MTB ma da sam 20 cm vislja bilo bi suoer..ovako 80 kg na 150 je puno..al sam u zadnje vrijeme pocela pazit sta jedem i malo vjezbe i sad sam na 75..jos bar nekolko kila do postupka i to je super..ja sam svjesna svoje kilaže i bez problema pricam o tome 🤷🏽♀️
Samo polako, i malo po malo ćeš skinuti što te muči.
Ali ne želim čuti da pričate o sebi s omalovažavanjem da ste debele. 😘
Sve smo mi krasne lavice, neovisno o veličini ❤️
💔💔💔
Cure kratko da mahnem. Ne stignem vas pratiti koliko pišete 😅 nisam popratila sve sretne vijesti. Vidjela sam betu odMTB, čestitam 💗
Womanname vidim da se mučiš s kožom. Ja sam u trudnoći imala grozan "napad" atopijskog dermatitisa, barem su rekli da je to. Znači grozni osip koji se spojio u ogromne fleke u području oba kuka, s unutarnje strane koljena i laktova. Do trudnoće sam znala tako u ljeti samo kratko imati osip kod kukova. A u trudnoći horor. Dermatologinja je rekla da je zbog trudnoće i pada imuniteta… pomogli su mi oblozi od čaja hrastove kore.
Inače, mi smo dobili nalaze. Mm više nema enterokok. Nalaz mu je čist. Al ja ga imam i dalje. 😕 Terapija mi je bila propisana po njegovom antibiogramu jer je na mom bio samo ampicilin. A imam alergiju na penicilin. I nisu znali što da mi daju.. a sad evo opet samo ampicilin naveden. Momentalno sam pala u depru kad sam to vidjela. Ovo je već 4.mjesec da nasckoči ta bakterija. U utorak idem ginu.
Jooj, neznam eto. Možda je i to 🤷♀️ kak su mi se počele redat dijagnoze u trudnoći, budu do kraja na prvoj strani samo dijagnoze pisale pa dalje 🙈😂🤦🏻♀️ dragi mi je da ti je dragom otišlo, nadam se da će i tebi. Evo i meni je otišao enterokok od ampicilina. Možda da stvarno probaš kj cure govore za tu d manozu, i cranactin kapsule i kapi uz neki antibiotik. Nisam baš pohvatala jel ti u brisu ili urinu? Držim fige da ode 🙏🙏🤞
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
vuky ma definitivno je super što ćeš na više strana otići po mišljenje, ovo za Vrčića se zezam 👍😁
BjeliS žao mi je što si u bedu, popila bih pivu s tobom rado 🍺❤️
Mare0208 drago mi je da ste njemu riješili bakteriju, ali žao mi je za tebe, točno znam kako se osjećaš😔
Nadalica ja sam čula da ti zmajevi ne žive vječnon🤞🐲🤪Drži se draga, šalu na stranu, vjerujem da je koma uopće joj biti u blizini, a kamoli šta drugo 🙄
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Pozdrav curke,
MTB čestitam na lipoj beti,samo pozitivno naprid,
4sreća ,ako si u Kbc Split,doktor B ima najnježniju ruku
Nadalica nije ti lako,al si žena zmaj kad je staviš na svoje misto svaki put
Svim curama šaljem puno pozitive i vjeru za uspjeh,jer ne odustajemo do smaka svita :-)
E sad moja situacija,nakon zadnjeg neuspjeha 2 blasticem,s novom m.od 02.03. doktor rekao probati u prirodnom,11.dan jedan folikul od 11mm i sluznica demljine 4,5,pregled 13.dan sve ostalo nepromijenjeno uz još par malih folikula,i sad za 3 dana ponovo pregled.Pretpostavljam da nema jajne stanice u folikulu nego se stvorio od zaostatka hormona od prošle stimulacije,jer da je ima lučila bi progesterom i endometrij bi se zadebljavao.Ali ako se ništa ne promijeni u utorak preskočit ćemo ovaj misec.Jel li se nekom ovako desilo da folikul ne raste pa je vjer cista ili šta li već?Pozdrav curke,
