Marimare i Anchy Super i da ih se sto vise oplodi?
Perlla Ako moze info gdje si privatno preko hzzo-a u prirodnom ciklusu? I da, mozes traziti uputnicu ginica ili opcu praksu. Imas pravo na to tj. da je free.
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Marimare i Anchy tandem ste samo takav! Nek ih se sto vise oplodi! Drzim fige! 🤞🤞🙏🙏🥰😍😍
Meni sutra transfer. Cekam upute,samo mi je sestra Luca porukom javila🙈
Jeli vas ima koliko treci dan da je vraceno? I savjeti kakvi su vam prije i poslije transfera? 🙈
👩🦰 - 30, AMH 5.5 ,endometrioza l.jajnika,MTHFR 🧬
👦 -43, zdrav ko dren
Poliklinika CITO - 2021./2022. 4 postupka, 3ET ❌️❌️❌️
Kbc Split :
1.04/23- ET 1 🍀- biokemijska trudnoća 💔
2.ET 3/24 - beta 👎,2 ❄️❄️
1/25- 1.FET beta 👎
Vjeruj, i sve što treba doći, doći će ... 🩷
Mariamare waaau drzim nam fige i dalje da se pratimo 🤞🤞🤞
Ja sam još u bolnici...bas mi je anestezija loše sjela ne mogu se nikako ustat odma mi zuji u ušima i obljeva me znoj....
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Hvala cure..samo da vam se javim imamo 9 jajnih stanica..sad samo trebamo i toliko spermija 🙏🙏
Pa ja ne mogu vjerovati!
I ja imam 9 jajnih stanica. Ludo koliko se pratimo!
Meni sve proslo bez ikakva problema, bilo mi je prezabavno, preimpaticno osoblje, super prosla anestezija, jako ugodno buđenje.
I jos 9 🍳🍳.
Ako nekoga zanima iskustvo kod Alebica, pisem:
Imas svoj termin, rijetko kad se nesto malo pomakne (citaj max 20min ako je nekome punkcija) . Sestra Barbara je najbolja ikad, mozes je zvati na telefon, sve objasnjava, ima strpljenja. Klinika je onako kako bi i trrbalo biti, fino mirno cisto.
Jako se pazi na to da si ipak osjetljiv i nikakav i da je to jedno tesko razdoblje.
Na sve dobijes odgovor, nisi na traci.
E sad, bila i kod Lucingera, vise puta.
Uzasno simpatican, iskren, veseo doktor.
ALI ta razina ludila u cekaonici, guzve, kasnjenja (jednom 2x poslana “piti kavu” jer ima zena na punkciji).
Minimalno 2h tamo gubila; usred radnog vremena, pa uzasno simapticna biologinja koja na sred hodnika cita nalaze spermiograma i na glas predlaze sta bismo trebali.
Meni je to, kao para s osjetljivim problemom, plus zaposlene osobe koja mora funkcionirati i za ovu fazu zivota - jednostavno NE.
Marimare i Anchy, predobro!! Nadam se da ce sto vise oploditi 🤞🤞🤞
👱🏻♀️ 32, neprohodni jajovodi, PCOS, inzulinska rezistencija, AMH 26, FSH 6.5, LH 4.4.
👨🏻🦲 41, sve ok
05/2020: heterotopična trudnoća, 6.tt spontani.
07/2021: 1. IVF (Suprecur, Gonal 225 IU, Ovitrelle): 8 zrelih jajašca, 7 oplođenih, 5 blastica, 2 vraćene - biokemijska 🥺
09/2021: 1. FET 2 blastice 🙏
6 dnt: ➕ 9 dnt: 435 🥳 11 dnt: 835 🙏 15 dnt: 3695 🥰
1.UZV (6+2): imamo 2 srčeka ❤❤🙏🙏
Anchy i marimare cestitam cure na 🥚🥚🥚 nadam se da vas ne boli i drzim fige za sto vise oplođenih ❤️🙏 Mi smo negativni na covid, ujutro kontrolni uzv i onda transfer 🤰
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Marimare Alebic je u poliklinici Podobnik? Vidis to nisam ni razmatrala, ne znam zasto 🤔 znaci Luci ima ekstra guzvitis, mislim da sam negdje procitala bas za njega da su i preko zime zbog covida cure vani cekale i smrzavale se po sat vremena dok su dosle na red…
Da, ja sam prosla to smrzavanje i preživjela. Obukla bi se toplije....
Anchy baš sam sretna zbog tebe 🤞♥️🙏
Marimare daj mi okvirno, usporedbe radi reći koliko je Podobnik skuplji od Lučingera?
Btw nije istina da nema anestezije kod Lučingera, ja sam je imala, izvadio mi je 11js i moram reći da je je jako brz i spretan 👍tipa to je trajalo 3 min i samo me jedan jajnik malo bolio jer je zabacen pa valjda anastezija nije mogla doći do njega.
Ja ću na sljedeći postupak ići u polikliniku IVF isključivo radi hzzo i radnog vremena, škovac mi je isto bio opcija ali mislim da je poliklinika ivf bolja jer imaju više stručnjaka, tipa imaju i endrokrinologa....
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Marimare i Anchy tandem ste samo takav! Nek ih se sto vise oplodi! Drzim fige! 🤞🤞🙏🙏🥰😍😍
Jeli vas ima koliko treci dan da je vraceno? I savjeti kakvi su vam prije i poslije transfera? 🙈
Pratimo se 😊 ja ovaj put uz terapiju uzimam Mg direkt. Do sri sam na bolovanju pa idem raditi. Sretno nam 🦾🍀
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Pratimo se 😊 ja ovaj put uz terapiju uzimam Mg direkt. Do sri sam na bolovanju pa idem raditi. Sretno nam 🦾🍀
Taman gledam 🤗🤗🤗
Ja sam na godisnjem do kraja miseca pa cemo vidit kako ce dalje ic🙏🥰❤
Ja uz terapiju mg 375. Sretno nam sutra. Nek budu kvalitetne 🤞❤🥰
👦 -43, zdrav ko dren
Kbc Split :
1/25- 1.FET beta 👎
Anchy nadam se da ces se brzo dici na noge! Samo polako. Zna tako biti nakon anstezije. Nista naglo🥰❤🤞
👦 -43, zdrav ko dren
Kbc Split :
1/25- 1.FET beta 👎
Anchy nadam se da ces se brzo dici na noge! Samo polako. Zna tako biti nakon anstezije. Nista naglo🥰❤
I ja kazem. Ja sam vec u 11h bila na poslu, ali meni su dali i infuziju da se dobijem.
Onda su mi pricali sta sam izvaljivala, da ljetujem na Visu i slicno. Ko zna sta sam jos rekla. Meni je u svemu ovome ovo prva ikad anestezija, prvo ikad odlazenje u salu i slicno.
Da mi je netko rekao da ce to biti zbog IVFa, majko moja.
Meni sad predstoji samo čekanje jer idemo na ICSI.
Anchy samo 9 dobrih spermića nam treba, ne trazimo previse. Drzim fige!
💃🏻 34 - visok prolaktin
👨🏻💻35 - OLIGOASTHENOZOOSPERMIA
Previše godina truda 5+
9/21 Elonva, Menopur, Orgalutran, Ovitrelle…✨
13.9.punkcija - 4 oplodjene js
18.9.transfer - 1 js ET - 0 🐧
29.9. 543 bHCG
25.11. Nifty uredan, dečko!
33. tjedan
Sortiraj odgovore
Najstariji