ne ko na pokretnoj traci, tad to nisam znala, niti mi je ko rekao da bih malo trebala odlezat..ja se nakon transfera odmah digla jer je bilo jos zenica sa transferima..ono..next please
Ja sam se isto odmah digla jer su mi tako rekli kao i da se ponašam skroz normalno. Tako da sam nakon sto sam smazala krumpiriće malo odmarala malo šetala.. i na kraju obavila i kratki šoping!! 🙈 Treba raditi što te opušta jel ..😁 sljedeći dan sam baš dosta šetala i stala i odmarala kad mi je bilo previše.. 10 dana nakon transfera smo vidjeli plus.. tako da se primilo..;)
Pokušavamo od 09/2019.
2x missed ab 8 i 6tj (2020)
09/21- beta 245❤️
0.4 ml heparin 💉➡️ 25.tj. 0.6 ml
05/2022 👶🌸💓
Sve ce to bit super! 🤞🥰❤
Mene malo trta 🙈 rekli su mi da su zasad dvi i da su dobre kvalitete pa cemo vidit nadam se da je tako🙈
Perlla amh mi je kritican,pogotovo za moje mlade godine. Sta je tu je. Sva sreca da sam naisla na dr. P stvarno je i odlican i pristupacan prema meni. Nadam se da nece mene odma dizat jer do sad je usluga fantasticna bila.
I s obzirom na moje stanje i da mi je 2. Ivf i s ovim postignicem sam prezadovolja jer su me u prvom postupku one prazne jajne stanice ubile psihicki,sad me najvise bilo strah toga. Boze podrzi da se zadrzi. Cekamo i ja i muz ovo ko ozeblo sunce. Znate i same sta da vam kazem🤞❤🤰
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Marimare i Anchy tandem ste samo takav! Nek ih se sto vise oplodi! Drzim fige! 🤞🤞🙏🙏🥰😍😍
Meni sutra transfer. Cekam upute,samo mi je sestra Luca porukom javila🙈
Jeli vas ima koliko treci dan da je vraceno? I savjeti kakvi su vam prije i poslije transfera? 🙈
Ja sam vratila 2 trodnevna al se nije primilo…vidim da imamo slican amh..inace sam od punkcije dok mi nije stigla m skroz mirovala, bila na g.o..al sad ovaj put necu bas skroz lezati i mirovati jer mislim da to nema veze..i ono sto sam saznala je da bi na transferu trebalo odlezat neko vrijeme, a ne ko na pokretnoj traci, tad to nisam znala, niti mi je ko rekao da bih malo trebala odlezat..ja se nakon transfera odmah digla jer je bilo jos zenica sa transferima..ono..next please
Ja sam se isto odmah digla jer su mi tako rekli kao i da se ponašam skroz normalno. Tako da sam nakon sto sam smazala krumpiriće malo odmarala malo šetala.. i na kraju obavila i kratki šoping!! 🙈 Treba raditi što te opušta jel ..😁 sljedeći dan sam baš dosta šetala i stala i odmarala kad mi je bilo previše.. 10 dana nakon transfera smo vidjeli plus.. tako da se primilo..;)
U potpunosti se slazem. Kako bi rekli stari trudnoca nije bolest🙈
Opustiti se sto je vise moguce! Zen❤🤞
👦 -43, zdrav ko dren
Kbc Split :
1/25- 1.FET beta 👎
Pitanje, upravo trazim neki recept kako se rijesiti ciste po kratkom postupku, imam 2 a svaki cas ce novi ciklus i da bi u njega usla mirne glave i uopce da povecam sansu za terapiju te ciste trebaju puknut a poprilicno su velike i nista od punkcije. Dali netko zna provjereni recept ili sto raditi da ih se rijesim cim prije! Hvalaaaa do neba zenske 🤗🤗🤗
Ja imam endo i dosta mi se smanjila u misec dana od cajeva vrkute i stolisnika. A takoder ti mogu preporucit med i cuvarkucu. Probaj 🤞😬❤👌
👦 -43, zdrav ko dren
Kbc Split :
1/25- 1.FET beta 👎
Napokon je narastao folikul i zakazan mi je transfer za ponedjeljak, 20.9. Ima li još koja cura taj dan transfer da se pratimo? 😊😊
👱🏻♀️ 32, neprohodni jajovodi, PCOS, inzulinska rezistencija, AMH 26, FSH 6.5, LH 4.4.
👨🏻🦲 41, sve ok
05/2020: heterotopična trudnoća, 6.tt spontani.
07/2021: 1. IVF (Suprecur, Gonal 225 IU, Ovitrelle): 8 zrelih jajašca, 7 oplođenih, 5 blastica, 2 vraćene - biokemijska 🥺
09/2021: 1. FET 2 blastice 🙏
6 dnt: ➕ 9 dnt: 435 🥳 11 dnt: 835 🙏 15 dnt: 3695 🥰
1.UZV (6+2): imamo 2 srčeka ❤❤🙏🙏
Napokon je narastao folikul i zakazan mi je transfer za ponedjeljak, 20.9. Ima li još koja cura taj dan transfer da se pratimo? 😊😊
Jupiii 🥳🥳 meni je vjerovatno 18.9 ako bude sve uredu..to je blizu 🤭
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
https://ibb.co/K0jcNn7
Nisam imala problema sa cistama, možda i jesam ali nikad za to nisam saznala. Sve u svemu zalipila sam ti sliku iz jedne knjige prirodnih lijekova. Pa mozda ti se sta svidi od toga i odlucis probati 😊
💃35( sve ok) 🕺 33normo.
1. IVF 02/21.( Gonal F, Fyremadel, Ovitrelle, Brevactid. 7js 6 oplodjenih. 2 trodnevne vracene.❌ 4 🐧.
2.FET/20.05.21. 2 dvodnevna-missed ab.💔
3.FET/09.10.21. 2 dvodnevna ❌
Poliklinika CITO:
4. IVF 07/22. 8js➡️ 6 bc
ET. 02/08/22. 2 blastice ❌
5.FET(stimulirani) 01/23 🐧🐧❌
6.FET(stimulirani)07/23 otkazan transfer ❌
7.FET(prirodni) 08/23 🐧🐧❌
8. IVF(dugi protokol) 7 js➡️5 bc 🐧 freeze all
9. FET 01/25. 1 blastica ❌️
10. FET 03/25. 1blastica ❌️
Jupiii 🥳🥳 meni je vjerovatno 18.9 ako bude sve uredu..to je blizu 🤭
Taman cu pratiti sve tvoje simptome i trazit ih kod sebe 2 dana kasnije 🤭 jel te manje boli?
👱🏻♀️ 32, neprohodni jajovodi, PCOS, inzulinska rezistencija, AMH 26, FSH 6.5, LH 4.4.
👨🏻🦲 41, sve ok
05/2020: heterotopična trudnoća, 6.tt spontani.
07/2021: 1. IVF (Suprecur, Gonal 225 IU, Ovitrelle): 8 zrelih jajašca, 7 oplođenih, 5 blastica, 2 vraćene - biokemijska 🥺
09/2021: 1. FET 2 blastice 🙏
6 dnt: ➕ 9 dnt: 435 🥳 11 dnt: 835 🙏 15 dnt: 3695 🥰
1.UZV (6+2): imamo 2 srčeka ❤❤🙏🙏
Sortiraj odgovore
Najstariji