Cure koje ste rodile, neovisno u kojoj bolnici, imam mozda glupo pitanje. Ja mislim da nije bitno, a svi oko mene me uvjeravaju da je bitno znati doktora u bolnici, tj. imati vezu za doktora koji ce vas poroditi.
Meni je to precudno…
Moje iskustvo:imala sam stvarno valjda 5 doktora kao vezu(od svekrve sef zna hrpu doktora)i moja cimerica, koja nije imala vezu pa smo isto prosle... 🤷🏻♀️ nit ja nest bolje, nit ona nest gore.. Prosla su i ona vremena kad su zene mucili do kraja jer nisu htjeli radit carski rez i kad si trebao platit da ti ga naprave, sad nisu takvi..Nece te pustit da umires od bolova danima. Druga stvar:moja frendica je platila doktoru koji ce joj bit na porodu. Ona dosla u neko doba noci rodit i zvali ga, frajer naravno spava. Doso ujutro vidit kako je sve proslo. Frendica je imala kao za vezu doktora, a na kraju je ispalo da ga osoblje u bolnici mrzi. Mos zamislit kakav je odnos prema njoj bio tek! Tako da stvarno mislim da ti veza ne treba! Ja ju nisam ni htjela, ali kako sam krenula jako krvarit, svi se uspanicarili pa eto, zovi ovog, zovi onog, ali i inace bi me u bolnicu primili i bez veze i isto bi prosla.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure koje ste rodile, neovisno u kojoj bolnici, imam mozda glupo pitanje. Ja mislim da nije bitno, a svi oko mene me uvjeravaju da je bitno znati doktora u bolnici, tj. imati vezu za doktora koji ce vas poroditi.
Meni je to precudno…
Moje iskustvo:imala sam stvarno valjda 5 doktora kao vezu(od svekrve sef zna hrpu doktora)i moja cimerica, koja nije imala vezu pa smo isto prosle… 🤷🏻♀️ nit ja nest bolje, nit ona nest gore.. Prosla su i ona vremena kad su zene mucili do kraja jer nisu htjeli radit carski rez i kad si trebao platit da ti ga naprave, sad nisu takvi..Nece te pustit da umires od bolova danima. Druga stvar:moja frendica je platila doktoru koji ce joj bit na porodu. Ona dosla u neko doba noci rodit i zvali ga, frajer naravno spava. Doso ujutro vidit kako je sve proslo. Frendica je imala kao za vezu doktora, a na kraju je ispalo da ga osoblje u bolnici mrzi. Mos zamislit kakav je odnos prema njoj bio tek! Tako da stvarno mislim da ti veza ne treba! Ja ju nisam ni htjela, ali kako sam krenula jako krvarit, svi se uspanicarili pa eto, zovi ovog, zovi onog, ali i inace bi me u bolnicu primili i bez veze i isto bi prosla.
A pogotovo ne bi davala lovu nekome.. Ali ti vidi! Ako si mozda sigurnija da imas nekoga, zasto ne? 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Dobro jutro cure:)
Marta82 uvijek računaš dan transfera kao nulti dan,bio to et ili fet...dakle ako je npr fet danas ,1dnt je sutra (prvidannakontransfera). 🥰
endometrioza
Pozdrav, cure. Pročitam vas povremeno. Čestitke svima na plusićima i betama. 🥳🥳🥳
Kod mene ni druga inseminacija nije uspjela. 😔 Razmišljam sada na histeroskopiju jer sam imala carski pa da nema priraslica? Je li koja od vas to radila i gdje?
Zvala sam neke poliklinike. Najjeftinija je u Viliju, 2000 kn, ako ne nađu ništa. Ako nađu, onda cijena raste.
Malala zao mi je sto ti nije uspjelo 😔. Kakav ti je plan za dalje, ides opet na AIH ili?
U 7.mj mogu ponovno, jer moram pauzirati jedan ciklus. I nadati se da ću uspjeti zbog njihovih godišnjih. Mislim tražiti pravu stimulaciju i ivf. Sad su mi davali klomifen i bila bi po jedna js, i to manja nego bi trebala biti. Pijem inovo skoro mj dana. Možda to popravi situaciju s js.
🍀🤞🏻🥚🧡🥰
💛🧡
ma2013 kako si ti danas?jel ti danas javljaju novosti? 😊
sanjass322@gmail.com
Ja sam radila test. Ni sjenica.
Imam simptome kao da cu dobiti.
Osjecam se uzasno, jadno, nikako, neutjesno... i nemam plan za dalje. Ovi postupci su nocna mora i divim se svima vama koje ste isle nekoliko puta. Ja evo ne znam kako cu. 😭
30 g. oboje
OTP 9.11.
ma2013kako si ti danas?jel ti danas javljaju novosti? 😊
Ja sam danas puno bolje, bolovi su samo kad moram na wc i to blagi, a inače konačno mogu se normalno dignuti i hodati. 😊 Danas ne javljaju ništa, u ponedjeljak ću saznati sve detalje. 😊
Kako si ti? 😊
🧒🏻 - 32-azoospermia👩🏻💼-30 - IR
TESE (Rebro) -zamrznuto 10 🧒🏻
1. TESE-ICSI Petrova 05/2021 (Rekovelle, Orgalutran, Ovitrelle) 4 blaste
ET - 2 blastociste - biokemijska ❌
FET->01/2022, 2 blastociste, prirodni postupak, princeza 🥰
Jutro cure, evo kod mene jutro nije moglo bolje započeti. Maloprije su me zvali iz CIta i rekli da je situacija sa oplodnjom za sad odlična, da za sad ide i više nego super i kako stvari sad stoje, transfer će biti u ponedjeljak... Sutra ću znati sve detaljnije 🥳
Ja: 33, On: 38
🧒-8 god.
FET 8/21-terapija estrofem.
Beta- 10dpt-130, 12dpt-234, 14dpt-408.
UZV 2.9.-Imamo ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji