Miss Ivy jesi bolje?
Hej, ma onako.. Bolje je, ali još peče. Ja sam došla u ZG, jučer bila na svadbi, pa vas nisam baš citala. Moram sada pohvatati zaostatke. Uglavnom, pijem čaj od peršina, pa se nadam da će pomoći. Najviše me boli to što nismo pokrili sad ovulaciju, prvu nakon ivf, taman se sve poklopilo. Hvala svima koje ste mi odgovorile , i hvala tebi što pitaš
👩 40 👨 39
*11/21 MPO Petrova, 22.08.2022.💙
*02/24 Just happened, 03.11.2024.🩷
Pozdrav, prijavljujem prirodni pokušaj, sinoć si dala štopericu, sutra ujutro aspiracija, ovaj put bez anestezije . Dosta me strah tog zahvata. Folikul na 11DC bio 19 mm
to nas je baš iznenadilo, jer je samo dva dana ranije bio 13 mm, baš je ono skok u veličini. Čisto sumnjam da će taj folikul izdržati do sutra, tak da je i pitanje hoće li biti aspiracije. Ovaj put za kvalitetu JS trošim uz vitamin D, koenzim (ubiquinol), omegu 3, folacin. Nego, iznenadilo me što se sad više ne može žicati vikendom napraviti korona test u Štamparu. Fran Mihaljević, preko uputnice... to su sad po novom zabranili? Ima li tko još kakav info oko tih gluposti?
ja-38 g., AMH 10.1; inzulin. rez.; on-39 g. dg. oligoasthenozoosp;
14.2. prirodnjak; 22.2. ❌ ovulacija
06.3. 1. stim. - Rekovelle, Menopur, Cetrotide; 18.3. asp. (4 js); 21.3. ET -1 trodnevni; ❌
02.6. - prirodnjak; 06.6 neg. asp. ❌
04.9.21 - 2. stim.: Bemfola, Cetrotide; AMH 15.6; asp. 17.9.- 5 js; 🐧🐧🐧 🐧- ET 22.9 1 blastica-❌
13.11. FET 🐧; b- 96,9; b-259,2; b-677; 21.12. UZV 7+6 imamo 💙 Baby Viktor 19.07.22.
Pozdrav, prijavljujem prirodni pokušaj, sinoć si dala štopericu, sutra ujutro aspiracija, ovaj put bez anestezije. Dosta me strah tog zahvata. Folikul na 11DC bio 19 mm
to nas je baš iznenadilo, jer je samo dva dana ranije bio 13 mm, baš je ono skok u veličini. Čisto sumnjam da će taj folikul izdržati do sutra, tak da je i pitanje hoće li biti aspiracije. Ovaj put za kvalitetu JS trošim uz vitamin D, koenzim (ubiquinol), omegu 3, folacin. Nego, iznenadilo me što se sad više ne može žicati vikendom napraviti korona test u Štamparu. Fran Mihaljević, preko uputnice… to su sad po novom zabranili? Ima li tko još kakav info oko tih gluposti?
Mislim da sam ja vidila na stranicama od frana da se za a3 uputnicu ne treba narucivat pa provjeri.
26.4. 7+1 ❤️
Ja sam radila test. Ni sjenica.
Imam simptome kao da cu dobiti.
Osjecam se uzasno, jadno, nikako, neutjesno… i nemam plan za dalje. Ovi postupci su nocna mora i divim se svima vama koje ste isle nekoliko puta. Ja evo ne znam kako cu. 😭
Znam taj osjećaj nakon 1 transfera. Al viruj mi prođe. Kad sam izvadila 2 betu da budemo sigurni da nije upalilo, nazvala sam polikliniku i sa još većom željom sam im rekla pišite me za iduci. Bit ces tuzna par dana Al prođe viruj mi, želja za ditetom je još veca. Mada ne obaziri se na test, napravi ga za koji dan opet. Ništa taj negativni test ne znaci😘
Taman kad sam napisala post, dobila sam mengu.
Ne razumijem sto je poslo po zlu, odnosno pitam se kako to da su mi 2x vratili zametak, a meni se ni jednom cak i ne primi, ne dode ni do biokemijske.
Zna li netko koje sve pretrage trebam obaviti? U ponedjeljak idem k Lucingeru, u Betu vise ne idem…
Nemoj posustati,ja sam imala 5 transfera od toga 3 puta nije bilo baš ništa bez obzira bili dvodnevni ili petodnevni..
U trećem mjesecu su mi vracene 2 blastice pa je beta bila nula doslovno sad mi je vraćena 1 blastica pa mi testovi uredno tamne i nadam se da će ovaj put biti sve dobro a ovo mi je 5 transfer
Nekad se jednostavno moraju stvari posložiti..
Samo ne treba odustajati😘💗
Da samo papa i spava. Uopce me place,predobar je
Women_name nadam se da se nedto pocelo događati 🤞
Kad su tako mali… 🙂🙂 i ja sam isto to mislila a onda je curka pocela rast 😂😂 i kad krenu oni skokovi u razvoju, onda se bas treba naoruzat strpljenjem jel placu li ga, placu.. Nisam ni znala da postoje ti skokovi 🙈 kako si ti?
