Cure s Rokovelle - nema bas puno na webu o tom lijeku... tako se rijetko koristi? Ako ga je koja koristila moze li mi napisat kakve su bile doze i reakcije?
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Cure s Rokovelle - nema bas puno na webu o tom lijeku… tako se rijetko koristi? Ako ga je koja koristila moze li mi napisat kakve su bile doze i reakcije?
Pozdrav!
Doza ovisi o visini amh i individualna je. Osobno sam lose reagirala oba puta na njega, dobila malo stanica, ali su bile dosta kvalitetne pa je uspjelo drugi put. Zena koja je isla sa mnom na aspiraciju, dobila je 16js s istom stimulacijom. Kako ce tko reagirati, ovisi iskljucivo pojedinacno o svakom organizmu. Netko ce super, netko, kao sto sam ja, lose. No... mali broj stanica ne mora znaciti neuspjeh. Bitna je ona jedna prava. Sto se nuspojava tice, kod mene je to bila migrena oba puta. Sretno!
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ma2013 vidim u potpisu da si imala Rokovelle sad u stimulaciji i orgalutran. Zanima me taj lijek jer mi najavljen u postupku (za koji ne znam jos kad ce)… koliku dozu si imala, koliko dana i mozes li usporedit s prijasnjim (ako si vec prije imala)? Kolki ti je amh i kakav je osjecaj od tog lijeka (nuspojave)?
Pa kako je Tiki napisala doza je individualna, ja sam na primjer super reagirala, imala sam 17 js. Koristila sam ga do kraja stimulacije.
AMH mi je 31,8. A od nuspojava je bio užasan umor i pospanost, znači ja nisam mogla ništa, i mučnine. Drugo je bilo sve okej :) znam da sanjass je imala na primjer užasne glavobolje. Tako da sve ovisi od osobe do osobe. 😉
Sretno! 😊
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Tiki - hvala ti! Koliki je tvoj amh? Moj je 47 i na listi je doza od 6. Pitala me dr. i za težinu.
Kod mene i inace ne bude vise od 4 js, na bilo kakvoj stimulaciji i ne bas najbolje kvalitete.
Do pocetka chirofol/gynositol, d vital, omega 3, folna... valjda ce nesto pomoci...
MM 86. - sve ok,
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
Ma2013 hvala ti! I tvoj amh je isto visok vidim...
Znaci moguce me čekaju glavobolje... al ok, prezivjet cu. Zabrinjava me jer o lijeku ima bas malo iskustava na forumima i rijetko ga daju...
MM 86. - sve ok,
Tiki - hvala ti! Koliki je tvoj amh? Moj je 47 i na listi je doza od 6. Pitala me dr. i za težinu.
Kod mene i inace ne bude vise od 4 js, na bilo kakvoj stimulaciji i ne bas najbolje kvalitete.
Do pocetka chirofol/gynositol, d vital, omega 3, folna… valjda ce nesto pomoci…
AMH mi je 43. U prvom postupku mi je doza bila 5.2, pa je povecana na 5.6, a u drugom 6,2 pa 6.5... ali ja jednostavno ne reagiram... Rezultati su u potpisu. Drzim fige 🤞🤞
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Danas je dan nakon aspiracije. Jučer sam odmarala i osjećala se ok, jutros odlično. Malo šetala, otuširala se. Nikakva naprezanja. No, nakon 17h me krenulo stezati u jajnicima. Legla sam. Zasad dišem punim plućima, mokrim svako malo (to pratim) jer puno pijem vode. Ne boli me glava. Ali jajnici, r a s t u r a j u. Onako grčevito, ne bolno. Leđa me isto bole. Kad ustanem, kad sjednem, osjetim grč, zatezanje. Čitala sam na netu, u otpisnom pismu, ne zvuči alarmantno. Što bi trebalo biti alarmantno? Ne vidim da sam dobila na težini. Ali odjednom je krenulo. Svaki pokret, g r č. Je li mogla to izazvati šetnja? Živim u zgradi bez lifta (6.kat, i ja se pitam kako je moguće da lifta nemam) i danas sam 3x gore dolje morala.
Hvala ❤️
👒35god - AMH 38,5 - RVF maternica - sve OK
🎩 34god - oligoteratozoospermia/oligospermia
1. IVF/ICSI - 5.2021 - Menopur (150), Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st - b<1,2 - nema ❄
2. IVF/ICSI - 12.2021 - Rekovelle (8)/Menopur, Cetrotide, Ovitrelle + Decapeptyl: ET 3dn 8st i 7st - b 107; b 264; 1.UZV sve OK, 2. UZV miss ab (8tt 😇) - ostala 1❄
3. FET - 6.2022. - mamin princ stigao 3.2023. 💙
ma2013 u ivf poliklinici sam a vodi me dr Grbavac
Anavi985 ja sam bila samo 2-3 dana uzasno umorna i imala sam glavobolje dva dana,ali brzo je to sve proslo.sad samo imam mali pritisak u jajnicima i to samo onda kad fizicki vise radim ili se naprezem,ostalo mogu samo rec da sam izuzetno zadovoljna.jos se jedino nadam da necu uc u hiper i to je onda to a za sad mi je dr reka da po njemu nebi ni tribala ali da se to priko noci moze promijenit 😬
U svakom slucaju,sretnooo nam svima 😍
sanjass322@gmail.com
BugaDuga super za 🥚🤩, neka se sve oplode 🤞🏻🍀
Razigrana 😔 jako mi je zao drzi se 💪🏻🧡 i misli na cilj!
Ma2013 super da bolovi popustaju 👌🏻💪🏻
Tea0501 supeer 🥰 sretno dalje 🍀🤞🏻
Peanut🍀🍀🍀🧡🧡🧡
Miss Ivy ajde bar ide na bolje. Mogu mislit kako ti je zbog toga sto niste pokrili ovulaciju, ali nema se smisla zivcirati... bitno da ti ovo sredis do iduceg ciklusa, drzi se 💪🏻🧡
Moonshine braavo 🤩🥳🥰🍀
Andela drzimo fige ❤
Kaca jako mi je zao 😔
Tiki sestro po AMH i klinici 😉🧡
💛🧡
Ima li netko ovdje da je isao k Luciju? Citala sam po forumima da on daje boostere. Sto mislite o tome?
30 g. oboje
OTP 9.11.
Sortiraj odgovore
Najstariji