MTB čestitam na lipoj beti,samo pozitivno naprid,
4sreća ,ako si u Kbc Split,doktor B ima najnježniju ruku
Nadalica nije ti lako,al si žena zmaj kad je staviš na svoje misto svaki put
Svim curama šaljem puno pozitive i vjeru za uspjeh,jer ne odustajemo do smaka svita :-)
E sad moja situacija,nakon zadnjeg neuspjeha 2 blasticem,s novom m.od 02.03. doktor rekao probati u prirodnom,11.dan jedan folikul od 11mm i sluznica demljine 4,5,pregled 13.dan sve ostalo nepromijenjeno uz još par malih folikula,i sad za 3 dana ponovo pregled.Pretpostavljam da nema jajne stanice u folikulu nego se stvorio od zaostatka hormona od prošle stimulacije,jer da je ima lučila bi progesterom i endometrij bi se zadebljavao.Ali ako se ništa ne promijeni u utorak preskočit ćemo ovaj misec.Jel li se nekom ovako desilo da folikul ne raste pa je vjer cista ili šta li već?
Hvala draga, išla sam bila prvi put kod njega na konzultacije i neznam zašto nije mi lega doktor nikako imala sam osjećaj kao da me želi otpepati eto tako nekako.Mrko me gledao priko oka,možda je takav neznam ali nisam mogla ostati kod njega kad mi je takav dojam ostavia neto je uša u ordinaciju.Zato sam prišla u doktorice Marušić
Haha on je takav! Al kad ga malo bolje upoznas vidis da je top. Nadam se da ga ne hvalim uzalud i da ce mi napravit bebu. 😆
05.12.2022 💗
Ruška odbrojavamo s tobom 🕧😁🔜😙
Leica nadam se da će ti brzo to sve proc i da možeš krenuti iz nova. Posveti se ti sebi, odmori, mi smo uvijek tu. Nekad čovjek treba odmor od svega. ❤️ Šaljem 😘
Nymeria ranoo je još 🤞🙏😊 bila si kod mene u susjedstvu znači 😍 joooj kremsnite, ja sam cesti posjetitelj Prolaza 😂
Anchy, Ruska i druge cure.. Moji su odma nekak bili svjesni da moramo dalje, njegova mama je bila najviše tu koja si nije mogla priznat da moramo na MPO niti to da je muži nalaz loš. Stalno je ponavljala da se to može popravit i da imamo vremena i to mi je užasno išlo na živce
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
@Ruska1986 😘@MTB joj ja bi tih kremšnita njihovih valjda 10kom mogla pojesti 🙈 prefine su 😋 al morama sam biti pristojna pa sam samo jednu naručila 😫🤣🙈
Ja sam samo jednom probala. Donijeli su mi ih vruće?!?!? i od onda sam izgubila povjerenje u njih.
Ali volim Samobor i šetati tamo
Saamoborske kremsnite se jeduu vruće, u tom i je poanta, zato su drugačije. Ja sam inače iz Slavonije i navikla na one kao želatina i hladne, ali ove su mi top 😍
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
@Ruska1986 😘@MTB joj ja bi tih kremšnita njihovih valjda 10kom mogla pojesti 🙈 prefine su 😋 al morama sam biti pristojna pa sam samo jednu naručila 😫🤣🙈
Ja sam samo jednom probala. Donijeli su mi ih vruće?!?!? i od onda sam izgubila povjerenje u njih.
Ali volim Samobor i šetati tamo
Saamoborske kremsnite se jeduu vruće, u tom i je poanta, zato su drugačije. Ja sam inače iz Slavonije i navikla na one kao želatina i hladne, ali ove su mi top 😍
Ja sam Dalmatinka, meni moraju biti prozračne i ledene. Moja mama radi najbolje na svijetu
Ove su mi fuj.
