Tweety88 😉😘
Anavi985 da, kod mene je na kraju mali broj bio dobitan, guramo, dan po dan. Nadam se da ces i ti tako 🤞😉
Wuhuhu jos malo i dogurala do30 tt🎉🎊 jos malo i držis u narucju 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🤞🤞🤞
Tila sam napisat brzo ce i sigurni tjedni izdrži❤❤❤🙏🏻🤞
Danas je dan nakon aspiracije. Jučer sam odmarala i osjećala se ok, jutros odlično. Malo šetala, otuširala se. Nikakva naprezanja. No, nakon 17h me krenulo stezati u jajnicima. Legla sam. Zasad dišem punim plućima, mokrim svako malo (to pratim) jer puno pijem vode. Ne boli me glava. Ali jajnici, r a s t u r a j u. Onako grčevito, ne bolno. Leđa me isto bole. Kad ustanem, kad sjednem, osjetim grč, zatezanje. Čitala sam na netu, u otpisnom pismu, ne zvuči alarmantno. Što bi trebalo biti alarmantno? Ne vidim da sam dobila na težini. Ali odjednom je krenulo. Svaki pokret, g r č. Je li mogla to izazvati šetnja? Živim u zgradi bez lifta (6.kat, i ja se pitam kako je moguće da lifta nemam) i danas sam 3x gore dolje morala.
Hvala ❤️
Koliko si oocita imala? Super da si se tako dobro osjecala da si mogla i u setnju.. Ako osjetis bas pogorsanje odes na hitnu, bolje da te pogledaju i da si mirna.. Koja je granica pod normalnim ne bih ti znala reci jer sam ja imala 16 oocita i nisam mogla tjedan dana gotovo ni hodati, mokrenje katastrofa, bilo je poprilicno bolno i grozno, ali sam samo lezala, pila puno tekucine i s vremenom se smirilo..
Hvala ti 6 oocita.
👒35god - AMH 38,5 - RVF maternica - sve OK
🎩 34god - oligoteratozoospermia/oligospermia
1. IVF/ICSI - 5.2021 - Menopur (150), Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st - b<1,2 - nema ❄
2. IVF/ICSI - 12.2021 - Rekovelle (8)/Menopur, Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st i 7st - b 107; b 264; 1.UZV sve OK, 2. UZV miss ab (8tt 😇) - ostala 1❄
3. FET - 6.2022. - mamin princ stigao 3.2023. 💙
Roxy čestitam na beti.Jesi imala koje simptome prije vađenja, kako si se osjećala?
Sve fetovke koje su u istoj situaciji kao ja, javite ako pišnete i koji dan ćete.
Kad ces ti pisnut? Meni sve lici da cu dobiti. Ziivcana, cokoladu jedem ko nespasena, a i u stomaku osjecaj ko pred mengu, a i pocela sam si smrdit na mengu. Kao za dva dana bi trebala dobit, mislila sam u utorak pisnuti.
Roxy čestitam na beti.Jesi imala koje simptome prije vađenja, kako si se osjećala?
Sve fetovke koje su u istoj situaciji kao ja, javite ako pišnete i koji dan ćete.
Hvala ti 💞 pa ja sam imala menstrualne bolove premda me jos zna bolit ali curke kazu da je to normalno i grudi me bole. Ali vise me bole kad trebam dobit. Nisam se ovaj put previse analizirala. Pustila sam pa kako bude. Iskreno da nisam isla na FET nego da se dogodilo prirodno ne bih posumnjala na trudnocu. Sta si odlučila oces li pisnit testic? 🙏😘
Evo ja u proskoj trudnoci nisam imsla apsolutno niti jedan simptom, osim 4 dan neko ostro probadanje. Sad imam sve simptome kao pred mengu... Bas ne mogu usporedivati... Nadam se da sam u krivu
Da samo papa i spava. Uopce me place,predobar je
Women_name nadam se da se nedto pocelo događati 🤞
Kad su tako mali… 🙂🙂 i ja sam isto to mislila a onda je curka pocela rast 😂😂 i kad krenu oni skokovi u razvoju, onda se bas treba naoruzat strpljenjem jel placu li ga, placu.. Nisam ni znala da postoje ti skokovi 🙈 kako si ti?