Ma ja sam ok. Malo me boli rez od carskog ali nije strasno. Glavno da smo se napokon bar malo odmorili proslu noc
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Ana12345 cestitam na crtici 😍 sretno dalje 🍀🤞🏻
Beabi dobrodosla i sretno s oplodnjom i dalje 🤞🏻🤞🏻
Lioraliora super da je sve ok 💕
Samara vjerujem da ste kreepani 🙄 ali uzivajte koliko god mozete 🧡
Hvala🥰
M (48)- oligoasthenozoospermia
Ja (35)-ex thyca (op2016), hipo haši
👨👩👧Curica 5god, prirodno začeta
Pokušavamo 4god
Rijeka 4/21 prirodni ICSI-1 j.s.-0 zametka
5/21-Ivf-decapeptyl, overleap, što. brevactid - 16j.st.-->10🥚m2-7zametka 3.dan, ETništa, 1blastica7.dan za jesen
Moj update:
Danas bili u ri, od 16j.st njih 10je bilo super i krenuli u obradu i 7ih se oplodile. Danas je treći dan i svi zametci su ok, ali čekamo 5.dan da budu blastice.u pon imam opet uzv kontrolu ali vrlo vjerojatno da ovaj mj ne vraćaju ništa zbog hipera. Današnji nalaz, jajnici 7 i 8 cm, tekućina u douglasu 4,2cm.ima li nade da se to smanji u dva dana? Jer npr na dan punkcije su jajnici bili 5 i 6cm, a douglas 4cm.nije mi jasno kako se to ne smiruje nego povećava.. Kaže dr da si danas i sutra navečer dam Crinone gel u slučaju da mi ipak vrate u pon blasticu...
M (48)- oligoasthenozoospermia
Ja (35)-ex thyca (op2016), hipo haši
👨👩👧Curica 5god, prirodno začeta
Pokušavamo 4god
Rijeka 4/21 prirodni ICSI-1 j.s.-0 zametka
5/21-Ivf-decapeptyl, overleap, što. brevactid - 16j.st.-->10🥚m2-7zametka 3.dan, ETništa, 1blastica7.dan za jesen
Hello , radila sam ja opet test I nakon 5 minuta se ocitalo I vidi se bas da ima crtica ali jako slabo se pokazalo.. prije 4 dana sam osjetila da me pecka u jajnicima:)
Od simptoma nemam nista za sada ,osim sto zaboravljam stvari 😂😂😂😂 inace pamtim kao slon 😂😂
Malo sam zbunjena nekako haha , nekako mi je to sve novo..
Imam 22 godine inace 😊
Hvala ti na savijeti puno , saljem ti good vibes 🤗😘
Hello , radila sam ja opet test I nakon 5 minuta se ocitalo I vidi se bas da ima crtica ali jako slabo se pokazalo.. prije 4 dana sam osjetila da me pecka u jajnicima:)
Od simptoma nemam nista za sada ,osim sto zaboravljam stvari 😂😂😂😂 inace pamtim kao slon 😂😂
Malo sam zbunjena nekako haha , nekako mi je to sve novo..
Imam 22 godine inace 😊
Hvala ti na savijeti puno , saljem ti good vibes 🤗😘
https://ibb.co/KKWHKVx. Evo ga test od jutros 💛💛💛💛💛💛💛💛💛🦋🌷🌷🌷🌻
Ja sam radila test. Ni sjenica.
Imam simptome kao da cu dobiti.
Osjecam se uzasno, jadno, nikako, neutjesno… i nemam plan za dalje. Ovi postupci su nocna mora i divim se svima vama koje ste isle nekoliko puta. Ja evo ne znam kako cu. 😭
Znam taj osjećaj nakon 1 transfera. Al viruj mi prođe. Kad sam izvadila 2 betu da budemo sigurni da nije upalilo, nazvala sam polikliniku i sa još većom željom sam im rekla pišite me za iduci. Bit ces tuzna par dana Al prođe viruj mi, želja za ditetom je još veca. Mada ne obaziri se na test, napravi ga za koji dan opet. Ništa taj negativni test ne znaci😘
Taman kad sam napisala post, dobila sam mengu.
Ne razumijem sto je poslo po zlu, odnosno pitam se kako to da su mi 2x vratili zametak, a meni se ni jednom cak i ne primi, ne dode ni do biokemijske.
Zna li netko koje sve pretrage trebam obaviti? U ponedjeljak idem k Lucingeru, u Betu vise ne idem…
Bemu miša, baš mi je krivo, moraš radit na kvaliteti jajnih stanica ako su slabije kvalitete, to je moj problem bia, pa kad su kod trudnoće bile 4st, 8st i 3st meni se uvatilo a kod 2bčatociste nije, pa ti sad budi pametan, nema pravila, kako se zvijezde poklope ispada
A kako se radi na kvaliteti?
Suplementi, koenzim q10, omega 3,Dhea ako je niska pa 75mg ali je moraš prvo obavezno izvaditi, dignit feritin i vit d, piše ti sve na prve 3 stranice
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Sortiraj odgovore
Najstariji