Vidim, malo tko bi se ovdje tukao za hranu sa mnom
💔💔💔
Nadalica andelcici 😍😍
Vuky ❤️
Lita nemam komentara ni za jedno, ali ovo za kuhanje to još nikom nije palo na pamet vidiš 🙈😂🤔
Manemoj po tom sam ti slična, muž i ja to srežemo u korijenu. I znali smo u facu rec ovima kj su dosadni u čem je problem eto baš zato da propadnu u zemlju od srama kaj zabadaju nos gdje im nije mjesto
Što se snova tiče ja sam na početku stalno sanjala krv, onda me pustilo. Sad opet stalno sanjam neke gluposti ništa lijepo 🤦🏻♀️☹️
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Nadalica žao mi je stvarno sto kroz sve to prolazis..i moja se tako mješala u sve dok smo zivjeli s njima al MM stvarno nikad nije dao na mene i već je znao po mom raspoloženju da je opet bio neki show i odma je to riješavao..makar je meni bilo glupo u tom trenutku da se on dtslno svađa sa svojom mamom zbog mene…al zato sad redovno kad smo kod njuh na kavi otvore temu njegove bivše i pričaju o tome kako je on nju htio ženit i imat dijecu s njom i bla bla..s tim da je on tad bio klinac od 14 godina..realno nije imao pojma o čem priča..a mi smo već 10 godina zajedno..rekla sam mu sljedeći put kad to spomenu ja se ustajem i idem kući i mislim da me više neće vidjet…
Tak je moja šogorica imala neki dan potrebu mom mužu pokazat sliku ženske i pitat ga jel zna ko je to (inače njegova bivša cura isto sa 16 negdje oko koje smo se svadali na početku te dječje veze 😂). Inače zna da sam alergična na nju, još ovaj moj blento kaže da nezna, pa ona jasno i glasno kaže imenom ko je to. A znaa da sam ljubomorna i da ko da mi je nož u mozak zabila. Ali eto mora 💁♀️ nekuzim zašto imaš tu potrebu
Poliklinika Škvorc
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Nadalica žao mi je stvarno sto kroz sve to prolazis..i moja se tako mješala u sve dok smo zivjeli s njima al MM stvarno nikad nije dao na mene i već je znao po mom raspoloženju da je opet bio neki show i odma je to riješavao..makar je meni bilo glupo u tom trenutku da se on dtslno svađa sa svojom mamom zbog mene…al zato sad redovno kad smo kod njuh na kavi otvore temu njegove bivše i pričaju o tome kako je on nju htio ženit i imat dijecu s njom i bla bla..s tim da je on tad bio klinac od 14 godina..realno nije imao pojma o čem priča..a mi smo već 10 godina zajedno..rekla sam mu sljedeći put kad to spomenu ja se ustajem i idem kući i mislim da me više neće vidjet…
Tak je moja šogorica imala neki dan potrebu mom mužu pokazat sliku ženske i pitat ga jel zna ko je to (inače njegova bivša cura isto sa 16 negdje oko koje smo se svadali na početku te dječje veze 😂). Inače zna da sam alergična na nju, još ovaj moj blento kaže da nezna, pa ona jasno i glasno kaže imenom ko je to. A znaa da sam ljubomorna i da ko da mi je nož u mozak zabila. Ali eto mora 💁♀️ nekuzim zašto imaš tu potrebu
Šogoricu tek ne podnosim 😂 ista stvar..pa krene pokazivat slike njezine djece i tako to 🤦🏽♀️ dode mi da je zadavim svaki put..ja ne znam kakva to moras bit osoba da namjerno nekom pakostiš a znas da ga to smeta..znam sve njegove bivše i ok ne moramo svaki dan razglabat o njima..ali eto ja mislim da je njima najveći gust kad vide da se meni sjebalo raspoloženje...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
Sortiraj odgovore
Najstariji