Oo da draga, ima hrpa skokova i faza 🙈
Moj test jutros negativan 💔 malo odmora, fet u 7mj. Prije toga histeroskopija i mislim nalaze za trombofiliju i imunologiju. Sve vas i dalje pratim, manje pisem 😘 Razigrana jednom mora biti!!! 💪🍀
Zao mi je 😑
Danas je dan nakon aspiracije. Jučer sam odmarala i osjećala se ok, jutros odlično. Malo šetala, otuširala se. Nikakva naprezanja. No, nakon 17h me krenulo stezati u jajnicima. Legla sam. Zasad dišem punim plućima, mokrim svako malo (to pratim) jer puno pijem vode. Ne boli me glava. Ali jajnici, r a s t u r a j u. Onako grčevito, ne bolno. Leđa me isto bole. Kad ustanem, kad sjednem, osjetim grč, zatezanje. Čitala sam na netu, u otpisnom pismu, ne zvuči alarmantno. Što bi trebalo biti alarmantno? Ne vidim da sam dobila na težini. Ali odjednom je krenulo. Svaki pokret, g r č. Je li mogla to izazvati šetnja? Živim u zgradi bez lifta (6.kat, i ja se pitam kako je moguće da lifta nemam) i danas sam 3x gore dolje morala.
Hvala ❤️
Bojim se da si otisla u blagi hiper.. Ja sam nakon prve aspiracije tako prvi dan bila ok, a drugi dan su poceli ti grceviti bolovi, probadanja, na kraju sam jedva hodala. Tad nisam pila nista za bolove jer sam bila luda jer kao idem na ET necu da se kljukam tabletama 🙄.
.
Cure moje obavezno pijte za bolove odmah nakon aspiracije ne oviano dali vas boli ili ne, to sprijecava da dodje do upale.
Kad ces ti pisnut? Meni sve lici da cu dobiti. Ziivcana, cokoladu jedem ko nespasena, a i u stomaku osjecaj ko pred mengu, a i pocela sam si smrdit na mengu. Kao za dva dana bi trebala dobit, mislila sam u utorak pisnuti.
Ja ću u pon 9ti dan, ili možda čak ujutro, šta se bliže dani ja sve nestrpljivija, ja ionako nemam inače simptome pred mengi pa mi svejedno, slatko misec dana nisam okusila jer sam se pripala da nema inzulinsku rezistenciju, a očito nemam jer mi se stomak ispuha, a od stinuliranog od 2mj bia napuvsn ko balun.Noti imam želje za slatkim ni ičim, normalno jedem bez kruha i slatkog.
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Hvala ti 💞 pa ja sam imala menstrualne bolove premda me jos zna bolit ali curke kazu da je to normalno i grudi me bole. Ali vise me bole kad trebam dobit. Nisam se ovaj put previse analizirala. Pustila sam pa kako bude. Iskreno da nisam isla na FET nego da se dogodilo prirodno ne bih posumnjala na trudnocu. Sta si odlučila oces li pisnit testic? 🙏😘
Evo ja u proskoj trudnoci nisam imsla apsolutno niti jedan simptom, osim 4 dan neko ostro probadanje. Sad imam sve simptome kao pred mengu… Bas ne mogu usporedivati… Nadam se da sam u krivu
Evo ja u proskoj trudnoci nisam imsla apsolutno niti jedan simptom, osim 4 dan neko ostro probadanje. Sad imam sve simptome kao pred mengu… Bas ne mogu usporedivati… Nadam se da sam u krivu
E pa to sam imala i ja u prošloj trudnoći, bas to probadanje, a sad apsolutno ništa.
🧔1990.,spermiogram dobar
👩🦰1982.,oper.mioma12.2017g, Amh prije operacije 7.2017g.9.49 a posli 9.2018.,7.40
2018.1mj.prirodni,jedna 6st, beta 0
2018.3mj.stumulirani,9 jajnih st., vraćena 3st i 4st, beta 0
2019.7mj.8 stanica, vraćene dvi 8st,u 10tjednu miss. ab
2020.7mj,Amh 5.68.dobili 3j.s,vraćena jedna 4st, miss ab. u 10.tj,nalaz sindrom down
2021.2mj.,8 stanica, 7 oplođeno, 3 blatociste, 2 vraćene, 1 zamrznuta, beta 2.3
Fet 29.5.blatocista,PUPO❤️Beta 11.6. neg 0.2
Moj test jutros negativan 💔 malo odmora, fet u 7mj. Prije toga histeroskopija i mislim nalaze za trombofiliju i imunologiju. Sve vas i dalje pratim, manje pisem 😘 Razigrana jednom mora biti!!! 💪🍀
A daj, sad su i meni potonule lađe, kad smo bile bez simptoma
Ne mora biti da je tako i kod tebe, drzim fige ❤️
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Sortiraj odgovore
Najstariji